Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mert-Morgan Maddi durumunuz var ise alın 10 yıllık pasaport hazır dursun. Hem belki bu bahaneyle nasıl olsa pasaportum var diyip belki birkaç ülke gezme hevesi gelir.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Şaka maka yine umutlandık be

• ⭐⭐⭐⭐

@Mert-Morgan

Çekilişte kazanan olursanız pasaport olmaksızın da DS260’i doldurabilirsiniz. Surecin ilerleyen aşamalarında mülakat randevusu alabilirseniz, mülakata gireceğiniz konsolosluk ile iletişime geçerek pasaport numaranızı güncelleyebilirsiniz doldurduğunuz DS260’da.

Yurtdisini görmek/yaşamak gibi bir hayaliniz varsa green card lottery tek umudunuz olmamalı, belki şimdiden hayalinizi gerçekleştirmenin ilk adımı olan pasaportu bekletmeksizin çıkartabilirsiniz. Bol şans

• Son 1 yıldır neredeyse foruma girmedim yine son günler, umut yok ama olsun çıkarsa gideriz.

• ⭐⭐

@Mert-Morgan DS260 Formu doldururken pasaport bilgileri yazamadan ilerleye biliyorsunuz. Mülakat tarihinizi aldıktan sonra mülakata gireceğiniz konsoloslukla iletişime geçip pasaport bilgileriniz ekleyebilirsiniz.

• Keşke yılda 2 kere çekiliş yapılsa. Yada sonuçların açıklanması bu kadar uzun sürmese 🙄

• ⭐⭐

@alplion aynen çok uzun sürüyor beklemek de zor 20 gün kaldı zaman geçmiyor gibi

• Bizim eşimle ilk başvurumuz. Buradaki hayatımız güzel ama neden daha güzel olmasın diyerek yaptık başvurumuzu. İsteyen planlayan arzulayan herkesin Allah gönlüne göre versin 🇺🇸🧿 Günler azaldıkça sayaç yavaşladı sanki 🥲

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@alplion Çekilişe başvuru yaptığımız ertesi gün sonuç açıklansa ve yine Ekim kasımı beklesek bir yıl ben ona da tamamım😄 ama cidden bu kadar uzun süre bekleyiş zor sürüyor

• ⭐⭐⭐⭐

@Atlantis00 bencede en iyi yöntem bu aslında senede birden fazla çekiliş çok mantıklı bir durum değil bana göre ancak sonuçların açıklanmasının bu kadar uzun beklenmesi gereksiz oluyor biraz

• ⭐⭐⭐

@aku, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Keşke 18 yaşımdan beri başvurmaya başlasaydım, ne diye 5 yıl bekledim ki

Sen çok yazma. Az önce Samurai Jack buralardaydı 😂

Keşkelere girersek oOooOOoo. Boşver keşkeleri. Önümüzdeki maçlara bakalım. Bir çok insan keşke 20lerde başvurmaya başlasaymısım diye düşünüyor. Bir çok insandan daha öndesin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Atlantis00 ilk çıktığı zaman ki işleyiş yüzünden bu kadar uzun sürüyor. @MySea mesela zamanında mektupla bu işleri halletti. Zaten bu süre oradan geliyor. Yani mektup göndermek. Sonra sen mektupla tekrar geri gönder. Bu işleyiş zamanını değiştirmediler.

• O değil de;
    Ben başvuruyu yaptıktan sonra ekran görüntüsü alıp harici hdd ye kaydettim. Geçen gün hdd bozuldu. Bir türlü giremiyorum. Aklımı oynatacağım. Dün aklıma bir fikir geldi. Hani bir umut hesabı. Tüm hddlerdeki resimleri arama yapmaya başladım. Bir tane benzer görüp açıyorum yok değil. Öyle böyle derken bir baktım ahanda o resim. Sevincimi anlatamam. 😂😂😂
    Meğer ben bir kopyasını bir şekilde başka hdd ye de atmışım. Hemen onu sağlam bir yere aldım. Bu arada bilgileri yazıp no öğreniliyor ama bildiğim kadar sonuç açıklandıktan sonra aktif oluyor bu seçenek.
    Neyse bu büyük sorunu çözdük. 🤣🤗

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@AhmetGS17 numaramı unuttum kısmı var zaten gerek yok kalp krizi geçirmene. Sadece bu buton senin sonuçların açıklanacağı zaman aktif hale geliyor o kadar. Hdd tekrar kırabilirsin yani zaten çoğu insan çaylaklar hariç numarasını kayıt etmez nasıl olsa buton çalışıyor asıl sen başvuruda ki mail adresini kilitli alarmlı bir dosyada sakla çünkü mail adresi değişmiyor

• @Atlantis00 Öyle olmasa bile 3 ay sonra açıklansın 😬

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@alplion Geçen sene 6-7 arkadaş katılmıştık, bu sene rakam 4 oldu. Her sene başvuru sayısı artarken benim çevremde katılan sayısı düşüyor 😃 nasıl olsa çıkmayacak imkansıza yakın bir şey bu deyip başvuru yapmadılar.

• @Atlantis00 Yorutube da bir sürü insan var. Bazılarını gördükçe buna bile çıkmış bize neden çıkmıyor yeaaa diyorum. Hele bir de ilk başvurusunda çıktıysa deli oluyorum.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@alplion Nasip kısmet kardeşim. Allah'tan her şeyi her zaman hayırlısıyla ve en güzel şekilde istemek gerekiyor. Bir abi vardı ismini hatırlamıyorum. İstanbul'da yaşıyor fotoğrafçılık yapıyordu sanırım. Yaşça çok büyüktü. Çocukları greencard çekilişine katmıştı onu ve kazanmıştı. Çocukları git git bizde geliriz vs. deyince gitmişti abd'ye. Sonrasında sanırım 2. ya da 3. yılında vefat etti abd'de. Çocuklarının yaşadığı pişmanlığı tahmin bile edemiyorum. O yüzden her zaman Allah'tan istediklerimizi en güzel şekilde istemememiz gerekiyor. Amerika'da yiyeceğimiz ekmek varsa dünya tersine döner yine gider o lokmayı yeriz orada. O yüzden fazla takılmamak gerekiyor bunlara. Birkaç sene önce çekilişi düşünmekten hayatımı dahi yaşamayıp, durmadan hayali olarak ABD'de yaşıyordum. Ciddi manada hastalık gibi bir şey. Sonra geçmişe dönüp baktığında, sen kendini abd sokaklarında hayal ederken, o güzel yıllarında geçip gitmiş olduğunu fark ediyorsun. Bunu geçen bir iki kişiye söylemiştim ama henüz farkında değiller bunların. Abd kötülemesi ve umutsuzluk aşıladığımı vs. düşündüler. Bu dediklerimi yaşayanlar anlar. O yüzden çekilişe başvuru yapıp unutmak değil de, çekilişin kenarda hep bir umut olduğunu bilerek bir yandan da hayatını yaşamaya devam etmek gerekiyor. Yoksa inanın o çok aradığımız mutluluk kavramı ''abd'' değil sadece. Hayatında nerede olursan ol mutluluk kavramının hep senin olmadığın ve ulaşmaya çalıştığın yerde olduğunu hissedeceksin. Çünkü oraya gittiğin zaman belki standartların büyük oranda daha iyi olacak ama sevdiğin herkesten, kültüründen, binlerce anının olduğu yerlerden uzakta olacaksın. O zamanda anne baba kardeş abi vs. onların yanına gelip huzurlu bir akşam geçirmek hep birlikte senin için mutluluk kavramı olacak belki de.Allah hepimize AFİYETLE hayallerimizi yaşamayı nasip etsin dostlar. 🙂

• @Atlantis00 amin çok güzel yazmışsın,Allah yazdıysa olur olmazsa nekadar cabalarsak cabalayalım olmuyor.Sadece Amerika değilde dünyada pek çok ülke var Kanada,Avustralya Yeni zelanda İngiltere vs... Ben Kanada veya amerikayı yeni zelandada istiyorum.Avusturalyanın öğrenci vize ücretini duyunca vazgectim 1600 küsür dolardı.Kanadanın 2 aylık okul parası neredeyse 😃 yurtdısı hayali olan birinin sadece greencard a bel bağlamasın.Pek çok yol ve ülke var.

• Altına imzamı atarım, ağzına sağlık. O yaşlı amcanın videosunu bende izlemiştim denizmeltem in kanalında, Allah rahmet eylesin şeker gibi adamdı. Ben sonuçlara 3 yıl boyunca çok umutla baktım, hüsran yaşadım. En son sene heyecan yapmadan baktım ki çıkmış. Bakalım hayırlısı ile gideceğiz sıra gelirse.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |