Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.8k 874

• Kazanan Talihlileri tebrik ederim.Allah yollarini acik etsin ,mutluluklari daim olsun

• @Merika teşekkürler 🙏🏻
    Fotoğrafçıya gittim. İlk günlerde başvurdum, ama o fark etmiyor daha önce ilk günler, orta günler, son günler denedim hiç olmuyordu.

• @aysegul tebrikler

• @ATS16 teşekkür ederim, heyecandan öyle oldu bu sefer 😅

• @frkbzdg teşekkürler 🙏🏻 darısı başınıza

• @Merika Ben abim ile aynı gün başvurdum. Abim dv2016 dan buyana başvuru yapıyor yaşım tutunca aynı anda başvurduk. Bana ilk başvuruda çıktı ama ona yine çıkmadı Fotoğraf işini şöyle yaptık telefon ile çektik sonra sisteme uygun mu diye sorguladık arka plan beyaz değil dedi Canva uygulamasında arkayı temizledik ve fotoğrafı sisteme yükledik kırpma işlemini de Canva üzerinden yaptık.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bravist tebrikler, süreç ile ilgili sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığında sorabilir ve bu konu basliginin ilk üç ilerisinde detaylı bilgileri bulabilirsiniz. Bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Nilüfer-ALKAN Hanim süreç ve form ile ilgili sorularınızı sadece DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor. Türkiye’deki çeşitlilik vizesi kurası (green card) mülakatları ve işlemleri sadece Ankara’dan yapılıyor, Ankara’yi seçeceksiniz.

• arkadaşlar selam kazanan arkadaşlara tebriklerimi iletiyorum kazanamayan arkadaşlara Allahtan hayırlı güzel haberler diliyorum. Mesleği Muhasebe-Finans olan arkadaşlar var mıdır? ilerisi için istişare yapalım.

• ⭐⭐⭐⭐

@sahin16 çok teşekkürler. 7 yıldır hiç değişmedi, hep kendim çektim, evde açık renk bir duvarın önünde, pijama eşofman türü ev kıyafetleriyle, cep telefonuyla çektik hep, her birimizi. İdphoto4you sitesinden de usa visa türüne göre ayarladım foto çerçevesini ve direk yükledim başvuru formuna, hiç özel birşey yapmadım.

• @Mehmet-Fatih-Aslan

Abi selam ağzına sağlık

Sana daha mülakat gelmedi mi ?
    Nasıl bir aksiyon alman gerekiyor?

• @aysegul 7 yıl sonunda mı geldi? Gerçekten tebrikler. Büyük sabır ve irade. Benim ilkti. Hnbs gördüğüm an bir daha başvurmam dedim 😁 şansınız bize de sirayet etsin umarım. Süreciniz kolaylıkla geçsin yeni hayatınızda mutluluklar dilerim

• 4b981333-3b23-43f3-9c17-4eeffb255252-image.png

Bu da bizden DV2026 anısı kalsın, yaşarız yaşamayız bilinmez. olmadı be anacım başaramadık.
    Geçen sene feci yıkılmıştım da yıkıla yıkıla alışıyor be insan kim bilir daha kaç sene başvuracağız da çıkmayacak. Kısmet arabayı almakmış xd :))

Lütfen bütün umudunuzu lotoya bağlamayın arkadaşlar, seviliyorsunuz. Şans yanımızda olsun.

Ayrıca çıkan arkadaşlara bol şans diliyorum. umarım bizler de bir gün o duyguyu tadabiliriz lütfen 5k ve üstü cn varsa taşımayı gerçekleştirin kazanıp da gidememek daha kötü, forumda kaynak gırla ufak bir araştırmayla istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hayırlı geceler benim mesai biterr.

• @Emre-m tebrikler

• @cemal1153 Teşekkür ederim.

• Çekilişi kazanamadıktan sonra benim ruh hali https://www.instagram.com/p/DJMBQvtI13-/

(dikkat küfür içeriyor)

• @randomlyselected modumuz budur

• Sonuclar, cikan cikmayan herkes icin hayirli olsun. Umarim hersey gonlunuze gore olur.

• İlk başvurumdu çok umutla başvurmuştum ama olmadı 20 yaşındayım bu yıl sevgilimle beraber tekrardan deneyeceğim. İhtiyacı olup da gerçekten isteyerek kazanan herkese tebrikler. İlk yorumumu bu şekilde atmak istedim. Umarım seneye kazanan olurum...

• Bende bir anı paylaşayım gren kart ile ilgili..Sene 97/98 civarı...o zamanlar green kart çekilişi için a4 kağıda bilgleri yazıp posta ile ABD ye gönderiyorduk. Kazanan olursa eve zarf geliyordu. İşyerinde bir arkadaş çekilişe katılmak için bilgilerini yazıyordu.Bunu gören başka bir arkadaşımız bunu görüyor ve ne yazdığını soruyor.O da green kart için bilgilerimi yazıyorum diyor...Diğer arkadaş bu konudan habersiz ve green kart nedir diye soruyor.O da green kart hakkında bilgi veriyor ve istersen sende yaz diyor ,ama kabul etmiyor ne işim var amerika dedikten sonra çok istiyorsan benim adımada yaz gönder dedi. Çekilişe katılacak olan arkadaşım tamam senin adınada yazıp gönderecem diyor...Hem kendi adına hemde onun adına yazıp gönderiyor...Ve sonuçlar belli olduktan sonra ne işim var amerikada diyen arkadaşımız green kart talihlisi oluyor.Onun adına yazıp gönderene çıkmıyor...Green kart çıkan arkadaş daha sonra ABD ye gitti...Talih ve kısmetin kime vuracağı belli değil ..Her zaman isteyene çıkmıyor..

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    203k Bakış
    LSkaeL
    @Onur-Kürekçi DV-2027 yerine artık Dv-2028 diyebiliriz. Zira DV-2027 için epey geç oldu artık.
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k