Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rocklee valla ben saçma derecede hissizim😀 fazla heyecan ters tepti sanırım , sadece yoluma bakmak istiyorum artık belli olsun ki yeni güncel bir yol haritası çizebileyim

• Kendim adına başvururken aynı zamanda eşim, kız kardeşim ve kız kardeşimin eşi için de başvurdum. Hepimizin ilk başvurusu.

• DV-2018 HAS NOT BEED SELECTED
    DV-2019 HAS NOT BEED SELECTED
    DV-2020 HAS NOT BEED SELECTED
    DV-2021 Congratulations (Pandemide kapanan elçilik mağduru)
    DV-2022 HAS NOT BEED SELECTED
    DV-2023 HAS NOT BEED SELECTED
    DV-2024 HAS NOT BEED SELECTED
    DV-2025 HAS NOT BEED SELECTED
    DV-2026 ?

42 yaşındayım ve açıkçası ilk başlardaki heyecanım yok. Aslında çıkarsa diye bazen korkuyorum bile; bu yaştan sonra orda ne iş yaparız, nasıl hayatta kalırız, nasıl alışırız, nasıl çalışırız... O yüzden bunu hayatta olmazsa olmazlarınız arasına koymayın ki hüsranınız büyük olacağına sevinciniz büyük olsun. Herkes için hayırlısı olsun...

• @cvatulip Ben dv25 için benimle beraber 6 kişi için başvuru yapmıştım. hiçbirimize çıkmadı.

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinyasa daha önce %50sinin elendiğine dair resmi bir açıklama olduğunu duymamıştım hiç. Nerde gördünüz acaba bu açıklamayı

• ⭐⭐⭐⭐

@ela113 geçtiğimiz sene belgrad şirket açıp oturum alan türk vatandaşlarını APye bırakıp vizelerini basmadı yerinizde olsam dikkatli olurum bu konuda

• ⭐⭐

@yasinyasa Türkmenistan seyahat yasaklı ülke olarak listelendi. Kazanma durumunda bunun etkisinin ne olacağını da araştırmak gerek.

• @ATS16 16 yaş altında yaşanılan adresler yazılmıyormuş sanırım, doğru mu?
    16 yaşından sonraki adresler soruluyormuş.

• @ATS16 quizzz!in 2. sorusuyla ilgili bir şey soracağım. Bir okula başlayıp herhangi bir sebeple eğitimi tamamlamadığımız, dolayısyla diplomasını almadığımız bir eğitim sürecini girmemiz gerekmiyor, değil mi?

• İlginç bir şekilde çok fazla ABD ile ilgili tesadüfler yaşanıyor hayatımda. Sanırım o yıl bu yıl 🙂

• @cvatulip Hakkınızda hayırlısı olsun. 🙂

• ailemin banka hesabında bulunan nakit parayı direkt kendi banka hesabıma havale ettirsem mülakatımda sorun yaşar mıyım?

• @Riethian Evet, Türkmenistan şu anda ABD'nin seyahat kısıtlaması uygulamayı planladığı ülkeler arasında yer alıyor gibi söylentiler var ama henüz resmi olarak yürürlüğe girmedi ya da resmi sayfalarda böyle bir şeye denk gelmedim belkide hiç olmayan bişeyde olabilir 🤔

• Herkese merhaba!
    Bugün son gün… Yarın artık sonuçlar açıklanıyor! Umarım bu sohbet odasından, hep birlikte süreç aşamaları odasına geçeriz. 🎉

Her yıl hayallerimi, düşüncelerimi tek başıma bekliyordum… Ama bu yıl sizlerle birlikte beklemek, gerçekten çok daha güzeldi. Kazanmasam bile sizinle hayal kurmak, fikir alışverişi yapmak ve bu süreci paylaşmak bana iyi geldi. Hepinizi tanıdığıma çok memnunum. Umarım herkes için en hayırlısı olur. 🙏

Ayrıca daha önce kazanan ve hâlâ bizimle sohbete katılıp tecrübelerini paylaşan, sorulara sabırla cevap veren @ATS16 bey başta olmak üzere, katkı sağlayan tüm arkadaşlara da gönülden teşekkür ederim.

• @ATS16 Kredi ödemlerinin hesap dökümünde gorunmesi ozaman sorun olmaz.Kredi cekip hesaba koyariz parayi ve son 3 aylık dokum yeterli oluyor mu?
    Okul kapansa bile bilgileri girecegim ozaman super 👍🏻 tamamlanmamis universite bilgileri girilmeyecek ozaman? Veya mulakat sirasinda bunla ilgili birsey sorarlarsa diye yarim kalsa bile yanimiza, verilen derslerin transkriptini alalim mi?

• @hasnotben Dur şimdi evrene negatif yollamayalım 😀 valla içimden bir ses kardeşimin eşine çıkacak diyor

• @rocklee teşekkür ederim hepimiz için en hayırlısı olur umarım

• @rocklee Son günnnn haydi çok heyecanlıyım ama beklenti oluşturup kendimi germiyorum.

• Arkadaşlar merhaba örneğin sonuçlar açıklandı ve kazandık, hemen o an form doldurabilir miyiz?

• ⭐⭐

@Madina-Erkinova Evet ben de araştırdım şimdi Mart ayında sızdırılan bir tasarının içinde varmış. Türkmenistan vatandaşlarına Turistik ve göçmen vize verilmesini engelleyen ama iş amaçlı vize verilmesine izin veren bir tasarıymış. Henüz resmi bir şey yok dediğiniz gibi, umarım da olmaz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |