Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @arizmend Hocam emin olun bu sene talihli olacaksınız bu kadar başvurudan sonra imkanı yok kazanamamanızın 😁

• @Yusuf-Uzak Ağzınızdan bal damlıyor hocam inşallah inşallah 😃

• @Yusuf-Uzak Bu arada size çıkmış hayırlı olsun mülakatı bekliyorsunuz sanırım case number çok mu yüksek bilmediğim için soruyorum

• @arizmend Hocam hakkınızda hayırlısı sizin kadar olmasada bende DV24 Ve DV25 yenilgi aldım. Şimdi son olarak DV26 kaldı onuda kazanamazsam artık evlilik yoluna gidiyorum. Eş üzerinden green card formu doldurucağım. Bu benim çekilişle son senem ya olacak ya olacak olmazsa bu seneden itibaren çekilişe elveda. Maşallah sabır sınavı gibi çekiliş senede bir olduğu için o da ayrı üzücü

• Herkese bol şans diliyorum; Olur ya kazanırsam güzel bir hikayem olur, kazanamazsam da sağlık olsun.

• @Yusuf-Uzak sen @ibrahimasar abimizi tanısan böyle demezdin mektupla başvurulan dönemlerden beri başvurur abimiz 🙂 başvurunun kimliği olsa askere dip gelip çoluğa cocuga karışırdı 🙂

• @Ekto-Oktan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@arizmend Hocam hakkınızda hayırlısı sizin kadar olmasada bende DV24 Ve DV25 yenilgi aldım. Şimdi son olarak DV26 kaldı onuda kazanamazsam artık evlilik yoluna gidiyorum. Eş üzerinden green card formu doldurucağım. Bu benim çekilişle son senem ya olacak ya olacak olmazsa bu seneden itibaren çekilişe elvada. Maşallah sabır sınavı gibi çekiliş senede bir olduğu için o da ayrı üzücü

Hayırlısı olsun hocam en garantisi elbette evlilik yolu. Umarım olur ve gidersiniz. Ben sizin kadar şanslı değilim :):) Hayırlısı olsun cumartesi inşallah hak edene çıkar

• ⭐⭐⭐⭐

@sinatra35

İlk DS260 formu doldurma esnasında Türkiye Cumhuriyeti haricinde başka bir ülkede yasal oturum veya çalışma izniniz yok ise, TC doğumlu iseniz ve Türkiye’de yaşıyorsanız Ankara seçeceksiniz formda.

Sahip olacağınız CN doğrultusunda kararınız dosya taşıma olacak ise daha sonra KCC ile email ortamında irtibata geçerek taşımak istediğiniz konsolosluk bilgisini ve dosya bilgilerinizi ileteceksiniz.

Önceliğiniz kazanmak olsun, bol şans!

• Benim bir sorum olacaktı. Diyelim ki greencard kazandık ve ABD'ye gittik. Fakat verdiğimiz adrese greencard ve ssn postayla geldiğinde biz evde yoktuk. Dışarıda geziyorduk. Bu durumda ne yapacağız? Geldik evde yoktunuz diye yazı mı yapıştırıyorlar kapıya? Postaneye gidip elden alabilir miyiz bu durumda?

• @arizmend Hocam yanlış anlamazsaniz bir şey sormak istiyorum.2013 yılından itibaren düzenli olarak başvuru yapmışsınız.Acaba neden turist vizesi,çalışma vizesi gibi yollara başvuru yapıp orda kalmadınız merak ettim.Ya da gittiniz ama geri mi döndünüz acaba

• @rocklee Orda herkesin evinin önünde kendi posta kutusu var içine atıp gidiyorlar diye biliyorum.

• @temmuz_ro merhaba, şu adreste "Forgot Confirmation Number" kısmı var. Bir bakabilirsiniz, işe yarayabilir

• @Birgariphayat Ben de en az 10 defa DV çekilişine başvurmuş biri olarak size kendi bakış açımı sunayım. Türkiye'de beyaz yaka bir çalışan iken ABD'ye turist, öğrenci (lisan okulu, sertifika veya master için) vizesi ile girip yasal vize süresinin sonunda ülkeyi terk etmeyip orada kaçak olarak kalıp vatandaş veya green cardlilarin kabul edildiği işleri yapamayıp yasal statüye geçemedikçe gerçek bir hayat kurma ihtimalini görmememden dolayı yasal olmayan bir zorlu hayat sürmeyi düşünmedim. Ancak, bir H1-B iş teklifi alabilecek bir yazılımcı vs iseniz; ABD'de doktora eğitimi alacaksanız (ABD'de doktora tamamlayabilirseniz şanslıysanız hemen, şanssızsanız post-doc sonrası akademik bir iş teklifi alırsınız), veya da bir ABD'li ile gerçek veya fake bir evlilik yaparak ABD'de yasal olarak yaşama şansınız olur.

Eğer çok geçerli handyman becerilerim olsaydı Avrupa ve ABD'de yasal olmayı umursamadan oraya kapağı atmayı düşünebilirdim, ama değilim.

• @alplion abu dahbiye taşımıştım performans iyiydi ama sonn aylarda Eu bölgesinden mülakat vermedi . Kalan bi kaç ay denedim şansımı ama olumlu bi dönüş alamadım konsolusklardan biraz geç kalmıştım bi iki ülke için . Tek atımlik kurşun vardı onu da abu dhabiye oturum izni alirken harcadık anlayacağınız:)

• @Birgariphayat, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@arizmend Hocam yanlış anlamazsaniz bir şey sormak istiyorum.2013 yılından itibaren düzenli olarak başvuru yapmışsınız.Acaba neden turist vizesi,çalışma vizesi gibi yollara başvuru yapıp orda kalmadınız merak ettim.Ya da gittiniz ama geri mi döndünüz acaba

hocam pasaportum boş olduğu için asla turistik vizeye başvurmayı düşünmedim. Buna rağmen 2020 yada 21 de 2 kere Fransa vizesine başvuru yaptım kız kardeşim orda yaşadığı için ve red yedim ikisinde de. Daha sonra peşinden abd turistik vize başvurusu yaptım red yiyeceğimi bile bile çünkü pasaportum yine boştu. En iyi seçenek green card çekilişi yada evlenmek. Evlilikte olmadığı için çekilişi deniyorum 😃

• ⭐⭐⭐⭐

• @arizmend Çok büyük talihsizlik olmuş valla.Dunya tarihinde bugunku kadar asagalanmamistir bu ülke yazık

• Herkes dosya taşımak için Hong Kong düşünmüş sanırım.Yunanistan,Bulgaristan,Gürcistan gibi ülkeler denenemez mi

• @Birgariphayat, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@arizmend Çok büyük talihsizlik olmuş valla.Dunya tarihinde bugunku kadar asagalanmamistir bu ülke yazık

maalesef hocam 😞

• @Birgariphayat çoğu oturum çalışma izni istediği için dosya taşıma kabul etmiyorlar, mecburen dturumsuz vs. kabul eden uzaktaki ülkelere başvurmak zorunda kalıyoruz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |