DV2026 Sohbet Odası
-
“You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa
Program for the fiscal year 2026" Haydi bakalım hayırlısıı :) -
@Ozden-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@tugcebkdgl Ay bizimkiler de böyle Selanik-Bulgaristan sonrası nedense 2 kişi Savaş/Akşehire gitmiş ama bizimkiler İzmir :D:D
Sanslisiniz ne diyelim😄
-
DS-260 ı doldururken Amerika'da bir adres isteniliyor, bu adres işini nasıl çözebiliriz.
-
@HayallerimveBen Kısa bir yazı çıkarsa bil ki olmadı :) Ama bu gelir aşağılarda bir yerlerde uzunca yazılar varsa geçmiş olsun şanslısın çıktı diyebiliriz :))
-
@YakupxK ABD ye adım atınca koşmayı geçtim ilahi bir güçle direk uçadabilirim😀
-
@Zafer-Kalik o sene bu sene inşallah bakalım çıkarsa hemen yazıcağım buraya :)
-
Merhaba birşey sormak istiyorum ds260 da liseyi yarım bırakıp sonra açık öğretimden bitirince okul bölümünü nasıl doldurmalıyız. Sadece açık öğretim lisesi bilgilerini mi girmeliyiz.
-
@cvatulip Hahahaahahaha cennete gitmiş gibi burası cehennem aslında orası cennet falan değilde maalesef :)
-
@Eylem-Hoplamaz akşam 7 den sonra deneyin.
-
@T-C-Kubilay-Dikici o zaman formula 1 izleyip sonra bakayım. Başım da çatlıyor o saate kadar nasıl duracaksam
-
eşlerin ikisinin de kazanabilmesi mümkün mü acaba? hiç böyle bir örnekle karşılaşan oldu mu?
-
Merhaba, F4 vizesi bekleyen biri olarak bu sene eşimle ilk defa başvurduk. Sonuçların açıklanmasına yakın bir heyecan aldı bizi 😊 son 4 saat.
Şimdiden tüm kazananları kutluyorum. Herkese hayırlı olmalısını diliyorum.
İzmir’den selamlar 😊 -
@cvatulip çok isteyenler arasındasın heyecanından ve mesajlarından belli :) umarım her şey gönlünce olur arzuladığın şekilde. Olur da orada uçarsan bize yüksek irtifadan bi foto atarsın artık :)
-
@Eylem-Hoplamaz tüm alanları doğru şekilde doldurduysanız olması lazım ama önceki dönem için sorgu yapıldığı için hata veriyor olabilir, akşam G.Card sonuçları açıklandıktan sonra denerseniz büyük ihtimalle sorun olmaz sonuç almış olursunuz.
-
@YakupxK ben toprak yarışını istiyorum 3 sırada start alacak birazdan başlar :)
-
@Zafer-Kalik öyle tabi hiçbir yer cennet değil orası kesin. Ama ben hep şey diyorum sürünceksek bir süre biraz da orda sürünebiliriz ben okeyim😀
-
@T-C-Kubilay-Dikici Sen uğraş bulmuşsun :) ben şu an bakamam da ancak akşama sonuçlar açıklanınca sistem yoğunluğu azalana kadar idare etsin diye formula 1 izlerim. zaten Sprint kısa sürer yarım saat kadar, o da yeter herhalde. sonrasında da anyayı veya konyayı göreceğiz :P
-
@cvatulip Yüzde yüz sürünecek ve uğraşacaksam orada uğraşayım memleketimizden daha az hakkımızı yiyecekleri kesin :)
-
Herkese selamlar bu yıl yine kız kardeşim için bekliyorum.Ve bugün benim Amerika da 2. Yılımın dolduğu gün ☺️Umarım bu bi işarettir 🥹Düşük case le bol kazananımız olsun 😀
-
DV26'ya başvururken eşimle birlikte hamileydi. Şimdi çocuğumuz var. DS-260 formunda bunu ekstra olarak belirtmem gereken bi yer var mı ? yoksa DS-260'ı doldururken orada direk çocuğum var 1 diye belirtip devam mı ediyorum ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum