DV2026 Sohbet Odası
-
yerimi aldım bekliyorum inanıyorum ocak 2026 da flo ridadayım :)
-
çekilişi sonucu 3 Mayıs'ta saat kaçta açıklanacak bilen var mı?
-
@ayvalik10 Hocam sağolasın. Samsung'cuyum ama üç aşağı 5 yukarı aynıdır. Zaten biraz kurcaladım, vardı böyle bişiler. Numara falan mı veriliyor, ya da şöyle sorayım; TR'den ya da ABD'den ya da başka herhangi bir yerden beni aramaları için insanlara verecek bir numara mı var?
Bu arada HolaFly'ın ABD, en azından NYC için sıkıntısız olduğunu duydum ama hala birinci ağızdan kullanan birilerini arıyorum... -
@Onur-Kürekçi 3.başvuru sonrası kalmıyor o his, rahat olun :) Hatta benim gibi başvuru bile düşünmüyor oluyor insan.
Yine de bol şans diliyorum... -
Ben ikinciden umutluyum kime baktiysam ikincide kazanmış
-
@rocklee rica ederim. Ben bekarım, ama bir Asya ülkesinde doğduğum için AS bölgesindeyim.
-
-
@Harpy-Eagle Başvurdum ama aktif değilim. Fakat bence genel biraz da olsa bir düşüş olabilir ilk başvuran sayısında. İlk başvuran kişinin hevesini kolay kolay bir şeyin düşüreceğini düşünmüyorum 😃
-
@Uçan-hollandalı hahah sonumuz böyle olmaz inşallah 😆
-
@Raskolnikov-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Harpy-Eagle Başvurdum ama aktif değilim. Fakat bence genel biraz da olsa bir düşüş olabilir ilk başvuran sayısında. İlk başvuran kişinin hevesini kolay kolay bir şeyin düşüreceğini düşünmüyorum 😃
Geçtiğimiz yıllarda green card çok hyplelandı ama sanki bu yıl çok reklamı yapılmadı gibime geliyor benimde
-
Bu ileti silindi! -
@Harpy-Eagle @Raskolnikov-0 bu yıl ki başvuru sayısı bellimi
-
YouTube da sürekli Amerika yolculuğu videoları izliyorum. Çok hoşuma gidiyor ve izlerken kendimizi hayal ediyorum 🤭 Hepsini izlemişim, izleyecek video kalmadı wat yapan gençlerinde videolarını izler oldum. Manifest mi oluyor ne oluyor 😀
-
@Mehmet-Fatih-Aslan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Harpy-Eagle @Raskolnikov-0 bu yıl ki başvuru sayısı bellimi
Hayır değildir
-
Yahu nerede o fotoğrafçı tayfa. Yok mu şöyle çekilişe kadar her gün güzel Abd fotoğraflarıyla, bilgileriyle ufkumuzu genişletecek, heyecanımızı arttıracak
-
@Atlantis00 Aynı şey düşündüm hatta Florida'dan güzel bir fotoğraf bulsam ben paylaşacaktım :)
-
Merhaba il defa başvuru yaptım ds 260 formu doldurmanın erken veya geç olmasında bi fark varmı
-
@Onur-Kürekçi hadi inşallah diyelim :)
-
@Harpy-Eagle aynen öyle twitter facebook ınstagram cok cok reklam vardı veya takıpcı kasmak ısteyen kişiler yapmıstı . bu sene hıc gormedım .
-

Alpereni İzlememiz Yok Mu o Zaman :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum