Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rocklee cekilisten talihli olma ihtimaliniz ile birlikte vizenizi alma sansiniz (gecenlerde hesaplamistim) %0.61 oraninda. Simdiden arastirma yaparak bosuna kendinizi yormayin bence. Ayni gaflete dv2024 icin ben de düsmüstüm ve cikmayinca o kadar vaktimi cöpe atmisim diye bosuna kendimi suclamistim. Sahsi düsüncem basvurduktan sonra conf number i bir yere kaydedip gecin. Zaten talihli olursaniz önünüzde süreci arastirmak icin aylarca vakit olacak. Bol sans diliyorum size

Aynen böyle yapacağım. Haklısınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@oz4nkilic kesin birşey demek zor çünkü dosyanızı taşıyacağınız ülkedeki sağlık kuruluşundan ne zaman randevu alabildiniz, mülakatınız ne zaman, konsolosluk vizenizi kaç günde hazır edecek gibi birden fazla etkeni var. Aklınızda belli bir ülke varsa ona göre araştırma yapabilirsiniz ancak

• @rocklee https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html bu siteden geçmiş yıllarda hangi konsolosluk kaç cn ye kadar mülakat vermiş görebilirsiniz kesin bir sınır yok maalesef tek söyleyebileceğim ankara çok riskli ve eğer cn düşük değilse taşımanız gerekiyor, maliyetler gerçekten can sıkıcı bir durum ben de dahil zorlanan çok kişi oluyor ancak şöye bir durum var şuan greencard gold card adı ile 5.000.000 dolara satılıyor siz ise talihli olursanız green card basım ücreti , sağlık muaynesi ve dosya taşıma ile bir kaç bin dolara buna sahip olabiliyorsunuz aslında çok büyük bir ayrıcalık, keşke dosya taşıma gibi masraflı işler olmadan tr konsolosluğundan bu işi halledebilsek. Ben şuan numaramın aktif olması için yeni vize bülteninin açıklanmasını bekliyorum, numaram aktif olmadan önce dosyamı taşıdım, numaram aktif olduktan sonra 2nl yi bekleyeceğim

• ⭐⭐⭐⭐

@oz4nkilic geçtimiz senelerde genel kota dolduğu için konsolosluktan çevrilen arkadaşlarımız oldu

• merhaba yine ben 🙂 dosya taşıma için current olması lazım ya o zaman oluyor en erken çünkü eğer dosya taşıma yaparsam cureent olunca başvurmam gerekiyor sanıyorum şimdiden bilgi sahibi olup schgen vizesi yada taşıma yapacağım ülke vize hazırlıkları yapayım diyorum mayısta sonuçlar açıklandıktan sonra

• @ATS16 çok teşekkür ederim!

• ⭐⭐⭐⭐

@ari-luli dosya taşımanız için cut off içinde olmanız şart değil

• @Emre-Kurtulmuş yani çıkar çıkmaz dosya taşıma yapabilir mi? hemen ekim ayında

• ⭐⭐

@ari-luli selamlar, Emre beyinde soyledigi gibi dosya tasimaniz icin current olmaniza gerek yok. Ben dosyami Haziran ayinda Hong Konga tasidim, henuz ilk bulten bile yayinlanmamisti. Sonuclar aciklandiktan sonra onunuzde bolca vaktiniz olacaktir, bu sureyi iyi degerlendirerek tasima isleminizi yapabilirsiniz. Simdiden bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐

@ari-luli yapabilirsiniz. Dosya taşıma talebinizi iletirsiniz tabii ki dv26 sürecinde dosya taşıma işleri bu kadar kolay olacak mı bilinmez

• @onuru ilginize çok teşekkür ediyorum çok sağ olun umarım 3 mayıs gecesi heyecanımı sizlerle paylaşırım çok heyecanlıyım 🙂

• @Emre-Kurtulmuş ilginiz için çok sağ olun çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım inşllah 3 mayıs gecesi heyecanımı sizlerle paylaşırım 🙂

• İyi akşamlar. Başvuru yaparken çekilen fotoğrafların arka planını uygulama ile beyaz yapmıştım. Bu başvurunun geçersiz sayılmasına sebep olur mu ?

• ⭐⭐

@ari-luli heyecaninizi cok iyi anliyorum, kazandigimi ogrendikten sonra 2 gun boyunca uyuyamamistim. Surekli hayaller kuruyordum sonunda da gerceklestirebildim. Umarim sizlerde hayallerinizi gerceklestirebilirsiniz.

• @onuru inşallahh bende o sevinci yaşamak istiyorum sürekli videolar fln izliyorum düşünüyorum düşünmeden edemiyorum kazananlarda kazanmadan önce böylemiydiler acaba ya da bilmiyorum benmi abartıyorum diyorum

• Bu ileti silindi!

• @onuru çok teşekkür ediyorum 🙂

• @Atlantis00 "Burada bazen ABD'nin kötü yanlarını konuşunca amerika nefreti vs. sanıyorlar fakat bunlar işin gerçekleri."

Size katılıyorum hocam. bu konu hakkında sizinle daha önce de konuşmuştuk. Profilimde duruyor hala. 😃

(Doğru söyleyeni dokuz...)

• ⭐⭐

@Madina-Erkinova selamlar, benim durumum biraz farkliydi. Son basvurum olarak yapmistim ve sonuclarin aciklandigini arkadasimdan ogrendim. Yani aciklanacagi gunu bile unutmusum. Kazandiktan sonra tabiki buyuk bir mutluluk ve sevinc.

• 10 Gün kaldı şu günler ne çabuk geçiyor, başvuruyu ekimde yaptığımda daha var dedim attım köşeye inanılmaz hızlı gidiyor hayat.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |