Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @poyraz-Korkmaz bence bu kadar karamsar olma daha çok gençsin eğer amerika hayallerin varsa ingilizceni geliştir amerikayı daha iyi tanımaya çalış ilerleyen yıllarda inş kazanırsın sıkma canını bu fani dünyada hiçbirşeyi kafana takma hiçbirimiz ölmsüz değiliz 😉

• @Erdi-Gultekin
    Merhaba cn numaralarımız aynı nerdeyse ben hong konga aldırmayı düşünüyordum

• ⭐⭐

@Serkan-Mustafa-Ozturk DS-260 formunu doldurup yanlışlık yapmanız durumunda, formunuzu güncelleme veya düzeltme şansınız var ister mülakata girmeden önce belge teslimi yaparken ister ilk girişi yaparken memuruna adres değişikliğini yapmak istediğinizi belirtebilirsiniz.

• @tayfun39 tebrikler 🙂

• ⭐⭐⭐

@koray2831
    Dosyayı taşımak bedava onun olduğu yere ulaşmak maliyetli...Detaylar profilimdeki mülakat deneyimimde...😉

• @evrentnrkl çok teşekkür ederim, Viyana için araştırıyor olacağım. Çok da umutsuz olmayayım oyleyse. Umarım siz de en kısa zamanda vizenize ulaşırsınız. 🙂

• @ATS16 peki hong kong guzel bi tercih olur mu orada alma sansim olur mu sira bekleme yetismeme durumu nasil olur bi fikriniz var mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@Demohan

Sorularınıza yanit alabilmek doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Siz araştırmaya devam ederken KCC DV2026 talihlilerinin Hong Kong’a dosya taşıma taleplerini kabul etmeye ve yazılı dönüş yapmaya başladı, excel listede değişiklik yapan kullanıcıları görebilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba bende sabıka var avrupada yaşıyorum dolaysıyla dosyam burda 8900 lerde sıralamam var bu durumda nasıl etkinirim sabıka olayımla ilgili yaşayan var mı ?

• ⭐⭐

@vınnsport sabıka olayı süreci etkiler mi evet, ama her sabıka kaydı otomatik diskalifiye anlamına gelmez. ABD Göçmenlik Yasaları'na göre, bazı suçlar sizi inadmissible (kabul edilemez) yapabilir, bazıları ise etkileyebilir ama muafiyet (waiver) alma hakkı olabilir.

• @Ramazan çok teşekkür ederim
    bir soru daha soracağım izninizle. dosya taşıma talep mailine ne kadar sürede geri dönüş yapıyorlar.

• @poyraz-Korkmaz yaşın itibariyle avantajlısın her sene başvurunu yap diğer abilerin yorumlarını dikkate al kendini de , bizleride üzme çabalarsan karşılığını alırsın.

• ⭐⭐⭐⭐

@Serkan-Mustafa-Ozturk

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Sorularınızı sorduğunuz ve cevaplarını aldığınız bu konu başlığı “Sohbet Odasi”. Sorularınızı yanlış konu başlığında soruyorsunuz, sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları.

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığında bu ve önceki sorularınız cevaplandı, diğer forum kullanıcıları yurtdışı konsolosluklara dosyalarını taşımaya başladı bile ve dosyalarımın taşındığına dair onay emailini alanlar dahi oldu.

• ⭐⭐⭐⭐

@vınnsport

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Sorularınızı sorduğunuz ve cevaplarını aldığınız bu konu başlığı “Sohbet Odasi”. Sorularınızı yanlış konu başlığında soruyorsunuz, sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları veya Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesi. Lütfen doğru konu başlıklarında soru sormaya ve cevap almaya özen gösterin.

• Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak ben soy ismimi değiştirdim bundan 2 yıl önce ds 260 formunu doldururuken o soyismi kısmına bunu belirttim yani eski soy ismimi yazdım fakat passoportumda soy ismim değişmemişti ben passoport numaramıda ds 260 formuna girdim passoportumu hemen değiştirmelimiyim ne yapmalıyım ?

• @farukozt16 ama zaten pasaportu yeniletmeniz gerekiyordu Faruk bey bende isim değiştirdim yeni oldu hatta kimlik pasaport ehliyet değişmesi gerekiyordu trden çıkışta sorun yaratır diye biliyorum sizde sorun yaratmadı mı?
    Ds 260 da nasıl olur bilmiyorum ama ben avukatla görüşerek işlem yaptım söylediklerimin değişmesi gerektiğini aksi halde sorun olacağını söyledi o yüzden pasaportu bile geç çıkarmaya karar verdim.Bilginiz olsun.Bence hemen değiştirin ds 260 formundan sonra
    Böyle durumlarda sadede harç ödeniyor gerite kalan süreyi bitirdikten sonra harç ve yıllık hizmet bedeli ödeniyor

• ⭐⭐⭐⭐

@farukozt16

Bu konu başlığı sohbet odası, sorularınızı sormanız gereken doğru başlık DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

mahkeme kararı ile soyadi degistirdiyseniz DS260’da beyan ettiğiniz bilgiler haricinde, mülakat tarihi alırsanız mülakata gitmeden önce fazladan yapmanız gereken hazirliklar var. Doğru konu başlığını ve ilk 4 iletisini okumanız gerekiyor.

• @ATS16 tamamdır teşekkürler

• Sorumu sordum ama kimse cevap vermedi zaten yukarıda çok karışık yazmışım o yüzden buraya bırakıyorum sorumu “ merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bi madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?”

• ⭐⭐⭐

@farukozt16 Selamlar...DS260 ı doldururken kullandığımız pasaportu değiştirip başka pasaport ile mülakata gittik, vizemizi bastırdık...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

179

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |