@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Los Anglesta sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş doğru mu?
Gc için 250$ başvuru ücreti onaylanacak gibi ne diyorsunuz?
@sahin16 onaylanmalı.
Yasayı yakından takip ediyorum. Her gün okuyorum senatoda olanları. Umarım onaylanır. 20.000.000 başvurunun 3/4 milyona düşeceğini düşünüyorum
Dün yine Ashley Moody bana mail atmış "senatör olacam bana oy ver" diye, bu arada Gürcüce "modi = gel" demek, florida mı california mı derken karasızım zaten, sen buraya gel, boş ver batı yakasını diyor sanki Ashley hanım, acaba kader deyip onumu dinlesem. Çünkü California ya ayak basar basmaz dayak yeme ihtimalimiz var, sağ olsun bu turp reyiz Amerika'yı karıştırmayı çok sevdi, hani bilerek yapıyorsa bu sene ki bizim hakkımızı da yakar bu deli, orası mı olsun, burası mı derken avucumuzu yalama ihtimalimiz de var.
Ayrıca trump olabilecek en kötü şekilde bu işi yürütüyor, aptal bile olsan böyle yapmazsın, güç gösterisi yapacağım diye, resmen birilerinin eline koz veriyor sanki. Daha gitmediğim bir ülkenin iç işi de beni ne kadar ilgilendirir ki aslın da, yani çok da şey etmemek lazım. 
2026 Mayısa kadar gün sayıyorum, şans, yüzümüze güler umarım bu sefer.
@ari-luli iptal edilebilir bilet almanız lazım onun fiyatı da normal biletten fazla oluyor. Normal bilet almaya kalktığınızda eco, flex, flex plus gibi ibareler oluyor onların altlarında yazanları okuyun iptal edilebilir oluyor flex pluslar ama ona göre de fiyatları pahalı oluyor. Pegasus 10 günlük veriyorsa thy ye ve diğer havayolu firmalarına bakabilirsiniz
@kemal85 Bütçe açık vermiş trump ın yaptığı iş iş değil, bu protestolar hep bütçeye mal oluyor oysaki california abd nin en güzel yeri benim gözümde böyle olayların çıkması kötü ekonomik olarak hemde itibar olarak.
Bir ülkenin devlet başkanına saygı duyman için dış siyasetine bakmamak lazım. O devlet başkanına ülkesinde ne gözle bakıyorlar o önemli. Yoksa bazı devlet başkanları var diğer ülkeler çok iyi diyor saygı duyuyor ama ülkesindeki adam ona saygı duymayınca bir anlamı kalmıyor. Trump geldi ne ülkesindeki adam saygı duyuyor ne dış ülkedeki adam çok kötü durumda kaldı bence
@newbie97 biliyorum kaçak göçmenler Amerika'da kanayan yara ama benim söylediğim trump reyizin hep en kötü yolla bir şeyleri çözdüğü, nitelikli işçi vizesi ile veya başka yöntemlerle illegal giriş yapanları sistemden elemeye çalışsa ve sonra güç kullansa ok ama adam önce çit çekiyor kaçamasınlar, sonra sopalıyor. Zaten milletin canı burnunda ekonomi, felaketler vs. çok zorluyor sistemi. (çin vs de orda avucunu ovuşturuyor.) Düşünün fabrikaları ülkeye çekeceğim diyen adam kaçak veya değil iş gücünü ülkeden umarsızca atıyorsun, diyelim ki karanlık fabrikalar kurulacak yine belli insan gücü lazım sana her şey ha deyince olmuyor ama sen yine vizeleri de zorluyorsun, yetmiyor bu fabrikaları yapacak adamları da kavga ile kendin den uzaklaştırıyorsun, çok bir mantık göremiyorum, çok saçma bir karmaşa var gördüğüm bu.
@kemal85 Planlı bile yapıyor olabilir aklıma gelmiyor değil, elonla tüm her şey senaryo bile olabilir bazı amaçlar için. Siyasilere güven olmaz ama her ne yapıyorsa kendi kuyusunu kazıyor 3 senesi var sonra koyacaklar kapının önüne
@newbie97 turp reyiz çok enteresan biri ve kafası çok garip çalışıyor.
(bindiği dalı kesen hoca gibi)
@falsepoet bangkok için bu maliyetler çok daha düşecektir. Zaten uçak biletleri ve otelleri HK ve BKK ayrı ayrı kıyaslama yaptığınızda göreceksiniz.
01.06.2025 başladığım Florida ve New York tatilim bugün itibari ile bitti iş mesai tekrar başladı
ilgili konu başlığında yaptığım masraflar yaşadığım deneyimleri paylaşacağım yorucu ama güzel bir tatildi 
@Kesinİzmirli yok 100.000 dolar olsun.
@T-C-Kubilay-Dikici Bir yıl ileriden gidiyorsun başkanım. 
@Kesinİzmirli AI tarama yapıyo zaten ona göre eleniyo birçok aday. Sembolik 50$ ücret bile yeter.
@sahin16 İnşallah 100 dolar iyi bence
@mertCanAldirmaz hahahah düzeltti teşekkürler 
@Onurfidan neden red aldınız ki
Paylaşmak isterseniz belki benzer duruma düşmeyiz sayenizde
Bu sene umarım şanslı olursunuz
️
♾️
@falsepoet bir sorunuz yanlış başlıkta sormuşsunuz burdan cevap vereyim mülakata tek girsem olurmu dediniz evet olur sadece çocukları ve eşinizi mülakatta soracaklar ve size tekrar bir mülakat ayarlayama yapamıcagız dicekler
çocukların yaşları ne bilmiyorum orta okul filansa liseyi burda okuması güzel olur Türkiye’de üniversite okuması ve iyi bölüm kazanması kolay olur daha sonra gelsinler deseniz aile birleşimi için onları getirmek için yine masraf yapacaksınız 3 5 sene sürecek vatandaşlık alınca getireyim deseniz 1 2 sene sürer tekrar onların Greencard süreci olacak ve vatandaşlık süreci 10 sene olacak Bang Kong daha uygun olabilir Hong konga göre Hong kongta Airnb tutarak ve Türkiye’den gıda getirerek evde yemek yaparak masraflar yarı yarıya düşer greencardı alınca hemen gelerek ilk 6 ay siz önden girersiniz 6 ay içerisinde ev tutnak kredi puanı oluşması çok zor bir süreç bu süreçi atlatınca para yapıp ailenizi Amerika’ya getirirsiniz tabi süreç biraz yorucu olacak yada tek Amerika hayatını yaşıyacaksınız oda zor keşke getirseydim diyecekseniz