DV2026 Sohbet Odası
-
geçen sene açıklandığı an siteye girebilmiştim erişim problemi yaşamadım hiç.. bakalım bu yarım saat sonra nasıl olacak
-
Bu sene umarım geçmiş yıllara dair açıklamadıklarını da ekleyerek istatistikleri tam paylaşırlar. Başvuran sayısının Türkiye’den kaç olduğunu gerçekten çok merak ediyorum. Ekşi sözlük ve çevreme bakınca başvurmayan yok gibi. Acaba milyonu bulmuş mudur başvuran sayısı diye düşünmeden edemiyorum. :)
-
@lamak-sadla Kosovo 20700 cn gider büyük ihtimalle. Önceki senlerde baya yüksek cn ye mülakat vermiş.
-
@yasinyasa kesinlikle birde böyle bir gerçek var. ama görseli internetten buldum. ben başındaki
Dear xxxxxxxxxxx
You have been randomly selected for further ile başlayan cümleye odaklanırsınız sanmıştım :D -
@diablo_ercan Yok negatife odaklanacağız illa kültürümüzde var :))
-
zaman acayip hızlı geçiyor, galiba kazandık :pizza:
-
işi gücü bıraktık elin kosovalısını düşünüyoruz. harbiden gc psikolojisi çok garip
-
Gider gitmez sınırsız et restoranlarına gideceğim 😂
-
@Zafer-Kalik bu işin gerçeği de çıkmasıyla yetmiyor case number da önemli bir nokta. çıktı güzel case number onu ne yapcaz :D
-
@denizkanmaz0633 katz delide et koması hahah
-
@diablo_ercan Tamam onu da biliyorum da :) Yani ne diyim
-
@planning-and-cc pasaport şartı olmadığı için milyon olma ihtimali çok yüksek
-
Geldik bir sene daha. Ne kadar sürecek bu olay acaba…
-
Arkadaşlar biri eğer çıkarsa tam olarak ne yazacak eğer çıkmazsa tam olarak ne yazacak ekranda yazabilir mi?
-
@mikael çok kötü oldu zorunluluğu kaldırmaları 😢
-
@planning-and-cc 300k bile değildir abartılıyor artık
-
@denizkanmaz0633 sana kesin cikacak.
hic bilmeyen insanlara daha cok cikiyor. :)
cikarsa: YOU HAVE RANDOMLY SELECTED yazar. Cikmazsa HAS NOT BEEN SELECTED.
-
@arizmend iki tane nijeryalının açtığı dava kaderini etkiliyor öyle bi dünya
-
Bu ileti silindi! -
good bye!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum