Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• vallahi 3 mayıs gecesi için her şeyi hazırlamaya çalışıyorum çok da heyecanlıyım inşallah çok inanıyorum bu sene çıkacağına dil öğrenmeye ne iş yapacağıma kadar tüm süreci heyecanla araştırıyorum bir çıksa vallahi önümüzde 1.5 yılı planladım artık bakalım hayrolsun @mertq olur tabi çok teşekkür ediyorum

• @onuru onur bey tahmince hong kong için en az bir 4000 dolar hazırlamam lazım siz ne diyorsunuz tek kişi için yeterli olur mu?
    20 bin dolar da hesapta göstermeyi planlıyorum

• @ari-luli Yeterli olacaktır, deneyimleri okuyun ve sakin olun 🙂

@T-C-Kubilay-Dikici Hocam ile gün sayıyoruz şuan hepimiz 😃

• Hayırlısı

• ⭐⭐

@ari-luli evet yeterli olacaktir. Benim durumum biraz aceleye geldigi icin cok arastirma yapamadan hallettim hersey. Son deneyimlerde benden daha az maliyet yaparak vizelerine ulasan forum uyeleri mevcut onlarada bir goz atarsiniz. Ek olarak bir onceki mesajimda da bahsettigim gibi bangkok daha uygun maliyet acisindan.

• @ari-luli Çekilişi kazanın, düşünmek için bol bol vaktiniz olacak. 🙂 Forumda yetkili bir çok büyüğümüz var, süreçte size yardımı olur. forumu bol bol okuyun, arama kısmını kullanın.

• @T-C-Kubilay-Dikici Hocam geri takip yapar mısın bana.

• @onuru orayla ilgili hiç bilgim yok ondan dolayı dediğiniz gibi çıktıktan sonra pasaportu beklerken artık gece gündüz full dosya taşımayı araştırım bakalım artık bakarsınız dosya taşımaya gerek kalmadan ankara da hallederim ay inşallah

• ⭐⭐

@ari-luli Burada terazi olarak düşünmekte fayda hangi taraf sizin için ağır eldeki kuş mu daldaki kuş mu daha değerli sizin için bunların cevabına göre zaten direk kararı siz vereceksiniz.

1. Sizin profiliniz sizce schengen uygun mu? önce bunu bir karar verin danışmanlara sormayın para almak için alırız derler sizce siz buna uygun musunuz SGK geçmişniz var mı Tr de çalışıtığınız sektör iyimi yada öğrenci isseniz sizin döneceğinize karşısı ikna olacakmıdır sizce bunların cevabını verin bunlar kkesin ben schengen alırım diyormusunuz
    2. mülakat tarihinize uygun vize alabilecekmisiniz yada randevu bulabilecekmisiniz aşırı derece yoğunluk var italya geçen mayıs ayı randevuları açtı 10dk doldu diğer ülkeleri bilmiyorum 79000c95-9cc9-44b9-ab71-772de66c320a-image.png
    3. verilen vize süresi tarih süresini mi kapsıyor tek girişmi multimi verdiler size 1 aylık vize verirlerse süreciniz 1 ayı geçerse ne olacak yada euro ile harcamak mı tl karşındaki değeri ile baht yada HK Dolar harcamakmı dahaavantajlı? asyanın yüksek maliyetler tutmasının en büyük sebei uçak bileti aksi halde orada da çok uyguna air bnb kalabilirsiniz sağlık giderleri nerdeyse viyana ile aynı para birimine göre

bence bunların cevabına göre kara verin derim ben Schengen aldım geçen sene sonun Amerika vizesi aldım olurda dv26 kazanırsam önceliğim vizesiz ülkeler olacak çünkü schengen vizesi alırken randevu bulma sürecim o kadar yorucu geçtiki ve çok fazla evrak belge beyan işlemleri vardı kafam rahat olması için giderim thaildat hem tatil yaparım hem vizemi alırım. eldeki kuş vizesiz ülkeler benim için daldaki kuş ise vize isteyen ülkeler gibi 🙂

şunuda ayrıca belirteyim pasaport güçlendirmeye şimdiden başlayın gc kazansanız kazanmasanızda sizin gelecekti başvurlarınıza en azından taban olur

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

AHALİİİ SES VERİN İYİ MİSİNİZ HERKES İYİ Mİ?

• @T-C-Kubilay-Dikici anlıyorum çok teşekkür ediyorum hayırlısı olsun artık case Number a göre bakacağım artık

• ⭐⭐

Bu arada Istanbulda yasayan herkese gecmis olsun, umarim herhangi bir problem yoktur.

• @onuru Sallandık biraz. sesler ve çaresizlik çok hızlı yayılıyordu.

• ⭐⭐

@mertq gecmis olsun

• @onuru teşekkür ederim

• Merhabalar öncelikle herkese başarılar diliyorum umarım herkes istediği hayallerine kavuşur ve Green card gerçekten gidebilecek ve isteyen arkadaşlara çıkar arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bir konu hakkında bilgi almak istiyorum en çok da buradan yardım alabileceğimi düşünüyorum ben bir kadınım şu anda 23 yaşındayım eğer olurda Green card çıkarsa Amerika’ya gidip orada bir yıl boyunca önce birikim yapıp para kazanıp tasarruflu davranarak güvenli ve ucuz bir yerde yaşayarak birikim yapıp daha sonra orada üniversite okumayı planlıyorum şu an elimde yaklaşık 25.000 $ civarı para var eğer gidersen elimde bu parayla gidebileceğim ve planım da tek başıma gidip orada bir yıl boyunca çalışıp dilimi de geliştirip daha sonrasında iyi bir comminty kolejde iki yıllık daha sonra dört yıllığa çevirmek iyi bir mühendislik okumak istiyorum iyi bir üniversitede ancak bunun için tek başıma üstesinden gelebilir miyim bundan emin değilim biraz da korkuyorum çekiniyorum açıkçası aslında her türlü işi yapabilirim hani para kazanmak için elimden geleni yaparım tasarruflu davranırım birikim yapabilecegimi düşünüyorum ama kadın halimle orada tek başıma yapabilir miyim bundan emin değilim sizce yapabilir miyim? ilk yıl uygun ve iyi birikim yapacağım eyalette daha sonra boston da eğitim için devam etmeyi planlıyorum

• Deprem için herkese geçmiş olsun ve artık tek basamaklı sayılara indik

• İstanbulda olan arkadaşlarım büyük geçmiş olsun, herkes iyidir umarım

• @cvatulip @Harpy-Eagle teşekkürler dostlar. Forumu okurken yakalandım depreme üstelik 😃 Allah'tan kısa sürdü.

• Merhabalar. Tek sayılı günlere geldik son 9 😇. Birşey sormak istiyorum bilenler varsa türkiyede yabancı uyruklu öğrenciyim şuan ikametim var yani açıklandı kazandım düşük cn ile diyelim🥲 ds260 formunu doldururken ankarayamı yazmam gerek yoksa kendi ülkemimi bi farkı varmı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |