Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @diablo_ercan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Evet efenim açtım ekran kaydını ve kamerayı siteye zar zor erişip kontrol için kayda bastım bilgilerimi girdim ve karavana. daha önce de demiştim beklemesi güzel. bırakın %1 şansı %0.00000000001 şans gibi bir şey. keşke bir döngüyü kırıp buradaki herkese çıksa ama öyle olmuyor bir gerçek var ortada. başvurun geçin kimseye bahsetmeyin. Green card çıkana kadar veya tamamen kaldırılana kadar başvuruya devam yapacak bir şey yok. çıkma şansı çok düşük yoksa bu kadar yıl sürmez sürmemeli.

Ben bakmadım daha size çıkmamasına üzüldüm sohbetimiz vardı beraber bekliyorduk 🙂

• olmadı be ilk HSBN IMIZI ALDIK ben sadece soyadımı büyük harlerle yazınca görüntüleyebildim acaba başvurum yanlışmıydı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Eliff-0 biz de 40ımızı geçeli oldu birkaç sene, artık çıkmaz yaa derken çıktı, Allah tan ümit kesilmez gerçekten, inşallah seneye bu zamanlar siz de aynı heyecanı yaşayacaksınızdır 🙂

• iyi bari birinize çıkmış. hayırlı olsun inşallah.

• @taztaztaz, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Abi confirmation numaramı hangi şekilde girersem gireyim hata veriyor. Kafayı yiyeceğim yardım edin. Her şeyi doğru giriyorum ama yok.

Hocam demek ki yanlış giriyorsun yoksa niye hata versin, sıfır ı O olarak giriyorsundur belki ortası çizgili ise sıfır olarak gir küçük le gibi gözüken büyük i dir yanı I olarak gir.

• ⭐⭐⭐⭐

@taztaztaz O (harf olan O) ile 0 (rakam olarak sıfır) var mı conf.number da, oradan bir karışıklık oluyordur belki?

• ⭐⭐⭐⭐

@TTKvY yok fotodan elenmezsiniz ya, ben her sene ev ahalisi yatmadan yakalayıp duvar önünde yakası düzgün olan birer pijamayla foto çekip başvuruyorum, bu sene nasipmiş yine pijamalı fotolardan birine çıktı:))

• Yine çıkmadı 😂
    Şansımız yok.

• @aysegul çok çok sevindim sizin adınıza hayırlı uğurlu olsun🥳

• ⭐⭐

@JesusLord
    ilk kontrolünde güzel mutlu haberle bilgilendir bizi. aksi olursa takma kafaya kendimize zarar.
    Açıkçası kendim için biliyordum böyle bir sonuç olacağını. başvuru ekranının ekran kaydını yaparak tamamladım. fotoğraflar bilgiler harfler falan eksiksiz her şey olması gerektiği gibi doldurdum. hani kafamda hata yaptım şüphesi yok. videoyu açıp kayda baktım yani. 😃 düşünmüyor değilim yaratıcının benimle alakalı başka bir planı mı var anlam veremiyorum. hayat devam ediyor geçmiş eski başvurularımda gerçekten çok üzülmüştüm şuan o duygu yok rahatım kafaya gram takmıyorum. başvur geç beklemesi güzel 😃

• Maalesef çıkmadı ilk denememdi kazananları tebrik ederım.
    X te biri paylaştı 8.denemesıymiş çıkmış case numberı da 428 kendıaı paylaşmış

• Yine hnbs

• @aysegul

1. fotomda hem yüzümle hem de parlaklıkla oynandı. Ayrıca arka planın rengini değiştirip beyaz yapıp parlaklığı artırdı.
    2. fotomda foto arka planı desenli ve bej renkteydi,
    3. fotomda kel kafamda ışık parlamaları vardı, ayrıca fotoğraf yüz oranları da tutmuyordu.
      Bu 3 fotoyu da sözde green card fotoğrafı çekmeyi bilen sözde fotoğrafçılardan çektirdim. Bir dahakine kendim çekeceğim sizin gibi.

• @hello-everyone isim drgil soyadınızı yazcaksınoz büyük harfle türkce karakter kullanmadan deneyin

• @ugurksknbck maalesef HSBN teşekkürler yardımınız için

• ⭐⭐⭐⭐

@neoseptik çok sağolun, hepimiz için hayırlısı 🙂 valla ben bu forumu en son bıraktığım yerlerde 20binli case numberlar fena değildi, dosya taşıma kişisel sebepler dışında olmuyordu falan, herşey çok değişmiş 🙂

• @diablo_ercan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@JesusLord
    ilk kontrolünde güzel mutlu haberle bilgilendir bizi. aksi olursa takma kafaya kendimize zarar.
    Açıkçası kendim için biliyordum böyle bir sonuç olacağını. başvuru ekranının ekran kaydını yaparak tamamladım. fotoğraflar bilgiler harfler falan eksiksiz her şey olması gerektiği gibi doldurdum. hani kafamda hata yaptım şüphesi yok. videoyu açıp kayda baktım yani. 😃 düşünmüyor değilim yaratıcının benimle alakalı başka bir planı mı var anlam veremiyorum. hayat devam ediyor geçmiş eski başvurularımda gerçekten çok üzülmüştüm şuan o duygu yok rahatım kafaya gram takmıyorum. başvur geç beklemesi güzel 😃

İnşallah bakmaya kıyamıyorum hayali bile güzel diye bana da mokokoyu verir birazdan 😃

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@neoseptik çok sağolun, hepimiz için hayırlısı 🙂 valla ben bu forumu en son bıraktığım yerlerde 20binli case numberlar fena değildi, dosya taşıma kişisel sebepler dışında olmuyordu falan, herşey çok değişmiş 🙂

Sizin caseniz çok güzel ki niye dosya taşıyacaksınız

• @SEDATgk cn numaranızı yanlış giriyorsunuz.

• @BERKE-Güngöroğlu dosya numaranız ankaradan mülakat almaya pek uygun degil gibi o sebeple forumda ulaşabilceginiz bilgilerle tüm süreci farklı bir ülkeye transfer ederek yürütmeniz olağan sadece 2025 sürecini tamamlamış kişilerin tecrübelerini okusabız bile %80konuya hakim olursunuz tebrikler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |