Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul 30 senelik hayalimdi gerçekleştirmek için elimden geleni yapıyorum Ayşegül hanım. Teşekkür ederim.

• Bir amerika ile ilgili paylaşım yapan bir instagram kanalında green card ücretli olacakmış (250 dolar ) doğru mu bu?

• Merhaba amerıkada tanıdıgım yok sanal adrese yazabileceğim birisi yok nasıl bulabilirim

• @Witch-Lilith herkes bunu konuşuyor bakalım inşallah doğrudur yönetici bilgisi lazım forumun o daha iyi bilir

• 2 gün önce Trump'ın "Big, Beautiful Bill" diyerek tanıttığı torba yasada Diversity Visa ile ilgili de bir kısım var. Instagramda paylaşımları görünce araştırdım ben de.

https://www.congress.gov/bill/119th-congress/house-bill/1/text

Buna göre başvuru ücreti başvuru başına 250$ olacakmış. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Daha detaylı bilgi için :

• yeşil kart & iltica vs. için ücret alınması yasa tasarısı hakkındaki konu başlığı:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7707/ücretli-green-card-çekiliş-başvurusu-one-big-beautiful-bill-act-mayıs-2025-yasa-tasarısı

• ⭐⭐⭐⭐

pasaport şartı geldiğinde de bir sevindirik olmuştuk biz ama gel gör ki o yıllar boyunca şans yine gülmedi, yine gülmedi bize. Bu sene selected olana kadar 🙂
    Ama şüphesiz belli şartların getirilmesi gerçekten isteyenlerin ihtimalini artırır tabiki, tasarının yasalaşması vs uzun işler. Yine de ilgili başlıkta takip etmek lazım.

• merhabalar, dosya numaramın aktif(current) olup olmadığını nereden takip edebilirim çok basit bir şekilde anlatabilen olursa sevinirim kafam karışık ilk defa çıktı bana

• ⭐⭐⭐⭐

@bukomecra

Asağıdaki iletideki detayları okuyarak sürecin nasıl işlediğini ve sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/489242

Diğer detaylar ve sürecin nasıl isledigi DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin ilk 4 iletisinde mevcut. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@Koraydmrcn, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba amerıkada tanıdıgım yok sanal adrese yazabileceğim birisi yok nasıl bulabilirim

Bir kaç gün önce ilk iletinizi yazdığınızda size imzanızı düzenlemeniz, excel tabloya bilgilerinizi girmeniz ve sorularınızı bu sohbet odasında değil Aşamalar başlığında sormanız gerektiği bildirilmiş.
    Bunları yerine getirmediğiniz sürece sorularınıza cevap alamayacağınızı belirtmek isterim.
    Kolay gelsin.

• Selam şu dosyanın current olması yani aktif olması olayına nerden bakıyorduk yoksa bize oda e postayla bildiriliyormu cevpalrsanız sevinirim

• @fishmasteranil ben de tam yasanın ayrıntılarını nereden görebilirim diye araştırıyordum, paylaştığınız için teşekkürler.

• @ela113 merhaba size mesaj attım bende 2 yıldır karadağ’da yaşıyorum ve green card çıktı iletişime geçebilir miyiz birbirimize bilgi aktarımı yapabiliriz diye düşünmüştüm 🤗🤗

• ⭐⭐⭐⭐

@asef

• @ATS16 abi eyw bende ordan bakıyorum ama haala anlamadım bu dv nin vize bülteni her ay mı yayınlanıyor yoksa sadece 1 aymı tam olarak orya girince neye bakmam lazım

• ⭐⭐⭐⭐

@asef

Takip ettiğiniz vize kategorisi nedir?

• @aysegul Anlıyorum...tesekkur ederim...

• Selamlar, current olmayı beklerken DV2027 Green Card çekilişine katılabiliyor muyuz acaba? Teşekkürler

• @demetdemirsf evet katılabilirsiniz, hatta forumda bu şekilde tekrar katılıp kazanan bir üye vardı.

• @vixo çok teşekkürler. 2026’da şans gülmezse diye bir B planı yapmak istedim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |