Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card için Mali Geçim Kanıtları

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
88 41 14.0k 16
  • ⭐⭐⭐⭐

@DOĞUKAN-BOSTANCI, içinde söyledi: Green Card için Mali Geçim Kanıtları

@smartcells malesef henüz çıkmadı sadece aklımda olan şeyleri öğrenmek için soruyorum.

Mülakatta para yüzünden red alma olayı yok. En fazla daha fazla maddi kaynak/sponsor/iş teklifi göstermeniz için size zaman verilir.

Sizden bekledikleri gidip yerleşeceğinizi beyan ettiğiniz eyalette en az 6 ay kimseye muhtaç olmadan, topluma yük olmadan kendinizi orada barındırıp geçindirecek bir maddi varlığa sahip olduğunuzu göstermek. Bu yüzden gideceğini söyledğiniz eyaletin yaşam standartları ve asgari geçim düzeyi sizden bekledikleri para miktarını etkileyen önemli bir faktör.

Vizeniz basıldıktan sonra mülakatta gideceğinizi söylediğiniz eyalete gitmek zorunda değilsiniz. Ülkeye istediğiniz yerden giriş yapıp istediğiniz eyalete yerleşmekte özgürsünüz.

Kazandığınız takdirde burada size mülakat öncesinde neye ihtiyacınız olacağını ve nasıl bir yol izleyeceğiniz konusunda her türlü yardımcı oluruz. Öncelikle bir kazanmaya ve şu andan itibaren para biriktirmeye bakın.
    Bol şanslar.

• @Sefa-Koçakoğlu dostum harikasın umarım şuan Amerikadasindır

• Merhaba,yapı kredi bankasinda aktif bir hesabım var, sürekli para giriş çıkışı oluyor,fakat vize görüşmesi için hesap dökümü alacağım zaman maalesef konut kredisi ve kredi kartı borcunu da göstermek zorundalarmis .bu durum da göstereceğim para yetersiz kalacak.konu hakkında nasıl bir yol izlemeliyim.yardimci olursanız çok sevinirim

• @crazycells bu durum halen geçerli mi? bizde de asıl talihli eşim ama birikimlerimiz benim hesabımda. Banka dökümü aldık ama Viyana konsolosluğu finansal proof için sadece main applican yazmış.

• Merhaba, mülakat sürecine kadar bankada 10.000-15.000$ civarında para olacağını tahmin ediyorum. Henüz 8.000$.

Her ihtimale karşı aile bireyinin üzerinde bulunan evin tapusunu kendi üzerime almalı mıyım? Yoksa bankadaki miktar yeterli olur mu?

Bir de bankaya para girişinin düzenli değil de tek giriş olarak yüklü miktarda olması sorun teşkil eder mi? Parayı başka ülkedeki bankada tutuyorum ama göstermem gereken hesap sanırım Türkiye'den olması gerekiyor?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@kedisever vize alacak aile bireylerinin üzerineyse -örneğin eşinizin- tapuyu kendi üzerinize almaya gerek yok, aile olarak birlikte değerlendirilirsiniz.

• @aysegul hayır annemin üzerine tek gideceğim

• ⭐⭐⭐⭐

@kedisever o zaman eger tapu göstermek isterseniz, evet üzerinize olmalı. Ancak sanki maddi yeterliliğinizi nakit usd olarak gösterebileceksiniz gibi anlıyorum. Mülakata yakın bir zamanda bankadaki durumunuza göre bu konuyu tekrar düşünürsünüz belki, iyi şanslar.

Benzer Başlıklar

• Green card başvuru aşaması

2
    0 Oy
    2 İleti
    389 Bakış
    BarışB
    Her bir soru için lütfen değişik başlıklar açmayınız bilgi kirliliği olmaması açısından sorunuzu aşağıdaki linkten sorunuz https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası/2188
  • green card DV2019 sorularım

4
    0 Oy
    4 İleti
    787 Bakış
    crazycellsC
    @mertcan-ekmekci green card DV2019 sorularım içinde söyledi: Merhaba arkadaşlar DV 2019 talihlisiyim yaşım 25 birkaç sorum olucaktı fikirlerinizi söyleyebilirseniz sevinirim belki forumda vardır cevapları ama ben bulamadım burdan sorma gereği duydum 1- Numaram 198XX lerde sizce ortalama kaç ay daha beklemem gerekir ve beni mülakat için ankaradaki konsolosluğa çağırmaları 2019 un nisan mayıs aylarını bulurmu veya şubat mart gibi gidebilirmiyim abd ye sizce ortalama bi süre söylenecekse benim tr de kafadan 8 ayım daha var denilebilinir mi abd ye gitmeden? 2- Biliyorsunuz bedelli askerlik çıktı ben de faydalanabiliyorum yasadan sizce amerikaya gitmeden askerliği 21 gün aradan çıkartmak mantıklı mı yoksa abd de 3 sene yaşayip dövizli mi yapmak daha mantıklı? Diğer bir sorumda ds 260 da askerliğimi yapmadığımı belirtmiştim şimdi yaparsam konsoloslukta yaptığımı söyleyince yalan beyana girmez değil mi? 3-Bedelli kışladayken o 21 günün içerisinde beni konsolosluğa çağırma ihtimalleri varmıdır çünkü böyle bir durumda askerliği bırakıp konsolosluğa gidemeyeceğim için sıkıntıya gireceğimi düşündüm sizce bunun olma ihtimali yok denecek kadar az mıdır yoksa bu sebepten dolayı bedelli yapmamalı mıyım? Teşekkürler DV2019 sureciyle ilgili sorularinizi ilgili konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
  • green card

2
    0 Oy
    2 İleti
    643 Bakış
    crazycellsC
    her sorunuz icin farkli bir konu olusturmayin. Sorularinizi sadece su konuda sorun: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/
  • Green Card Ödemeleri

5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    smesutS
    @sahingc Green Card Ödemeleri içinde söyledi: @crazycells Bunların hepsi kisi bası degil mi? Teşekkürler. evet kişi başı ücretler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k