Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici Ben sıra numarasına bakmadan ddirekt taşımayı düşünüyorum, Ankara'ya güven olmaz 😃

• Arkadaşlar merhaba. DS260 göçmen vizesini doldururken pasaportum olmazsa herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Diyelim formu doldurdum fakat pasaportum yok daha sonrasında nasıl formu güncelleyeceğim? Duyduğuma göre formu doldurduktan sonra kilitlendiği için herhangi bir şekilde değişiklik yapamıyormuşsunuz. An itibariyle güncel bir pasaportum yok ondan soruyorum.

• @onuru merhabalar, tamam teşekkürler şimdi tam anladım🙏

• safak 8 haftaya c.tesi nekadar az kaldı 🙂

• Eğer dosya taşımak istersek konsoloslukların mail adresini nereden alacağız

• ⭐⭐⭐⭐

@Esma-Türkoğlu

Kazanan olursanız bunun için süreniz olacak, güncel kurallar doğrultusunda vize bülteninde current olmadan KCC ile taşıma yapabiliyorsunuz. Arama butonuna dosya taşıma, KCC yazarak önünüze çıkan iletileri okuyabilirsiniz. Adım adım ilerleyin, öncelik kazanan olmanız dileğiyle 🍀

• günaydın, aylar geçti de son günler geçmiyor. insan her sene bu sene umutlanmayacağım dese de gizli gizli hayaller kuruyor... hakkımızda hayırlısı, depremsiz, kazasız, güzel, çalışanlar için kolay bir iş günü geçirmek dileğiyle.

• Şafak 8🥲

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Arkadaşlar o sene bu sene mi? 🗽🗽

• O sene bu sene olsun yeni bir hayat yeni başlangıçlara diyelim. 🗽🗽

• ⭐⭐

@Atlantis00 artık olsun diyorum 🙂 youtubeden izlemekten bıktım gidip orada mücadele vermek istiyorum 🙂 Oregon hobbit beach'de yürümek istiyorum 🙂

• Günaydın arkadaşlar,
    Bizde ilk başvurumuzu yaptık.
    ''Güzel olan Kolay ve Hakkımızda hayırlı olsun İnşAllah...

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@T-C-Kubilay-Dikici inşallah olacak. Ben bir de bu çekilişe yüzde 1-2 şans vs. Gibi bakmıyorum. Tamamen nasip. Yüzde 50 ya kazanırsın ya da yüzde 50 kazanamazsın. Allah'ın dediği olur. Sonuçta kazanamaz isem yine üzülmem Allah her şeyi bilen ve görendir. Demek benim için hayırlısı buymuş derim. Allah hepimize hayallerimizi afiyetle yaşamayı nasip etsin. Benim de Oregon'da var yapmak istediğim biir sürü şey 🗽🗽

• ⭐⭐

@Atlantis00 Tabikide önce hayırlısını istememiz gerekiyor oraya gidip pişman olmakta var eminim ki hiç birşey güllük gülistanlık olmayacak tr den daha çok mücadele edeceğiz ilk 3 yıl benim gözümde dayanma sınırlarımızı ölçeceğimiz yıl sadece çok istememin sebebi ilerde keşke yapsaydım demek istemiyorum 40 45 yaşına gelince zamanında böyle bir fırsatım vardı denemedim demek istemiyorum olmazsa yapktık olmadı demekki kaderimiz miş diyeceğiz yada iyiki böyle birşey yapmışım diyeceğim bunuda zaman gösterecek hepimize

• @T-C-Kubilay-Dikici Aynı düşüncedeyim ve evli değilim henüz ilerdeki muhtemel çocuğumun burada doğmasını istemiyorum.

• @T-C-Kubilay-Dikici Selamlar tekrardan, bir süredir girmiyordum nasılsın umarım iyisindir sevgili motorcu dostum.
    Tarih yaklaşınca yeniden foruma girmelerim arttı, entryini gördüğüme sevindim. 🙂 Bakalım tarih yaklaşıyor dediğin gibi biz de talihli olursak direkt taşıma talebinde bulunacağız diğer ülkeleri araştırıp. Ankara'da şu an felaket bir yığılma var ve herkesin her zaman dediği gibi Ankara'ya güvenmemek gerek.

Dilerim gönlümüzden geçen kolaylıkla ve hayrla olur.

Herkese sevgiler.

• ⭐⭐

@Zafer-Kalik ileride keşke dememek için şansımı denemek istiyorum demiştim ya bu yaşımda neye keşke diyorum söyleyeyim keşke bekarken gitseydim diyorum imkanım da vardı ailem yazlığı satıp gitmeyi çok istiyorsun seni gönderelim demişlerdi o zaman şunu düşündüm ya başarılı olmaz dönersem ailemin senelerce emek vererek aldıkları yazlığı kaybetmiş olacağım bu sorumluluk ağır dedim ama yaşım ilerledikçe türkiyede yaptığım mücadeleye dönüp arkamı baktığımda bu mücadeleyi orada verseydim çok daha başarılı olurdum dedim kendime bu yüzden keşke dediğim bir nokta var şimdi ikinci keşkeyi demek istemediğim için gitmeyi istiyorum.

• @onuru bilgi için eşekkür ederim.
    Az önce deneyiminizi okudum, gerçekten çok güzel bir süreç olmuş; sizin adınıza çok sevindim. Ayrıca CN’nizin 5000’in üzerinde olduğunu görünce "Ankara’da kalayım mı, yoksa dosya mı taşıyayım?" diye düşünmeden, direkt dosya taşıyıp 2 Ekim’de mülakata girme kararınız da çok yerinde olmuş. Hayırlı olsun

• ⭐⭐

@Ozden-0 Hoş geldin tekrardan 🙂 zaman çok yaklaştı 8 gün kaldı ama geçmiyor gibi 🙂 burada herkesle aynı heyecanı paylaşmak bile çok güzel.. Bu arada bu sene baya bir motorcu ile tanıştım 🙂

Benim hedef belli 3K geçerse sıra numaram thailand yolu bizi bekliyor hem phuket tatil hemde vize görüşmesi

• @T-C-Kubilay-Dikici Her zaman her şeyin bir vakti var senin göğsündeki bu "Gitmeliyim" hissinin o günlerde değil ama artık içinden gelme sebebi vaktin gelmiş olması. Doğru kişi doğru zaman olması gerekliymiş, şimdi eşinle belki de çok daha güzel bir hayatın olacak iyi ki o zamanlar gitmemişim diye düşüneceksin, her zaman iyi ki de boşver keşke deme güzel dostum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |