Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@itsahmet dosyanızı taşımış olmanız hem sizin için önemli bir gelişme hem de cn’ı yüksek arkadaşlarımız için olumlu bir örnek.. o sebeple bu tarz bilgilendirmeleri 2026 greencard Loto’su aşamaları başlığında yapmanız daha doğru. Burada, zaman da geçmek bilmiyor bir türlü, heyecandan uyku tutmuyor 🤪 gibi sohbet muhabbet mesajları daha makbul olabilir 🙂 Şaka bir yana, tebrikler, iyi şanslar.

• 2026 excel e baktığımda Ankara için önümde ortalama 150 kişi gözüküyor. Bunların 20 si farklı yere taşımışlar. 20- 25 civarı karasız. Yani Ekim 1 itibari ile başlayacak olan çağırmalarda bu tabloyu ortalama olarak alırsak 8 ay da nasıl sıra gelmez ?

• ⭐⭐⭐⭐

@GRKM cevap 2023-2024-2025 süreçlerinin nasıl ilerlediğinde, Ankara’nın performansının yıllar içinde nasıl düştüğünde. 2025 dosyalarında Ankara nın Haziran için mülakat randevusu verdiği en yüksek cn’a bakarsanız daha anlaşılabilir olur sizin için bu sıra gelmeyecek olması durumu, malesef. Lütfen 2025 exceli, 2025 greencard Loto’su aşamaları sayfalarını inceleyin, insanlara nasıl sıra gelmediğini görebilirsiniz, yine malesef..

• @Nebleux hocam bence viyana'dan 24000 ile mülakat almanız mümkün, geçen yıl 21.000 ile eylülün başında viyanadan alıp giden birinin videosunu izledim. Son vizeleri almış olacak ki 2 gün sonra vize kotası tükendi. Her ne kadar garanti olmasa da eğer şanslıysanız son vizelerden birini alıp gidebilirsiniz. Fakat her şeyi tamamlayıp vize kotasının bitmesi dolayısıyla veya randevu gelmemesi dolayısıyla gidememeniz de mümkün. İşin kötü kısmı da burası 😃 Çünkü eğer 45.000 lerde olsa numaranız gidemeyeceğinizi bilseniz dert etmeyeceksiniz ama çok arada bir sayı olunca ya gidersem ya gidemezsem derken insan mental sağlığını kaybediyor. Siz yinede elinizden geleni yapın en azından pişman olmazsınız. Umarım alırsınız vizeyi.

• Bu ileti silindi!

• arkadaslar onumde mulakatima eger bangkoka tasirsam 5 ay gibi bir süre var bilmiyorum ama kafami dagitmam lazim zaman cok yavas geciyor gibi

• ⭐⭐⭐⭐

@aimer

Forum kuralları gereği DV2026 süreciniz ile ilgili sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@harun-can evet malesef sürecin bir kısmını bekleyerek geçirmek gerekiyor. Peki usa dışında bambaşka şeylerle mi oyalanmak istiyorsunuz yoksa yine oraya hazırlık anlamında meşgale bulsanız olur mu, ona göre tavsiyeler gelir belki 😉

• Bangkok ve Hong Kong arasındayım. Karar veremediğim sürece de zaman kaybetmeye devam ediyorum. Sürekli eski deneyimleri okuyorum, duygu ve mantık olarak pozitifim ama acabalarım bir türlü gitmiyor. Ne olur birileri üzerime karar vermemi sağlayacak bir fikir fırlatsın.

• ⭐⭐⭐⭐

@elbruz geçmiş deneyimlerden ortalama maliyetler doğrultusunda iki şehir için kıyaslamalı bir tablo hazırlayın kendi zevk ve tercihlerinize göre, excel ve alt toplam yalan söylemez.

Bir de sağlık kontrolü ve vize mülakatı haricinde boş zamanınız olacak, hangi ülkeyi daha çok merak ediyorsanız ve görmek istiyorsanız orayı tercih etmek sizi daha çok mutlu edebilir.

• @ATS16 Merhaba. Benim öz ablam green card kazandı ve ben kandi bilgisayarımdan yazdığım için onun hesabı ile yazmıyorum kusura bakmayın. Bu yüzden imza kısmı boş ama çok kısa bir cevabın bile yeterli olucağı bir soru sorucam. Ablamın dosya numarası 20.3XX ve bangkok a dosya taşımayı düşünüyoruz. Bu dosya numarası ile mülakata çağırılabilir miyiz? Cevap verebilirsenin bize çok yardımcı olursunuz.

• @Ahmet-KARA merhabalar her sene farklı bir işleyiş oluyor ama 2025 için şuana kadar yayınlanan bültenlerde 19 binli numaralara gelindi. Ama seneye belki daha hızlı yada yavaş gelecek bunu bilemeyiz, her an vize alacakmış gibi Amerika için, hiç vize almayacakmış gibi Türkiye için çalışmaya devam diyelim 😄. Şaka bir yana keşke bu sorunuza kesin net cevap verilebilse! ama maalesef İyi şanslar

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-KARA

Mülakat tarihi alabilir de almayabilir de zira her yılın dinamiği farklı. DV2025 henüz bilmiyoruz, DV2024 ve öncesi yıllarda benzer CN’ye sahip talihliler şanslarını zorlayarak vizelerini aldı. DS260 form doldurmadan, dosyanızı KCC aracılığıyla Ankara dışında baska bir konsolosluğa taşımadan, DV2026 bülten ve vize dağıtım hızını görmeden yorum yapmak zor. Çeşitlilik göçmen vize sürecinde her şey adım adım oluyor. Dosya taşıma ve sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorup cevaplarını bulabilirsiniz. Bol şans!

• Dostum Florida'da yaşayacağım sıcak nemli görece low cost amerikan hayatımı özledim şimdiden. Elimde biram demokratların birleşik devletleri ne de kötü yönettiğinden söylenmek istiyorum. Hanım steakimi getir..! 😢

• Beyler o siyah Mustang e biz ne zaman binecez beylerrr

• @elbruz düşük bütçeli olarak bankong önerilir rikli bir cn da değil

• Merhaba, Türkiyedeki kredi borçları amerikada herhangi bir engel teşkil ediyor mu? Amerikada banka hesabı açamama ya da oradaki hesaba bloke konulması, abd credit scorunu etkileme gbii olumsuzlukları var mı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 (haciz ipotek vs durumlarını bilmemekle birlikte) Salt kredi borçlarıyla ilgili bir problem olmadığını düşünüyorum çünkü buradan kredi çekip giden, orada dolar kazanmaya başlayınca buradaki kredi borcunu hızla kapatan çok kişinin deneyimlerini izledim ve okudum ve hatta bunu tavsiye ettiklerini biliyorum maddi olarak yetersiz kalan insanlara. Kredi skorunuza da etki etmez çünkü oradaki kredi kuruluşlarıyla buradaki kredi borcunuz paylaşılmıyordur. Bunlar benim yıllar içinde okuduklarımdan/izlediklerimden edindiklerim, daha iyi bilen arkadaşlarımız vardır mutlaka, yazarlar onlar da.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077

Türkiye’deki kredi borçlarınız ABD’deki finansal süreçlerinize (banka hesabı açamama veya kredi skorunu olumsuz etkileme) herhangi bir engel teşkil etmiyor. Hesaba bloke konulması ayrı bir husus, mali müşaviriniz veya ABD’deki bir CPA’dan görüş alabilirsiniz.

• Merhaba foruma yeniyim tavsiye üzerine geldim. Hayatımızda ilk defa greencard çıktı o da eşime. Ancak sıramız 7100lerde. Ankara geçen yılı da 7000lerde kapatmış. Şimdi tereddütte kaldım. İşimi şansa bırakmak istemiyorum çıkmışken değerlendirmek istiyorum. Şengen olamayan ve hızlı ilerleyen bir Ülke ye mi caseimizi taşısam diye düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi alabilir miyim? Yalnız eşim İngilizce bilmiyor applicant kendisi, ancak ben biliyorum. Sizce ne yapmalıyız Ankarayı beklemek risk midir? Önerdiğiniz ülke var mı? Şimdiden herkese tüm kader arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |