Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@hasnotben @Witch-Lilith @mert0653 var mı güzel haberleriniz? Hayırlısı olsun, takipteydiniz süreci 🍀

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@qizzz fotoğrafçı kuralları sizden daha iyi bilmiyor yerinizde olsam hiç uğraşmam

• Dördüncü başvurumda da has not been selected.

• @qizzz teşekkür ederim 🙏🏻😍
    Vize için demiştim, o fotoğrafı vizeye başvurmak için kullandım, 6 ay geçmeden aynısını çekiliş için de kullandım. Mülakata gittiğimde fotoğrafla ilgili sıkıntı yaşamadığım için kabul edildiğini anladım.
    Açıkçası her yıl kendimi çekiyordum, hep ondan seçilmiyorum fikri ile vazgeçtim fotoğrafçıya gitmeye karar verdim.

• @Emre-Kurtulmuş evet doğru her fotoğrafçı bilmeyebilir, ama ben yine kendimi çekmekten ona gitmeye tercih ettim.

• Günaydın arkadaşlar,

Dün şu ilk senenin getirdiği "kesin bana tekte çıkacak" enayiliği biraz sarstı ve gidip erkenden uyudum, hayat devam ediyor daha önce dediğim gibi olursa olur olmazsa napalım :))

Yorumları inceledim, çıkan arkadaşlar olduğunu gördüm çok sevindim hepsine yeni hayatlarında güzel başlangıçlar dilerim, dosya numarası yüksek arkadaşlar Ankara'ya güvenmesin hayatta zarı zoruna tutturulan şansınızı hiç etmeyin dosya taşımayla ilgili çok verimli entryler var forumumuzda lütfen şansınızı kaybetmeyin.

2027 girdileri altında görüşmek üzere artık, çokça sevgiler! ✨

• @ATS16 Günaydın. Maalesef bu sene de kullanıcı adıma yakışır sonuç aldım :))

• @Atlantis00 biz de 4 kişi başvurduk elde var sıfır. Hayırlısı buymuş seneye hep birlikte vallahi selected haberlerimizi buraya yazmak dileğiyle🍀

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@cvatulip Umut kaybetmek yok. Özellikle bu sene bol bol gördük 7. 8. Başvurusunda kazananları, 40-50 yaşlarından sonra kazananları. O yüzden her sene başvuru yapmaya devam. Sohbet odasını da boş bırakmayın arada herkes uğrasın sohbet muhabbet edelim. Eninde sonunda kazanacağız inşallah Elbet bir gün 💫🗽🙂

• @zakaria hocam çok çok ama çok sevindim 😍 hayırlı uğurlu olsun süreciniz su gibi aksın inşallah

• @Emre-m hayırlı olsun

• Arkadaşlar şansımızı WAT ile deneyebilir miyiz? liseden geçen sene mezun oldum. Çekilişe katıldım diye WAT'dan red yer miyim?

• Arkadaşlar… size anlatmam gereken çok garip bir şey var.
    Bunu şimdiye kadar kimseye söylemedim.
    Geçtiğimiz aylarda…
    Beni aradılar.
    “Amerikan hükümeti seni izliyor,” dediler.
    Dedim: “Ne yaptım ben?”
    Dediler: “Sen çok potansiyel bir vatandaşa benziyorsun.”
    Ben de dedim ki: “Yani green card mı bu?”
    Cevap vermediler. Ama ben anladım.

Gizlice başvurdum.
    Kimseye söylemedim, nazar değmesin diye.
    Pasaport fotoğrafımı çektirdim, kırmızı göz çıkınca bir uğursuzluk hissettim ama bozmadım.
    Arka plan beyaz olacak dediler, hayatımda ilk defa bu kadar sade oldum.

Beklemeye başladım…
    Her sabah mail kontrolü.
    Her gece yatmadan önce “Belki yarın” duası.
    Diz çöktüm, göğe baktım, hatta Amerikan milli marşını dinledim.
    Netflix’te sadece İngilizce dublaj açtım.
    Taco bile yedim ya, sırf kültüre alışayım diye!

Sonra… sonuçlar açıklandı.
    Bilgisayarı açtım.
    Siteye girdim.
    Kalbim küt küt…
    “Your entry has not been selected.”

O an arkada küçük bir keman çalmaya başladı.
    Gözlerim doldu.
    Ama bir şey fark ettim:
    Amerika beni değil, ben Amerika’yı istemiştim.
    Ve dedim ki…
    Zaten ben Ankara'da bu trafik varken başka ülkeye gitmem.
    Yeşil kart çıkmadı ama…
    Çıkacak gibi durmuyor da 😆

• ⭐⭐⭐⭐

@mertq

DV çekilişe katıldığınızı vize görüşmenizi yapacak konsolos göremez. WAT basvuru koşullarını profiliniz karşılıyorsa, profiliniz konusunda konsolos ikna olur ise WAT ile vizenin şartları (kalış süresi, çalışma şartı vb) doğrultusunda ABD’ye gidebilirsiniz.

• @cvatulip çok teşekkür ederim 🙏🏻
    Darısı sizin başınıza olsun, gelecek sene için bol şanslar diliyorum

• @mertq hayır, bu çekilişe katılmanı - kazanıp ds260 göndermeden - her hangi bir göçmen olmayan vize kategorisinden red alma sebebini olmayacaktır. WAT şiddetle tavsiye ederim, kendimi yapamadım ama yakın arkadaşlarım yaptı ve sonra ben çok pişman oldum.

• Sonuca bakamadım daha noktalama işareti hatası diyor halbuki doğru giriyorum herseyi

• @mukeya Bilgilerinizi yazarken İngilizce klavye kullanmanızda fayda olacak. Bol şans diliyorum.

• Yine yeniden koca harflerle HNBS.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |