🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum Onerileri
-
reserved
-
reserved
-
Bu konu basliginin ilk iletilerinde cekilis sonuclarini kontrol ederken karsilasilabilecek guclukler ve cozum onerileri yer almaktadir.
Sonuclarin kontrolune dair tum paylasimlarimizi bu baslik altinda yaparsak tum forumdaslarimizla daha hizli ve kolay olarak yardimlasabiliriz.Iyi sanslar! :four_leaf_clover:
-
Cevap: DV2026 Sohbet Odası
Succes! Ekranında yazan bilgileri eksiksiz girmeme rağmen kabul etmiyor. Soyadını hatalı buluyor. Daha önce yaşayan veya bilgisi olan var mıdır? -
Benim numaram 16 haneli eşimin 15 neden böyle bilen varmı kabul etmiyor ?
-
benim ekranımda böyle yazıyor ama bilgiler doğru sebebini bilen varsa söyleyebilirmi -
isim kısmı nasıl yazılıyor? arkadaşlar uyarı veriyor
-
@hello-everyone turkce karakter kullanmayin
-
Merhaba bu sorun ile karşılaşan var mı eksiksiz ve doğru dolduruyorum ama sürekli hata veriyor yoğunluktan olabilir mi -
@SEDATgk bende aynı sorunu yaşıyorum
-
@yamanbaharekin, içinde söyledi: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum Onerileri
Cevap: DV2026 Sohbet Odası
Succes! Ekranında yazan bilgileri eksiksiz girmeme rağmen kabul etmiyor. Soyadını hatalı buluyor. Daha önce yaşayan veya bilgisi olan var mıdır?basvuru sirasinda soyisminizi nasil yazdiysaniz sonucunuzu ogrenmek icin ayni sekilde yazmaniz gerekiyor, bilginize.
-
@Yekta12 gerçekten anlamadım doğru yazdığımdan eminim ama hep hata veriyor
-
@SEDATgk soy adınızı büyük harfle türkce karakter kullanmadan yazın adınızı yazmayın
-
CN NUMARASINI GİRİYORUM ,DOĞUM TARİHİNİDE YAZIYORUM FAKAT SOYADI KISMINA YAZDIRMIYOR,BAŞINA GELEN VAR MI BU SORUN ?
-
@BURÇ-UYGUR sayfaya girince ilk soyadı kısmına tıkla olur ama bende hepsini girsemde bir hata veriyor
-
Herkese iyi akşamlar. Onay numaramın 16 haneli değil de 18 haneli olduğunu farkettim bu nedenle sistem kabul etmiyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
-
@Derya-Denizhan 18 olması mümkün değil. Bir yanlışlık var.
-
Arkadaşlar onay numaram 17 haneli(1 harf fazla)nasıl çözebilirim bu sorunu? Bilgisi olan var mı?
-
@BURÇ-UYGUR bendede öyle olmuştu önce soyadımı yazdım sonra üst satıra njmaramı yazdım
-
@Yekta12 TAMAMDIR TEŞEKKÜRLER,YOĞUNLUKTAN HERHALDE
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum