@ari-luli Burada terazi olarak düşünmekte fayda hangi taraf sizin için ağır eldeki kuş mu daldaki kuş mu daha değerli sizin için bunların cevabına göre zaten direk kararı siz vereceksiniz.
- Sizin profiliniz sizce schengen uygun mu? önce bunu bir karar verin danışmanlara sormayın para almak için alırız derler sizce siz buna uygun musunuz SGK geçmişniz var mı Tr de çalışıtığınız sektör iyimi yada öğrenci isseniz sizin döneceğinize karşısı ikna olacakmıdır sizce bunların cevabını verin bunlar kkesin ben schengen alırım diyormusunuz
- mülakat tarihinize uygun vize alabilecekmisiniz yada randevu bulabilecekmisiniz aşırı derece yoğunluk var italya geçen mayıs ayı randevuları açtı 10dk doldu diğer ülkeleri bilmiyorum

- verilen vize süresi tarih süresini mi kapsıyor tek girişmi multimi verdiler size 1 aylık vize verirlerse süreciniz 1 ayı geçerse ne olacak yada euro ile harcamak mı tl karşındaki değeri ile baht yada HK Dolar harcamakmı dahaavantajlı? asyanın yüksek maliyetler tutmasının en büyük sebei uçak bileti aksi halde orada da çok uyguna air bnb kalabilirsiniz sağlık giderleri nerdeyse viyana ile aynı para birimine göre
bence bunların cevabına göre kara verin derim ben Schengen aldım geçen sene sonun Amerika vizesi aldım olurda dv26 kazanırsam önceliğim vizesiz ülkeler olacak çünkü schengen vizesi alırken randevu bulma sürecim o kadar yorucu geçtiki ve çok fazla evrak belge beyan işlemleri vardı kafam rahat olması için giderim thaildat hem tatil yaparım hem vizemi alırım. eldeki kuş vizesiz ülkeler benim için daldaki kuş ise vize isteyen ülkeler gibi 
şunuda ayrıca belirteyim pasaport güçlendirmeye şimdiden başlayın gc kazansanız kazanmasanızda sizin gelecekti başvurlarınıza en azından taban olur