Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ufuk-DİKCİ sürecinizi imzanıza taşıyın, forumdaki diğer kişilerin sizin ne durumda olduğunuzu anlayıp cevap vermesi için gerekli, sorularınızı dv2025 aşamaları başlığından sorun, buradan cevap alamayabilirsiniz, evlenirseniz dv260 formunu doldururken evli olarak doldurabilirsiniz, forumu karıştırırsanız sorularınızın cevabını bulursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Murat-4, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Ufuk-DİKCİ sürecinizi imzanıza taşıyın, forumdaki diğer kişilerin sizin ne durumda olduğunuzu anlayıp cevap vermesi için gerekli, sorularınızı dv2025 aşamaları başlığından sorun, buradan cevap alamayabilirsiniz, evlenirseniz dv260 formunu doldururken evli olarak doldurabilirsiniz, forumunu karıştırırsanız sorularınızın cevabını bulursunuz.

Sanırım yanlış anladınız. @Ufuk-DİKCİ GC başvurusu yapmış, henüz talihli olmadığı için imzasına ekleyecek bir süreci de yok.

@Ufuk-DİKCİ, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba arkadaşlar green carda başvuru yaptık nişanlım ile green card çıktıktan sonra evlensek nasıl bir yol izlemeliyiz bilgi verebilir misiniz

Eğer kazanırsanız sonra evlenebilirsiniz ve kazanan asıl talihli eşini sonradan dosyaya ekleyebilir.

• Silindi.

• ⭐⭐⭐⭐

@Murat-4 Siz imzanıza başvuru geçmişinizi yazmışsınız. Ancak herkesin imzasına bu bilgileri girmesi zorunlu değil, bu tamamen kişinin tercihine bağlıdır. Başvurusunu imzasına eklemeyenler de sorduğu sorulara cevap alabilir.

Öte yandan, kazananlar için imzada bilgilerinin yer alması çok önemli. Çünkü bu bilgiler olmadan sorularına sağlıklı cevap alamaz.

• @Serapp dediğiniz gibi geçmiş önemli değil ben onu öylesine yazdım, yeni güncel bilgiler imzaya eklendiği zaman cevap almaları, cevap veren kişilerin bir bakışta anlayıp cevap vermeleri daha kolay olur, bi kaç aydır foruma girmiyorum, kurallar değiştiyse kusura bakmayın.

• Ilk defa katildim DVye. Bir suru kişiye ilkinde cikiyor ama bakiyorum bazilarina yillar sonra bile çıkmıyor. Bazen umutlaniyorum bazen matematiksel olarak cok düşük şans nasil ciksin diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Inşallah da hayırlısı have been randomly selected olur 😀

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@serkanist

Oncelikle bol şans çekilişte 🍀 Kazanan olursanız size atanacak case number’a gore fam yasa degisikligi ile gelen yeni kural olan oturum/çalışma izni olmaksızın yapilabilen dosya taşıma (CP - consular processing) ve AOS seçeneklerini değerlendirebilirsiniz, @serel de doğru konu başlığını iletmiş AOS ile ilgili.

Forumda ilgili konu başlıklarında deneyimleri göreceksinizdir ama AOS süresince ABD’de yasal çalışma izniniz & imkaniniz olmayacağı için süreç hem maliyetli hem de AOS işlem süresi CP ile kiyaslaninca daha uzun. AOS sabir esigini ve maddi imkanları daha çok zorlayan bir seçenek ama yine de bir seçenek ☺

Çok zaman geçti artık çıksın işimize bakalım zorunlu hizmet süreme 5 yıl kaldı o arada çıkmazsa zaten evi arabayı tarlayı herşeyini satıp yatırımcı vizemi almak istiyorum . eğer çıkarsa hiç durmadan dosyamı oradan takip etmek istiyorum iyi bir avukat ile anlaşıp bakalım görelim ne olacak. çok teşekkürler :)))

• Arkadaşlar merhaba adalet bakanlığı personeliyim bu durumun vize mülakatında benim için herhangi bir artısı veya eksisi olur mu sizce? Forumda daha öncesinde böyle bir deneyim göremedim bu yüzden sizlere sormak istedim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Doğukan-Gürsoy-0 artısı olmaz elbette, sonuçta görevinize mukabil bir sorgulama ya da karar uygulaması yapılmıyor.
    eksisi de olmaz, zaten ülkede çok da adalet olduğu söylenemez. çekilişte bol şans.

• @gucarslan cevabınız için çok teşekkür ederim efendim ben de böyle düşünmüştüm.

• İlk 2 başvurumda kesin çıkacak kafasında inanılmaz heveslerle bekledim, bu seferki başvurum sene boyu aklıma gelmedi desem yeridir. 9. kere başvuran abinin tavsiyelerini dinlemek lazımmış

• ⭐⭐⭐⭐

@Murat-4 kurallar değişmedi aslında öncedende öyleydi seçilmiş talihlilerin imzasını numaraları vs olacak şekilde güncellemesi isteniyordu onun dışında başvuru yapıldı bilgisinin imzada olmasının bir şartı yok bir mantığıda yok çünkü

• ⭐⭐⭐⭐

@Raskolnikov-0 bazen şans en umursamadığınız anda yüzünüze güler

• @Emre-Kurtulmuş haklısın

• yukarda bir sayac yok degil mi ? yoksa bende mi cikmiyor diye düsündüm.. 3 Mayis da aciklanacakti sanirim bu sene, surda 3 Hafta kalmis

• ⭐⭐

@Alpagu Bu sene sayaç koymadılar 🙂 sizin için ben göndereyim az kaldı 🙂

f89b932e-c521-443f-8713-bca341606e48-image.png

• @T-C-Kubilay-Dikici hayirlisi bakalim, 2027 Sohbet odasina kimsenin girmeye gerek kalmamasi dilegiyle

• ⭐⭐

@Alpagu içimden bir ses o odaya ilk ben gireceğim 🙂 ilk iki sene çok yükselmiştim bu sene benim senem diyordum ama şuan bir heyecan kalmadı

• @T-C-Kubilay-Dikici oldugu kadar, olmadigi kader.. hic belli olmaz, bazen beklenmedigi yerde bir dönüse geciyor hayat.. Ümit etmek de ayri bi keyif, heyecan.. sonucunu da getirebilsek tabi dahada iyi.. yinede dengede olmak lazim tabi.. Gidip mutlu olanda var, bekledigini bulamayanda..

• Bipolar bozukluk vize almamda engel çıkartır mı? Lütfen bilen biri cevaplayabilir mi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |