Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ozden-0 organize ve düzenli olmak her zaman iyidir. Ama kazanırsanız biraz parti modunada girin bence 😃

• @Ozden-0 Bende benzer o insanlardanım :)) En doğrusu ve bende aynı yolları izledim yüzlerce video izledim abartısız. Ve dediğin gibi çıkarsa en az bir o kadar izler bu forumda çok vakit geçiririm :))

• Doğrusu kazanma isteğim olsa da bir yandan korkutmuyor da desem yalan olur. 22 yaşındayım ve daha bu yıl üniversiteden mezun oluyorum. Amerika şartlarını göz önüne alınca en büyük sorun ehliyetim de yok 😅 gidebileceğim şehirler otomatik kısıtlanıyor zaten. Ayrıca bu yaşta tek başına ve kadın olarak çıkması gerçekten bazen ürkütse de bazen de çok heyecanlandırıyor. Umarım hepimiz için hayırlısı olur yarın. Bakalım kimlerin hayatı bir günde değişecek

• @yesQyes Lise diplomanız var mı somut? Mezun oldunuz mu? Eğer öyleyse dert etmeyin, yılın bir önemi yok lise mezunusunuz müfredat değişebilir yarın çıkar 2 yıl derler, bunların pek önemi yok. İçiniz rahat olsun diplomanız var ise lise mezunuyumu seçiniz.

• @Harpy-Eagle kazanırsam zaten evde kedilerim kucağımda zıplamayı düşünüyorum kolidorda 😃

• @AhmetGS17 ben 4 yıllık vardı okudum 😃

• Çok sevdiğim bir söz var;
    " Olduğu KADAR olmadığı KADER "

• @Witch-Lilith Bu arada Amerikada düz lise ve düz meslek yerine Mesleki liselerin yada bölümlerin daha çok gideri var.

• @Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@AhmetGS17 ben 4 yıllık vardı okudum 😃

İşin espirisi tabi. Bizim zamanımızda teknik liseler 4 yıllıktı. Ben 1988 mezunuyum. 35 yıl elektrik tecrübem var. 24 yıl TSK da memuriyet.

• Biz de yarın vallahi selected demesek mi

• Merhabalar

Çok uzun zamandır gizlice forumu takip edenlerdenim. İmzamda da belirttiğim üzere uzun yıllardır başvuru yapıyorum. 2018-2019 yılları haricinde her sene başvurmuşum. Hepsinde çift başvuru yapıyoruz, eşimle. Bugüne kadar nasip olmadı ancak bu sene kızım, eşim ve benim için tüm koşullar olgunlaştı. Öncesinde hep bir şeyler yarım kalıyordu. Şimdi geride bırakacak bir işimizde yok. Nasip bu çekiliş işi biliyorum ancak bu sene o sene olmasını yürekten diliyorum. Aslında akademik çalışmalarım var ve EB-1A ya da NIW’e de uygun olma ihtimalim var. E-2 de güçlü bir düşünce. Koşullara gelince tüm dünyada pandemi sonrası ekonomik, ahlaki bir değişim söz konusu. Ben bunların geçici olduğuna bilecek kadar yaşadım. 36 yaşındayım. Ve hayatta geç diye bir şeyi kabul etmiyorum. Hayat hep bir devinim halinde. Önümüze neler çıkar bilemem ama ben hayırlısıyla hayatımı bir noktadan diğerine taşıma niyetindeyim. Benim gibi isteyen ve koşullarıda uygun olanlara çıkar lottery umarım 🙏🏼

• @Doğukan-Gürsoy-0 O zaman bu sene berber gidiyoruz, 😃

• @Zafer-Kalik 4 yildir Almanyada yasiyorum.Hala tüm hersey oturmuş degil.Yeni ev tutmak ve evi bastan asagi dizmeye baslamak bile ayri bir dert.Tabi size 3 kedi 2 kopek ile ev verirlerse ☺️ Ev,araba icin krediye girmek,ödeyebilmek icin haftanin 6 gunu kopek gibi calismak.Amerikada bundan daha cok calistiklarini dusunuyorum ama en azindan orada kazandiginiz paraya degiyor izlenimi var.Yani umarim oyledir.Keske dememek icin basvurduk bizde,cikarsa tum burdaki 2.ye kurdugumuz duzeni bozup yeniden baslamamiz gerek.Hem korkutucu hem heyecanli…

• @HayallerimveBen Ekonomik olarak en uygun eyaletler TX,FL, GA

• @cvatulip desek desek 😃 yarın kazanan gelsin buraya vallahi randomly selected yazsın ya 😃 umarım şu süreçte burada dost gibi olduğum insanlarla beraber hepimizin yüzleri güler, ne olursa olsun kime çıkarsa çıksın "biri daha kurtuldu" diye sevinicem. Herkesin gönlünden geçen bin hayr ile gelsin. 💌

• @Ozden-0 Kesinlikle benzer düşünüyorum. Burada gerçekten isteyen ve son güne kadar heyecanı dorukta yaşayan insanlara çıkarsa çok sevineceğim bana çıkmasa bile 🙂

• Son 29 saatin içine girdik. 😃

• @ATS16 eski adreslerim kayıtlı olmasa bile somut olarak yaşadıgım tum adreslerı gırmelıyım degıl mı cunku gecıcı 6 ay bır yerde kaldıgımızda olmustu

• @ATS16 mulakattan oncede tanıdıgımız yoksa ne yapacagız?

• Sizce ilk gün yoğunluktan kaynaklı olarak sisteme girmekte zorlanır mıyız?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |