Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mustafafsin sizin de hayirli olsun bide ustune hong kong mulakat yeri pastanin kirazi misali olmus tebrikler.

• @Kesinİzmirli umarım seneye bu zamanlar birlikte kazanmış oluruz🥳

• @tugcebkdgl hayirli olsun ve surecinizde de basarilar.
    son yillarin klasik slogani "ankaraya guven olmaz" aman dikkat!

• @conk tebrikler sizin adınıza çok mutlu oldum 🌸 herşey çok kolaylıkla olur ve pasaportunuza vizenizi alımaniz dileği ile .....🍀

• Bu sefer de gol değil. Son 2 hafta kala aklıma geldi çekiliş işleri.

• @ATS16 Excel kontrol ettiğimde 7. Ve 5. Başvurularda kazananlar olmuş ne güzel demek ki bizim için de hala umut var demek 🎈

• @aysegul sahane case number denk gelmis 🤌hayirli ugurlu olsun surecinizde basarilar

• @aysegul muhteşem dosya numarası ile kazanmışsınız. Tebrik ederim 🌸sürecinizin de en mükemmel şekilde tamamlanmasını diliyorum 🫶

• İyi geceler 10.senemde secilmedim annemde öyle babamın bakmadım muhtemelen onada çıkmadı üzüldüm ama nasip Allah böyle takdir etmiş,hedefim kanada oldu 🙂

• yine çıkmadı. Çıkan arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını, bir sonraki çekilişe de bize de çıkmasını dilerim 😟

• Ben, canı gönülden isteyen herkesin birgün hayaline kavuşacağına inanıyorum. Umutsuzluğa kapılmak yok hiçbir zaman hiç bir şey için. Çalışmaya okumaya kendimizi geliştirmeye devam.

• @Gönül-Özata, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@conk tebrikler sizin adınıza çok mutlu oldum 🌸 herşey çok kolaylıkla olur ve pasaportunuza vizenizi alımaniz dileği ile .....🍀

Şimdiden stress başladı resmen ne olacak olacak mı olmayacak mı poff.

• Hic umudum yoktu ama 9. senemde cikmis 🙂 Case number 27XXX. Gecen senelere baktigimda case number 30.000 kusurlara gelmis. Almanya'da yasiyorum, mulakatlara muhtemelen buradan katilacagim. Case number bana yuksek geldi ama sizce mulakat tarihi alabilir miyim? Bir de DS-260 formunun bir an once doldurulmasi tavsiye edilmis ama onumuzdeki hafta dugunum olacak. Soyadi gibi bilgilerim degisecek. Simdiden DS-260 formunu doldursam sonradan degisiklik yapabiliyor muyum? Yardimci olacak herkese simdiden tesekkurkler.

• İlk başvurumdu, 19 yaşındaki birisi olarak heyecanlı ve umutluydum. Kırgınlık yaşasam da vazgeçmedim, ülkeme dair umudum hayalim kalmadı. Bir şekil başarıp kurtulmaktan başka çarem yok.

• bende sonucumu yazayim bari ben de has not been selected arkadaslar

• ⭐⭐⭐⭐

@Gönül-Özata

Bizde yedinci başvurumuzda kazandık, asıl talihli bendim. 2 kez bekarken ve 5 kez eşim ile evlendikten sonra şansı x2 yaparak başvurmuştuk. Yedinci başvuru sonucu kazanan olduk, 43 yaşımızda göç ettik. Sizede gelecek yıllarda bol şans diliyorum, çok umut baglamamak lazım, adı üstünde piyango…

• @conk siz sürecin ilk kapısından içeri girdiniz. Olumlu düşünün olumlu olsun. Daha önce okuduğum deneyimlerden dosya taşıma ile sürecini tamamlayanlar çok fazla umarım sizlerde o değerli insanlar gibi sürecinizi en güzel şekilde tamamlarsiniz. Sizin de mülakat deneyimizini heyecanla okuyacağız 🗽 Sevgiler 💫

• Gene Karavana 😞

• Siteye giriş yapıldı.
    İmza değiştirildi.
    Çıkış yapılıyor.
    Seneye görüşürüz.

• Ne desem, nasil yazsam bilemiyorum. Icimde bir duygusuz duygu hali bugun butun gun hastanedeydim o kadar yorgundum ki ve bu sene ucuncu olacak. Az once actim ve 'You have been randomly selected' yazisindan sonrasini okuyamadim bile. Saniyorum bu sene oldu. O kadar yorgunum ki case number vs ile ilgili bilgim de yok. Buraya ne yazmam gerektigini de bilmiyorum, esim gecici duyma kaybi yasiyor (haberi yok uyuyor)ama ben heyecanliyim, korkuyorum. Herkes icin umarim her sey guzel olur, istedigi gibi olur.

Benzer Başlıklar

• 22394
  • 21391
  • 9899
  • 30813
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |