DV2025 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Ağustos EU 30.000, Eylül Herkes Cutoff olur bence.
-
@minnesota 26 binlerdeyiz, aynı şekilde düşünüyorum. Güzel haberler bekliyoruz. Herkese bol şanslar
-
B boredeng bu başlıktan bahsetti
-
@minnesota ağustos 23000, eylül 32000 eylül ayı current olması zor diye düşünüyorum umarım dediğiniz gibi bir bülten olur benim için daha iyi olur
-
@Erdem-Yıldız ağustos ayı için 23 gün olduğu nerede yazıyor acaba Erdem Bey?
-
@Erdem-Yıldız eylüle katılıyorum , fakat ağustosun 22-25k arası olduğunu düşünüyorum .
-
@Rabiye-Akkargan sorunuzu anlamadım kusura bakmayın
-
Bülten 22 bin hayat bitti mi şimdi
-
@istalin sakin ol , son bülten en az 5k sicrayacaklar ve kota sorunu yok .
-
@omerko sakin kalalım, ama eylüle sarktı bizim iş ve durum riskli arkadan hala dosya taşyacaklar takip ediyor hayırlısı
-
@istalin bu saatten sonra dosya tasiyacak olanlari muhtemelen kolayca kabul etmeyecekler , görürsünüz.
-
Son ay 30bin olsun da ciddi bir rahatlayalım forumca. 22bin iyi mi kötü mü anlayamadık, ya da kötünün iyisi mi demek lazım.
-
@omerko umarım öyle olur bildiğin ofsayt oluyor 1 yıldır gözümüz kör oldu araştırmaktan ama adamın aklına greencard kazandığı aklına geliyor dosya taşıyıp vize alıyor
-
Tam greencardı kazandıgımı unutuyorum, hayat normale dönüyor derken yeni bülten açıp beni yine perişan ediyorlar, yüksek cn kazanacagına hiç kazanma daha iyi gerçekten. Current olmuş tüm arkadaşlara başarılar umarım istediğinize kavuşursunuz...
-
@dogan28 olur da bülteni 25750 de bitirirlerse, kendine zarar verme sakın kanka 😥
-
@istalin Bu kadar bilgiyle gidememekte ayrı sıkıntı. Biz bu numaralarla gidemezsek harbi ayıp ederler
-
@Mehmet-Fatih-Aslan yok be kanka sağlık olsun der geçerim.
-
Merhabalar,
Hongkongda mülakata girecek olup 21800 numara üstü mülakat tarihini öğrenebilen var mı acaba bize hala planlanıyor siye kcc mail atıyor
-
@kayayca, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhabalar,
Hongkongda mülakata girecek olup 21800 numara üstü mülakat tarihini öğrenebilen var mı acaba bize hala planlanıyor siye kcc mail atıyor
Bu sorunun cevabı mülakatı son aya kalanlar için çok önemli. Dosyası Bangkok'ta olanlar da cevaplayabilir mi acaba? Eğer hongkong ve bangkok yoğunluktan dolayı current olanların bazılarına mülakat veremeyecekse, hızlı davranıp yoğun olmayan alternatif konsoloslukları araştırmak gerekecek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum