Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici evet evet dün izledim bende çok sağ olun takip etmeye bile başladım instagramdan

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici vfs de telefon ile arayıp biraz daha yüksek bir ucrete erken saat randevusu alınabiliyor. Arayıp bilgi alınabilir.

• ⭐⭐

@ari-luli rica ederim forum'da bilgi derya deniz hepsine hakim olmanız hemen kolay değil size tavsiyem;

Aşağıda ki konu başlığında yazılanları okumanızı tavsiye ederim çünkü sürecini yönetenlerin yaşadığı sorunları yazdığı bir kısım ve adminlerin de nasıl çözecekleri konusunda bilgi verdikleri yer.

NOT: Orada pek soru sormamaya özen gösterin çünkü orada soru soranlar genellikle dv25 sürecini yönetenler en azından orada o bilgiye ulaşmak isteyenler daha kolay ulaşır.

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐

@Emrah-Borazan bilgilendirme için teşekkürler bu sadece vfs için mi geçerli ben geçen sene idata aradığımda böyle bir hizmetimiz yok demişlerdi. sadece iş seyahati olursa davetiyeniz var ise öne çekebiliriz demişlerdi.

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici ben geçen sene hollanda için vfs den öyle randevu almıştım. Diğer yetkili firmalar ile ilgili bilgim yok.

• ⭐⭐

@Emrah-Borazan söyleyim kuzene yarın arasın sorsun yeni birşey daha öğrenmiş oldum:)

• @ari-luli Önce seyahat geçmişi oluşturmalısınız. Yunanistan gibi ülkelerle Schengen almaya başlayabilirsiniz. Tek kişi olsanız bile, maddi sorun yaşamasanız bile tek olduğunuzdan sorun yaşayabilirsiniz.

2 kişi Yunanistan başvurusu yapın. yavaş yavaş Avrupa'dan vize almaya başlayabileceksiniz.

• @T-C-Kubilay-Dikici Hollanda randevulu sisteme geçti kayıt yaptırınca sanırım 3 hafta içinde veriyo randevuyu 2 ,3 hafta önce öyleydi

• ⭐⭐

@Onurfidan B1B2 allamasaydım bu sene norveç Fiyort gidecektim bu yüzdden artık schengen vize olayı benim için bitti sadece dv26 kazanırsam eğer hong kong veya thailand olmazsa anca o zaman avrupa ülkesi düşünürüm italyada yaşadığım stres bana yetti arttı aylarca randevu açılmasını bekledim sonra boş yer bekledim son anda aldım 🙂

• İstanbul'da deprem oldu 6 derece şiddetli herkes iyidir inşallah 🙏🏻

• Deprem oldu, Fena sallandık. . Normalde "bir şey olmaz" kafasındaydım fakat üzerimdeki avize çok fena sallandı. O sesi, çaresizliği 10 saniye de olsa hissettim. Geçmiş olsun tekrardan herkese.

• @T-C-Kubilay-Dikici
    Kubilay bey kusura bakmayın şimdi diyelim ki bana 2026’da çıktı 3 Mayıs bende 14 Mayıs gibi pasaportu aldım sizce hemen Schengen vizesine başvurayım mı ve başvurursam ortalama ne kadar sürede dönüş alırım
    Onur Bey 2025 kazananı ve haziran ayında dosyasını hong Kong’a taşıyarak ekimin ilk haftası vize almış 5800 lerde cases numarası ancak çok masraflı bayağı bir para gitmiş eğer Schengen kesin olarak olacağını emin olursam sanki ona başvurursam daha iyi olur gibi ekonomik olarak o yüzden kararsız kaldım bir son kez size sorayım dedim

• @ari-luli Schengen risk işidir. özellikle sıfır bir pasaporta kolay kolay vize alamazsınız. Hem zamanınız gidebilir, hem de paranızdan olabilirsiniz. attığınız adımlara dikkat ederek ilerleyin. Özellikle ilk seferde Almanya, Fransa falan beklemeyin.

• Mert bey çokk teşekkür ediyorum o zaman case no yüksek gelirse doğrudan hong kong la uğraşayım

• @ari-luli ben teşekkür ederim, eğer çekiliş çıkarsa bende direkt Hong Kong düşünüyorum. Kaba taslak 150.000 TL masraf olacağını düşünüyorum. @10urdmn tecrübeli bir abimiz, kazanırsak beni yönlendirecek inşallah.

• anladım neyse inşallah hallederim o zaman kadar o zaman benim bi isim değişikliği var tam 2 mayısta yeni kimlik çıkartacağım pasaportla beraber inşallah sonrasında hemen hong kong vizesi alayım sonrada dosya taşıma talebinde bulunayım en sağlıklısı böyle olacak teşekkür ediyorum sizede başarılar diliyorum 🙂

• ⭐⭐

@mertq @ari-luli ek olarak vizeyi alsaniz bile ilk defa olacagi icin gun sayisini cok az verebilirler. Bence listenize tayland tida ekleyin, orasi nispeten hong kong a gore daha uygun gorunuyor.

• @onuru Evet haklısınız. Bu arada sizi takip ediyorum, geri takip yapar mısınız? 😃

• @onuru o da kesin değil yani neyse bir 35 gün yeterli olur diye düşünüyorum ama hayrolsun artık uğraşacağım bakalım bir danışmanlık da almayı düşünüyorum ama hadi hayırlısı

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |