DV2026 Sohbet Odası
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
1 saatten az sure kala tum forum uyelerine bol sanslar dilerim...
her yil oldugu gibi, bu yil da en mutlu olacagimiz sey pek cok forum uyesinin talihli oldugunu gormek olur... :crossed_fingers: :four_leaf_clover:teşekkürlerr 👌🏻
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@lamak-sadla Başka yol için birkaç örnek verir misiniz hocam?
okul yoluyla gitmek, evlenmek, mesleki vize programlarini arastirmak.
ogrenciler icin work and travel.
-
Herkesin gönlündeki sonucu görmesini temmeni ederim, sevgiler. :)
-
@crazycells teşekkürler artık dv27 yer almak istemiyorum :)
-
@lamak-sadla deniyoruz hocam onlar da olmuyor, olsa da çok uzun süreli ve masraflı olur. Gitmek için en basit en kolay yol bu çekiliş olduğu için heyecanlıyız
-
Ben de kardesim icin basvurdum ama insallah ihtiyaci olan birine cikar.
Kendisi henuz bi is sahibi oldu. Artik istegim kalmadi.
-
@Trigger-Tcmk Formu yanlış dolduranlar için de mi success ekranı çıkıyor ay o zaman kesin ben yanlış doldurmuşumdur:)
-
@zakaria Siz neden reddedildiniz biraz anlatir misiniz? imzanizda gorunuyor da..
-
@lamak-sadla Merhaba Kanada da hayat nasıl iş imkanları, yaşam şartları?
-
@lamak-sadla bilemeyiz değişiyor seneden seneye ama son yılı baz alırsak 5-6 bin üzeri çok zor. zor değil imkansız başka ülkelerde şansını denemedikten sonra.
-
@YakupxK hangi ulkeler mantikli? yani vize almaya gerek olmayan bir ulke var mi?
-
@lamak-sadla GC çıkmazsa konum US yapıp tinder açacaz heralde :)
-
@evre evler pahali. is de bence cok iyi durumda degil. cok is arayan olmasina karsin daha az is veren var. gocmen ulkesi olunca malum..
ama hayat guvenli. parasi olanlar icin guzel bi yer.
-
@crazycells Teşekkür ederiz. Forumdaki 2 yıldızımı bir gc ile şenlendirmek istiyorum. :)
-
@evre kabul ediliyor gibi görünüyor ancak çekilişe girmeden eliyorlar diye biliyorum
-
Sanirim 19.00da bakamayacagim. Basima turlu aksilikler geliyor. Disim agrimaya basladi disciye gittim lastik patladi yagmur yagiyor lastikcide bekliyoruz su an. Bu hesapla gc da cikmaz😄
-
@Chromium ne zamana kadar denemeye devam?
-
@lamak-sadla 51. Eyalet Kanada! biraz soğuk ama güzel ülke
-
tarayıcı edge kullanmayı unutmayın
-
@mikael tabi tabi :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum