Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.6k 874
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Demohan

Sorularınıza yanit alabilmek doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Siz araştırmaya devam ederken KCC DV2026 talihlilerinin Hong Kong’a dosya taşıma taleplerini kabul etmeye ve yazılı dönüş yapmaya başladı, excel listede değişiklik yapan kullanıcıları görebilirsiniz.

https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1vzQvzbKckriM5guocPDDn2bbzwXiMipzQ9EDqGP31Yg/htmlview#gid=0

• Arkadaşlar merhaba bende sabıka var avrupada yaşıyorum dolaysıyla dosyam burda 8900 lerde sıralamam var bu durumda nasıl etkinirim sabıka olayımla ilgili yaşayan var mı ?

• ⭐⭐

@vınnsport sabıka olayı süreci etkiler mi evet, ama her sabıka kaydı otomatik diskalifiye anlamına gelmez. ABD Göçmenlik Yasaları'na göre, bazı suçlar sizi inadmissible (kabul edilemez) yapabilir, bazıları ise etkileyebilir ama muafiyet (waiver) alma hakkı olabilir.

• @Ramazan çok teşekkür ederim
    bir soru daha soracağım izninizle. dosya taşıma talep mailine ne kadar sürede geri dönüş yapıyorlar.

• @poyraz-Korkmaz yaşın itibariyle avantajlısın her sene başvurunu yap diğer abilerin yorumlarını dikkate al kendini de , bizleride üzme çabalarsan karşılığını alırsın.

• @Serkan-Mustafa-Ozturk

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Sorularınızı sorduğunuz ve cevaplarını aldığınız bu konu başlığı “Sohbet Odasi”. Sorularınızı yanlış konu başlığında soruyorsunuz, sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları.

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığında bu ve önceki sorularınız cevaplandı, diğer forum kullanıcıları yurtdışı konsolosluklara dosyalarını taşımaya başladı bile ve dosyalarımın taşındığına dair onay emailini alanlar dahi oldu.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@vınnsport

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Sorularınızı sorduğunuz ve cevaplarını aldığınız bu konu başlığı “Sohbet Odasi”. Sorularınızı yanlış konu başlığında soruyorsunuz, sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları veya Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesi. Lütfen doğru konu başlıklarında soru sormaya ve cevap almaya özen gösterin.

• Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak ben soy ismimi değiştirdim bundan 2 yıl önce ds 260 formunu doldururuken o soyismi kısmına bunu belirttim yani eski soy ismimi yazdım fakat passoportumda soy ismim değişmemişti ben passoport numaramıda ds 260 formuna girdim passoportumu hemen değiştirmelimiyim ne yapmalıyım ?

• @farukozt16 ama zaten pasaportu yeniletmeniz gerekiyordu Faruk bey bende isim değiştirdim yeni oldu hatta kimlik pasaport ehliyet değişmesi gerekiyordu trden çıkışta sorun yaratır diye biliyorum sizde sorun yaratmadı mı?
    Ds 260 da nasıl olur bilmiyorum ama ben avukatla görüşerek işlem yaptım söylediklerimin değişmesi gerektiğini aksi halde sorun olacağını söyledi o yüzden pasaportu bile geç çıkarmaya karar verdim.Bilginiz olsun.Bence hemen değiştirin ds 260 formundan sonra
    Böyle durumlarda sadede harç ödeniyor gerite kalan süreyi bitirdikten sonra harç ve yıllık hizmet bedeli ödeniyor

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@farukozt16

Bu konu başlığı sohbet odası, sorularınızı sormanız gereken doğru başlık DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

mahkeme kararı ile soyadi degistirdiyseniz DS260’da beyan ettiğiniz bilgiler haricinde, mülakat tarihi alırsanız mülakata gitmeden önce fazladan yapmanız gereken hazirliklar var. Doğru konu başlığını ve ilk 4 iletisini okumanız gerekiyor.

• @ATS16 tamamdır teşekkürler

• Sorumu sordum ama kimse cevap vermedi zaten yukarıda çok karışık yazmışım o yüzden buraya bırakıyorum sorumu “ merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bi madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?”

• ⭐⭐⭐

@farukozt16 Selamlar...DS260 ı doldururken kullandığımız pasaportu değiştirip başka pasaport ile mülakata gittik, vizemizi bastırdık...

• Case number 11bin sizce cagirlama ihtimali nedir

• @Flight101 teşekkür ederim içim rahatladı ☺️

• Arkadaslar DV2026 siralamam 28bin. Halihazirda 3 seneyi askindir Amerika'da yasadigim ve gecerli bir F1 statum oldugu icin AOS yapacagim. Ancak diyelim ki tum numaralar yeteri kadar zaman varken current oldu, yada 28 bin'e ulasti. Bu durumda Turkiye icin kota asimi vs gibi durumlar nasil oluyor? Bilgisi olan aydinlatirsa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler!!

• @onur12 bültene baktığımızda ankarada çok zor gözüküyor
    hikayeleri okuyun geçmiş senelerin anlayacaksınız
    Ayrıca sorular burada sorulmuyor
    Bu kısımdan sorun beyefendi https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/1317?_=1746722221542

• @sbkandemir

DV2026 süreci kapsamında sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

• The Case Number entered is currently unavailable. Please try again later or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606 -526-7500 7:30 am to 4:00 pm EDT Monday - Friday) for further assistance.'' I cannot login to fill in the DS-260 form. bu hatayı verme sebebi nedir uaşayab var mı

• @Captan-Levi

DV2026 kazananı iseniz sorularınızi sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k