DV2026 Sohbet Odası
-
https://www.youtube.com/watch?v=02j32Ko7Xm0
Ve bu kanal ! Bu arada bu aile bizim gibi forumdan yararlanan sohbet eden şahıslardır. Destek olmanızı ve dinlemenizi öneririm.
-
good bye!
-
@yasinyasa bu foruma yeni geldiğiniz için forumun nimetlerini kullanmayı bilmediğiniz belli oluyor zaten ds 260 formun türkçe açıklaması ve de tek tek nasıl dolduracaksın zaten bizim forumun videosu var
-
good bye!
-
@onuru çok teşekkür ederim 4500 çok az gibi geliyor :/
-
-
bu sefer gidiyorum.. lami cimi yok :)
-
@ATS16 açık lise mezunu olanlar okul ismi ve adresine ne yazmalı?
-
good bye!
-
@Kekw evet malesef oyle, visa bulteni 17.500 de suanda diger konsolosluklar bultenle ilerlerken ankara backlogla ilerliyor. Son 3 ayda guzel bir sicrama yaparda talihlileri magdur etmezler umarim.
-
O kadar süredir burada olan insanların gerçekten uslubları çok kötü :\
-
@yasinyasa yasak bizim burada @crazycells @FreeWoRLD @gucarslan bu duruma izin vermezler kaldı ki neden sürekli isim değiştiresin bir kişi bir isimle girer devam eder. İsim değiştiriyorsa yasaklanıyorsun ondan sonra tekrar gelir insan
-
1 day to goooo 🎢
-
good bye!
-
2012-2013 zamanında çalıştığım kuaförde daha 14 yaşlarımdayken Katy Perry, Taio Cruz, Shakıra, One Dırectıon, Pitbull, Nicki Minaj ve Justin Bieber klipleri izlerdim. Amerikan kültürü, o zaman ki Amerikan gençliği eğlencesi rüyalarıma girerdi. Benim Amerika sevdam 2017 yılında Domino's Pizza'da çalışmaya başladıktan sonra gelişti. Normalde lise mezunu değildim sırf greencard için bitirdim. ☺️🥰 (elbette Amerika kliplerde ki gibi güllük gülistanlık değil arkadaşlar biliyorum)
-
We are currently experiencing intermittent problems. Please try again later. Thank you for your patience. Ben bu hatayı alıyorum Case numaramı unuttum bilgileri doğru gitmeme rağmen böyle diyor?? Yardımcı olur musunuz
-
good bye!
-
@yasinyasa, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@ayvalik10 Ben hiçbir zaman yasaklanmadım. Kullanmadığım hesabımı kapatmıştım ki adminler bunu biliyor ve bu sizi ilgilendirmez. Bu formun en önemli kuralı "SAYGILI" konuşmaktır. Adminlerin sizin için gereğini yapacağını biliyorum. :folded_hands_light_skin_tone: @crazycells @gucarslan
Bu adamı geçtiğimiz yıllarda 2024 yada 2025 konusuna fetöcü tiplerle ilgili videolar gönderdiği için sürekli sohbeti din sohbetine çektiği için ve herkese üst perdeden konuşup terslediği için şikayetlerde bulunup kısa süreliğine şutlattırmıştık demekki akıllanmamış arkadaş.. gerekli yerlere geçmiş şikayetlerinide göz önünde bulundurarak şikayet ederseniz belki artık kanserli hücreden insanlar kurtulur. Bizler ve bizim gibi birçok kişi adamı engellediği için yazdıklarını görmüyoruz ancak gerek özelden gerekse tanıdık tanımadık bir çok kişinin alıntılayıp yazdıklarına bakınca kişinin karakterinide bildiğimizden neler yazabileceğini tahmin edebiliyoruz. Hiç muhattap olmayın en azından sürekli şikayet edin ve onun konuştuğu perdeden karşılığını verin derim :) iyi forumlar :)
-
Ankara kaç bine kadar dava alıyor?
-
@yasinyasa ve tabi GTA serisi 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum