Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@zakaria tebrikler

• @diablo_ercan @randomlyselected teşekkür ederim
    @Kekw AS9XXX

• @zakaria o asiadan herhalde? tebrikler

• Ve Evet DV2026 Yine Yine Yine Çıkmadı Açıkcası Benim İçin DV Bu Kadar Artık Lotoya Katılmayacağım Evlilik Yoluyla Devam Edip CR1 Vizesi Kovalayacağım Bu Çekilişe Ömür Bağlamak İstemiyorum Herkese Bol Şanslar Dilerim Benim Kumarım Bu Sene Bitti Tekrardan Herkese Teşekkürler.

• @Ekto-Oktan bir arkadaşı daha kaybettik 😃

• @Nilüfer-ALKAN case numberınız 28 sanırım bu mükemmel bi numara .

• @ugur077 ben nisana mayısa kadar bekleyemem kasımda direkt vizemi alayım diyorsanız taşıyabilirsiniz. Schengeniniz var ise Viyana mantıklı olabilir.

• @zakaria Gözün aydın kardeşim 🙂 sevindim adına numaran kaç

• @Kekw teşekkür ederim. Aynen doğum yerinden dolayı asya kotasına giriyorum. Asya bölgesi için 9 bin baya büyük bir number, DV2025 Mayıs ayında bülten hala 8250'de ama neyse, vizeyi alabilmek için elimden geleni yapacağım bu fırsat hayatta bir kez olur

• @randomlyselected Yok hocam estrağfrullah ben buralardayım nerden baksanız 2023'den beri kayıtlıyım. Yani bir şekilde Green card elde etsemde bu sefer ABD'de yaşam bölümünde bolca paylaşım yapmak istiyorum oraya nasip olur umarım vize değilde yaşam hakkında bir şeyler paylaşmak nasip olur.

En azından green card çıktığında ertesi gün foruma gelip hesap açmıyorum ki o da iyi bir şey her neyse hocam şans diyelim bu sonuçta piyango artık piyango olmayan bir şeyin peşinde koşucağım yoksa bu gidiş 14-15 senedir bekleyen abilere katılma ihtimalimiz her an masada herkesin gönlüne göre ne isterse o olur umarım ^-^

• @Kunfeyekun teşekkür ederim. AS9XXX

• @zakaria tebrikler 🙂 fotoğraf editi nereden yaptınız? ve hangi gün başvurmuştunuz? 🙂

• İlk başvurumda çıktı. Herkese bol şans. Umarım herşey istediğiniz gibi olur...

• @zakaria iyiymiş Allah yardımcın olsun 🙂 bende kanadayı denicem bakalım 10.da olmadı benim 🙂

• @Merika forget number bölümüne tıklayıp bakabilirsiniz sonucunuza

• @Kunfeyekun Hakkınızda hayırlısı olsun. Unutmayın: istediğin bir şey olursa bir hayır, olmazsa bin hayır ara

• @Kunfeyekun yardimci olalim toptancisiyiz 😃

• @zakaria cok doğru yazdınız.Hz mevlananın dediği gibi 🙂 Kanada-yeni zelanda-avustralya hayırlısı diyelim 🙂 yaş kaçtı bu arada

• @lamak-sadla 😃 dil okuluyla inşaALLAH deniyecem halifax ottawa düşünüyorum sizce nasıldır? coap a da geciş yapmak istiyorum

• @Kunfeyekun 30 Yaşındayım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |