Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yasinyasa Evet ✨

• @ATS16 hocam gitmenize rağmen hergün forumda olup herkese cevap verıyorsunuz tesekkur ederım

• good bye!

• @yasinyasa Teşekkür ederim ve sizden yana da olsun, hepimize bolca şans! Akşama buraya kim yazarsa kendiminki kadar sevineceğim bunu biliyorum. "Kurtuldu."

• @vPhoenix, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Bilmiyorum benden yaşlısı var mı? 31 yaşımdayım hala bir ümit bekliyorum. O sene bu sene olsun lütfen.

31 mi? Benim o yaşta Almanya fırsatım vardı. Henüz 6 yıllık TSK da memurdum. Büyüklerim "Ne işin var Almanya'da. Askeriyede çalışıyorsun daha ne istiyorsun " deyip vazgeçirmişti.
    Şu an 54 yaşında bir emekli memur ve 10 aylık ikiz torun sahibi bir dede olarak 19:00 da "You have been randomly selected " ekranını görmeyi bekliyorum

• Arkadaşlar gelin size spiritüel bir top olduğum için bi' tarot açtırtayım 😃

9 saat kalmış zaten, hem mesaj olsun hem zaman geçsin. En çok çekildiğiniz kartı dinliceksiniz sadece. Bi' de kimseye anlatmayın. Hadi bakalım. ✨

(Videoda sağ altta ayarlardan Altyazıyı Türkçe'ye çevirtebilirsiniz isteyen olursa / Auto translate'ten.)

• @Ozden-0 Ben chatgbt ye baktırıyorum 😃

• Saatleri sayıyoruz. Son 8 saat.

• Yaklaşıyor yaklaşmakta olan 🗽🗽

• @denizkanmaz0633 Ben Türkiye'de global bir alkol firmasında çalışmaktayım. Kısmet olursa düzen kurduktan sonra kendi işimi yapmaya devam edeceğim. Marketing ve pazarlama üzerine müdürlük yapmaktayım. Aklınıza gelebilecek alkollü içecek sektöründeki her türlü event, marketing ve pazarlama işlerine bakıyorum.

• Herkese merhabalar!

Forumda en son iletimi yazalı neredeyse koskoca bir yıl olmuş. O koskoca bir yılda, yüzlerce günde, onlarca haftada geriye dönüp baktığımda hayatımda neler olmuş neler... Ulaşmak için dalgaya karşı kulaç attığım hedeflerim, kimisinden vazgeçtiğim, kimisinin yeniden doğduğu hayallerim, hüzünler, sevinçler, hayal kırıklıkları ve serin gecelerin ışığı ay, parlaklığını yitirirken her yeni günün habercisi güneşin yeniden doğarak bizlere sunduğu sıcak kucaklama... Yine, yeniden bu günlere geldik, koşturmaya devam ederken biraz duraksayıp dinlenmemize ve yolumuzu yeniden çizmemizi sağlayacak olan o yol ayrımı noktasında buluştuk.

Geçtiğimiz yıllara nazaran kendi adıma nedenini henüz anlayamadığım bir şekilde hiç de heyecanlı değilim. Bazen kendi kendime soruyorum acaba; "Artık olsa da olur, olmasa da olur." eskisi kadar umudum yok mu diyorum yoksa "Olursa da yapacağım her şeyi biliyorum ve tamamen hazırım, olmazsa da hayatıma nasıl yön vereceğimi bildiğim ve bu güce sahip olduğum noktadayım." güvencesi mi düşünceleri iki omzumda yaylı yatakta zıplamayı çok seven iki küçük çocuk misali git-gel yapıyor. Şanslı rakamım dörttür ve bu dördüncü başvurum, sanırım bu yılın totemi bu olsa gerek.

Yanlış anlaşılmasın, şimdiye kadar ileti girmemiş olmam bu harika forumu ve siz güzel insanları uzaktan takip etmediğim anlamına kesinlikle gelmiyor. Aksine her yeni hayat tecrübesi konusundaki iletileri gülümseyerek okudum, her yeni mülakat tecrübesi konusundaki iletiyi kendim mülakata girmişim ya da mülakata girenlerin yanında sevincini onları sevinçle kucaklıyormuşçasına hissederek okudum, yepyeni bilgiler edindim, yıllardır kendime; "Şu olursa şunu şöyle yaparım- ya aslında bak buradaki üye böyle yapmış bu daha mantıklı o zaman bunun üstünü çizeyim, ben de öyle yaparım." dediğim birçok yer oldu, birçok noktada kendimi geliştirdim ve daha da hazırladım bu forum sayesinde. Aslında bu yılda da Green Card olmazsa bile, önümüzdeki yıl J1 Internship ile gidebileceğimi öğrendim. ICT alanındaki tecrübelerimi ve şu an yaptığım MBA'ın bana yeni yollar açabileceğini gördüm, tek bir ipi tutmak yerine birden fazla seçeneği görebilmenin, bu seçeneklere de el uzatabilmenin ne kadar önemli olduğunu gördüm- ve daha niceleri...

Daha düne kadar açıklanma gününü ve saatini bile unutmuşum diyebilirdim aslında biliyor musunuz? Hayat, hayat içerisinde, hayat telaşında o kadar çok şey zihnimizi meşgul ediyor ki- bunu ne kadar geri plana attığımın farkına bile varmamışım, o kaba tabirle "Başvuruyu yaptım, sonra attım bir kenara unuttum, açıklanacağı gün veya bir gün önce hatırladım." yorumlarını gördüğüm kişilerden biri oldum sanırım, tam olarak öyle olmasa da... Hikayenin aslını yukarıda okudunuz. 🙂

Evet... Bugün büyük gün, birçok üyemiz ve henüz foruma üye olmamış bireyler için sevinçli, bazılarımız için hüzünlü ya da yol gösterici, kalan tanımlarını ve tecrübelerini sizin kaleminize bıraktığım o gündeyiz. Her yılda da temenni ettiğim gibi; gönülden isteyen, bu süreci maddi ve manevi olarak başarabilecek herkese her şeyin gönlünce olmasını diliyorum. Umarım bu akşam o sevinçli haberi aldığımız, alacağımız akşam olur ve bu satırların sonunda ışıl ışıl gözlerle, gülen yüzlerle, heyecanlı bir ses tonu ve bol kahkahayla dolu unutulmayacak bir günü kucaklarız.

Dipnot olarak da ne diyoruz, ne demişler; "Baktık olmuyor, biz de oluruna bakarız." 🙂

Sevgilerimle...

• Yerimizi aldık, nefesleri tuttuk, gol istiyoruz!

• Greencard sonuç sayfasını açarken kendinizi videoya çekecek misiniz? 😃

• @rocklee Ben çekeceğim :)) eklerim o arkadaş gibi çıkmama anı diye 🙂

• @mertq, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Arkadaşlar, kazandığınızı farz sayalım. Sıra numaranız kaç üstü olursa dosya taşıma kararı verirsiniz?
    Gören herkes cevaplarsa çok iyi olur.
    Dün gece eski excel tablolarına baktım. Deneyimleri de okuyunca 3-4 bin üstü gelirse direkt dosya taşımayı düşünüyorum.

4500e kadar beklerim.dosya tasima da masrafli 4 kisilik bir aileyiz butcemizi yorar

• @Zafer-Kalik Ben de kendimi videoya çekeceğim. Nasip. Nasibimizde varsa nasibimiz dünyanın öbür ucundan gelir bizi bulur. Greencard'ın düşük dosya numarası ile bu akşam hem sizi hem de beni bulmasını içtenlikle temenni ediyorum. 🙂

• YouTube canlı yayını açacak var mı acaba takip edelim. Veya baska bir yerde sihbet veya canlı yayın..

• @rocklee Çok teşekkür ederim bu dilekleriniz için iştirak ediyorum umarım bizim gibi çok isteyenlere çıkar diyelim 🙂

• herkes hakkında en hayırlısı ne ise öyle olsun

• @rocklee Bende çekeceğimm.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |