Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122
  • Yasaklı

Kesinlikle eminim ki siz de benim gibi gişede kendini Türk'ten çok Amerikalı zanneden bir Türk idiot ile karşılaşmışsınız. İşiniz çok zor.

• @crazycells merhaba. Bir sorum olacakti bu konu ile alakali. Suan J1 ile amerika'da yasiyorum ve DS-260 formumu doldurmak icin J1 waiverimin gelmesini beklemistim. J1 waiver kagidim elime yeni gectigi icin DS-260 formunu bugun submit ettim. Case Number'im 25xxx. KCC'den evrak emaili bekleyip belgeleri onlara gonderdikten sonra numaram current olunca bana mulakat tarihi verilecek diye biliyorum. Acaba DS-260 formunu doldurmakta cok mu gec kaldim, endise edilecek bir durum mu? Bu yilki tecrubelere gore Ds260 formunu submit ettikten ortalama ne kadar sure sonra KCC'den evrak emaili geliyor, onlar process ediyor? Cok tesekkurler.
    Suan yapilacak en iyi sey sanirim KCCnin isteyecegi belgeleri onceden hazir edip direkt onlara gondermek olacak sanirim.

• @doctor DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells merhaba. Bir sorum olacakti bu konu ile alakali. Suan J1 ile amerika'da yasiyorum ve DS-260 formumu doldurmak icin J1 waiverimin gelmesini beklemistim. J1 waiver kagidim elime yeni gectigi icin DS-260 formunu bugun submit ettim. Case Number'im 25xxx. KCC'den evrak emaili bekleyip belgeleri onlara gonderdikten sonra numaram current olunca bana mulakat tarihi verilecek diye biliyorum. Acaba DS-260 formunu doldurmakta cok mu gec kaldim, endise edilecek bir durum mu? Bu yilki tecrubelere gore Ds260 formunu submit ettikten ortalama ne kadar sure sonra KCC'den evrak emaili geliyor, onlar process ediyor? Cok tesekkurler.
    Suan yapilacak en iyi sey sanirim KCCnin isteyecegi belgeleri onceden hazir edip direkt onlara gondermek olacak sanirim.

Gecen yillarda Mart-Nisan civari surece baslayan bir arkadas sureci Eylul olmadan tamamlayabilmisti, o nedenle %100 gibi bir oran veremesem de size sira gelme ihtimali tabii ki var. Fakat tabii her zaman sureci gec baslatmak risktir, ne kadar gec kalirsaniz o kadar yuksek risk almis olursunuz. O nedenle forum tavsiyesi 2019 yili baslamadan DS260 formunu teslim etmeniz yonunde.

Su andan sonra yapmaniz gereken tek sey butun islemleri hizli bir sekilde tamamlayip, bir mulakat tarihi verilmesini beklemek. DS260 formunu yeni doldurdugunuz icin ben sansinizi kaybettiginizi dusunmuyorum sahsen. KCC size email gondermeden belgeleri gondermenize gerek yok. Bol sanslar.

• @crazycells cok cok tesekkurler. Yani dediginiz gibi, evraklari onceden hazirlayip KCCden email gelir gelmez onlara evraklari postalamak. Yani ben iste 2 yil kurali bende gecerli ve onu waive etmeden formu doldurursam direk dosyam duser dusuncesiyle waiver in gelmesini beklemistim formu doldurmak icin. Onceden de doldurulsa idi dosyanin dusme ihtimali varmiydi, yoksa ben eksik bilgimden dolayi mi gec kaldim bilemedim o durumu ancak suan tedirginlik var biraz. Umarim hersey yolunda gider ve alabilirim bende green cardimi. Tesekkurler

• @doctor hayir, oyle bir ihtimal yoktu. Bu karar, konsolosluklardaki mulakat esnasinda veriliyor.

• Merhaba,

USCIS immigrant fee odeme sayfasinda TEB, Yapi Kredi veya Enpara banka kartlariyla (debit card) odeme yapmaya calistigimda hata aliyorum. Hesapta 220 usd karsiligi olmasina ragmen cekim yapmiyor.

Soz konusu odeme icin kredi karti mi kullanilmali ? Yada US banka hesabi mi olmali ? Henuz Turkiyedeyken US banka hesabi acamayacagima gore odemeyi nasil yaparim bilemedim.

• @panda33 sorunuzu ilgili başlıkta sorabilirsiniz.Böylece sorunuza daha hızlı cevap alabilirsiniz. Soru sormadan önce ilgili başlığın ilk gönderisini detaylıca okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca benzer sorunla karşılaşanlar olup olmadığını başlık içerisinde arayarak hızlıca bulabilirsiniz.

İlgili başlık linki aşağıda.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle/

• evrak isteme maili kaça kadar geldi. 22 binlere geldimi.

• @cemil-yaman şu an 23000 e geldi

• @mustafacil süpermiş

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

@crazycells Selam. Bu forumda 7-8 ay önce bana ve daha kim bilir kaç kişiye sırnaşan Duygu Demir nick name'ini kullanan sonra onu defalarca değiştiren biri var ve sürekli insanlara bulaşıp yüz bulamayınca ABD Elçiliği'ne aslı astarı olmayan şikayetlerde bulunarak benim gibi insanların AP sürecine kalmasına neden oluyor. En son ben 3-gün önce Face'de AP sürecine kaldığımı bildirdiğimde bana Messenger'dan okunduktan 15 saniye sonra otomatikman silinen bir mesajda "Oh olsun. Yaa gördün mü neler yapabileceğimi" mealinde mesaj göndermişti. Bu küçük ama mide bulandıran sineği sitenizden kovmanız dileğiyle.

• @grslarc Sayin @grslarc , hickimseye saldirmadan sadece idari islem surecinizin bitmesini beklemeniz gerekiyor.

Merak etmeyin, eger dediginiz gibi bir durum olsaydi, Fraud Prevention Unit size ulasip ek belge isterdi veya size ek sorular sorarlardi. Sizin su an yasadiginiz normal bir surec, sadece sabirla bitmesini beklemeniz gerekiyor.

Birilerinin sizi ne icin sikayet ettiginizi dusunuyorsunuz? Eger biri sizi sikayet ettiyse, bu konuda konsolosluk sizden belge veya bilgi isterdi. Boyle bir durum yasadiniz mi?

Dediginiz kisi zaten aylar oncesinden facebook grubundan cikmis, forumda da oyle biri yok. Siz facebook grubunda atistiktan sonra neden kendisine tekrar yazma gereksinimi hissettiniz? O kismi tam anlayamadim. Sizi rahatsiz eden kisileri engellemelisiniz ki sizi ve yazdiklarinizi goremesinler.

Eger facebook grubunda siz yazdiktan sonra, size mesaj gondermisse farkli bir yerden gormus demektir. Cunku dedigim gibi uzun bir sure once gruptan ayrilmis birinin gruptaki yazilari gormesi mumkun degil.

Dilerseniz bana facebook profil linkini ve ekran goruntusunu gonderebilirsiniz, olaylarin nedenini sorusturup boyle bir durum varsa kendisini gruptan banlariz tabii ki. [email protected] adresine email gonderebilirsiniz. Sadece ben gorecegim emailinizi, bilginize.

• @mustafacil açıklanmadı visa bullettin ? nasıl 23 bınlerde :)

• 23bin içinde numaram ama bana gelmedi henüz evrak maili.

• @hockeyumpire2 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

@mustafacil açıklanmadı visa bullettin ? nasıl 23 bınlerde :)

Current olan numarayı değil de evrak istem maili gelen numaraları sormuş arkadaş. Evrak istem maili önceden geliyor ya. Heyecandan karıştı herhalde sizde :) Bu arada motivasyonu tekrar kazanmaya başlamış görünüyorsunuz, ne mutlu size.

• ⭐⭐

@aysegul ben dünden razıyım ama eşim istemediğini söyledi yine yıkıldım. :) bılmıyorum ne olacak :)

• @hockeyumpire2 hayırlısı olsun, eş durumu önemli, inşallah onun da aklına gönlüne tekrar düşer hayırlısıyla tabiki :)

• ⭐⭐

@aysegul insallah amin, bildiğim tüm duaları ediyorum 😊

• bu ay hiç beklenti paylaşılmadı? verilen vize sayısı ile ilgili bilgi veya analiz...

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2019 Evlilik Casenumber ve Çiftte Vatandaşlık

16
    0 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @atakanmslu DV2019 Evlilik Casenumber ve Çiftte Vatandaşlık içinde söyledi: Bir de önemli bir sorum. Benimle ilgili oluşabilecek olan herhangi bir sorun eşimin gitmesini engeller mi ? hayir, esiniz vizesini alir. Bu durumdan dolayi onun vizesi tehlikeye girmez.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k