DV2026 Sohbet Odası
-
@Ecehzr Çok net ben heyecanımı yitirdim , askerde şafak sayar gibi gün sayıyordum mayıs ayına zamanında , şimdi bugün arkadaş Amerika'dan bahsedince aklıma geldi çekiliş , bu şekilde süreçten uzak kalmak daha güzelmiş ama vakit nasıl geçti anlamadım.
-
Benim 5. Başvurum bu yıl. Geçen yıl başvurmayı unutmuşum o kadar saldım bu çekiliş işini yani her neyse bu yıl yine başvurayım bakalım dedim 🙃 umut yok tabii 5 yıl önceki heyecan ve hayallerde bitti
-
@hadi-BE arkadaşım 19 yaşında başvurmaya başlamış şuan 29 olucak hala bir sonuç yok malesef kismet işi :D
-
@hkkvrl bu sayfada sayaç. Yukarı doğru kaydır sayfayı.
-
Evet ben de gördüm şimdi,19 gün 9 saat 27 dakika 😃
-
@T-C-Kubilay-Dikici formu hemen doldurmak yerıne 1 haftada pasaportu aldırıp doldurursam birşey kaybetmiş olur muyum
-
@Mert-Morgan geçtiğimiz yılların deneyimlerini okuduğumuzda DS260 hızlıca doldurmanın önemlinden bahsettiklerini okumuştum ds260 hızlı dolduranların mülakat maillerini geç dolduranlardan daha önce aldıklarını söylüyorlar.
Sorunuza gelirsek ds260 formunu istediğiniz zaman doldurup gönderebilirsiniz ama ne kadar hızlı olursa sizin için o kadar iyidir.
-
-
@ayvalik10 Evet buydu abi. Allah rahmet eylesin
-
@ayvalik10 Bu dayı ölmüş müü. Yıllar öncesi izlemiştim bende bu videoyu. Çocuklarına çıkmamış da sadece dayıya çıkmıştı gc. Allah rahmet eylesin
-
@Mert-Morgan kazanacağınız senenin işleyişini bilmek imkansız. Ds260 formunu hızlı doldurmanın önceliği DV23 döneminde gözüktü ama bundan sonraki 2 dönemde bir etkisi kalmamıştı
-
@historian, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@hadi-BE arkadaşım 19 yaşında başvurmaya başlamış şuan 29 olucak hala bir sonuç yok malesef kismet işi :D
Benim de 11. başvuruş. Yaş oldu 44. Direkt Florida'da huzurevine gideceğim bu gidişle. Timsahları falan beslerim, n'apayım! 😂
-
@hadi-BE 😂😂 bi gidelim inşaAllah abi timsahı bile yeriz 😂😂 benimde 10. Senem yas 29 😁 hiçbişey için geç değil abi nasip
-
@Memurmemuroğlu inşallah her eyalette bir mangal ekibi kuruyoruz yavaş yavaş :)
-
@Mert-Morgan bana sorarsan bekleme başvur. zaten 10 senelik alıcaksın . bu sene cıkmasa bıle seneye gene basvuracaksın nasıl olsa. ve her sene fiyat olarak üstüne koya koya gidiyor. Çıkmazsa basvurmam deme bence . bende oyle demıstım bekarken basvurmaya basladım evlendım devam ettım cocuk geldı hala basvuruyorum :)
-
@beyzakaan lütfen bu heyecanınızı kaybetmeyin :) ve her sene basvurmayı unutmayın.
-
@vıttırıvızzıkadamlar valla aynı duygular ıcındeyız. bız 3 senedır amerıka cıkarsa cocukla gıdemeyız edemeyız deyıp ertelıyorduk bu sene cocuk sahıbı olacagız ınsallah. kesın bu sene gc kazananı oluruz hersey bırbırıne gırer karma karısık bır hal alırız gıbıme gelıyor :)
-
@doguStone Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
-
Merhaba arkadaşlar gün gelip çatıyor heyecan dorukta bu sefer gol olsun be :)
-
Yıllardır başvuruyorum çık artık bee
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum