DV2026 Sohbet Odası
-
@vPhoenix Ben 39 yaşındayım. 😅😅
Ve eminim daha yaşlısıda vardır. -
good bye!
-
@yasinyasa lütfen eksik bilgi vermeyin. Neredeyse 10 saat 45 dakika kalmış :D (!)
-
@vPhoenix 40 😅
-
@T-C-Kubilay-Dikici kesin totem yapıyor sesi soluğu çıkmıyor :D
-
@mertq yok işler yoğun ay sonu olduğu için bugun saat 17 gibi Google meet oda açacağım sohbet etmek isteyen olursa saat 19 kadar zaman daha hızlı geçer
-
son 10 saat hadi bakalim
-
@fikret-çağan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@vPhoenix Ben 39 yaşındayım. 😅😅
Ve eminim daha yaşlısıda vardır.42 yaş ile online ım arkadaşlar :)
-
@vPhoenix Dostum 20'lerin yeni bitmiş benden yaşlısı var mı diyorsun :D 59 yaşında kazanan var, ümit her yaşta var :star:
-
Bu ileti silindi! -
@T-C-Kubilay-Dikici Katılmayı çok isterdim ama bugün mesaideyim tam çıkış saatim ve sonrasında 1 saat falan motor üstünde olurum :)) size iyi sohbetler şimdiden.
-
good bye!
-
@yasinyasa Mükemmel. Biz buralarda 50-60'ı yaşlı görüyoruz ama yurtdışının 50'si ile bizimki inanın bir değil. Zaten google görsellere "türkiye emekli" yazın ve yan sekmede "retired people" yazın fotolara bakın aradaki fark uçurum. Keşke çıksa da gitsek kaçıncı sapaktan çıkarsanız çıkın yeter ki çıkın. :))))
-
good bye!
-
@yasinyasa Evet :sparkles:
-
@ATS16 hocam gitmenize rağmen hergün forumda olup herkese cevap verıyorsunuz tesekkur ederım
-
good bye!
-
@yasinyasa Teşekkür ederim ve sizden yana da olsun, hepimize bolca şans! Akşama buraya kim yazarsa kendiminki kadar sevineceğim bunu biliyorum. "Kurtuldu."
-
@vPhoenix, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Bilmiyorum benden yaşlısı var mı? 31 yaşımdayım hala bir ümit bekliyorum. O sene bu sene olsun lütfen.
31 mi? Benim o yaşta Almanya fırsatım vardı. Henüz 6 yıllık TSK da memurdum. Büyüklerim "Ne işin var Almanya'da. Askeriyede çalışıyorsun daha ne istiyorsun " deyip vazgeçirmişti.
Şu an 54 yaşında bir emekli memur ve 10 aylık ikiz torun sahibi bir dede olarak 19:00 da "You have been randomly selected " ekranını görmeyi bekliyorum -
Arkadaşlar gelin size spiritüel bir top olduğum için bi' tarot açtırtayım :D
9 saat kalmış zaten, hem mesaj olsun hem zaman geçsin. En çok çekildiğiniz kartı dinliceksiniz sadece. Bi' de kimseye anlatmayın. Hadi bakalım. :sparkles:
(Videoda sağ altta ayarlardan Altyazıyı Türkçe'ye çevirtebilirsiniz isteyen olursa / Auto translate'ten.)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum