🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum Onerileri
-
@Derya-Denizhan Confirm unuttum bolumune girin ordan dogru numaranızı alabilirsiniz banada 17 hane atanmıştı.
-
@ugurksknbck TEŞEKKÜRLER.AÇILIRSA SAYFA ÖYLE YAPICAM :d
-
Bu ileti silindi! -
@Movistar74 Bazen olabiliyor benimkide 17 hane idi. Numarami kaybettim bölümünden girince 16 hane olarak düzeltip veriyor sistem
-
@Sfzb67 bilmiyordum. Hayırlısı olsun herkes için. Zonguldaklımısın bu arada?
-
@Movistar74 Aynen Zonguldaklıyım sizde Bartın sanırım:)
-
@Derya-Denizhan olabiliyormuş sanırım. Cn unuttum diyip tekrar isteyin bakalım.
-
@Sfzb67 aynen :))
-
@Movistar74 Çıksaydı bende ailem ile New York a gelecektim. Bu sene kısmet değilmiş.
-
Başvuru yaptıktan sonra success sayfasını ss almıştım oraya uygun bir şekilde dolduruyorum ama site sürekli hata veriyor nedenini bilen var mı ne yanlış yapıyor olabilirim
-
@Sfzb67 herşeyin hayırlısı olsun. Ben North Carolina dayım şu anda. New yorku sevemedim :))
-
@Movistar74 Çok uzaklaşmamıssın yinede :) Bizim çok yakın akrabalarımız New York da olduğu için orayi tercih edecektik ama olmadi onlar bizden daha çok üzüldüler sonuca herseyin hayırlısı dv2027 loading :)
-
@Sfzb67 çok teşekkürler
-
@Sfzb67 inşallah seneye olur 🙏
-
Ne desem, nasil yazsam bilemiyorum. Icimde bir duygusuz duygu hali bugun butun gun hastanedeydim o kadar yorgundum ki ve bu sene ucuncu olacak. Az once actim ve 'You have been randomly selected' yazisindan sonrasini okuyamadim bile. Saniyorum bu sene oldu. O kadar yorgunum ki case number vs ile ilgili bilgim de yok. Buraya ne yazmam gerektigini de bilmiyorum, esim gecici duyma kaybi yasiyor (haberi yok uyuyor)ama ben heyecanliyim, korkuyorum ve su an icin ne yapacagima dair hicbir fikrim yok.
-
@SEDATgk, içinde söyledi: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum Onerileri
Başvuru yaptıktan sonra success sayfasını ss almıştım oraya uygun bir şekilde dolduruyorum ama site sürekli hata veriyor nedenini bilen var mı ne yanlış yapıyor olabilirim
ingilizce karakterlerle yazmalisiniz, turkce karakter kullanmiyorsunuz, degil mi?
-
@Nilüfer-ALKAN, içinde söyledi: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum Onerileri
Ne desem, nasil yazsam bilemiyorum. Icimde bir duygusuz duygu hali bugun butun gun hastanedeydim o kadar yorgundum ki ve bu sene ucuncu olacak. Az once actim ve 'You have been randomly selected' yazisindan sonrasini okuyamadim bile. Saniyorum bu sene oldu. O kadar yorgunum ki case number vs ile ilgili bilgim de yok. Buraya ne yazmam gerektigini de bilmiyorum, esim gecici duyma kaybi yasiyor (haberi yok uyuyor)ama ben heyecanliyim, korkuyorum ve su an icin ne yapacagima dair hicbir fikrim yok.
tebrikler, ayrica gecmis olsun...
su basligi kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, eşimin kardeşine çıkmis ama soyadını adını yanlış girmiş (ters yani) durumunu etkiler mi? Gerçi numarası 20bin de zaten çok zor bir süreç olacak da…
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum