Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@eminucf1975 Öyle düşünmeyin hocam ama sadece lotterye de bel bağlamayın. Resmi veriye göre turist vizesinin onay oranı %80. Geçen sene burada gc çıkmayan çoğu kişi başvurup aldı vizesini, iyi bir profil oluşturup muhakkak turist denemenizi öneririm. Düşünün ben bile denedim haftaya mülakatım var 😁

Selam nasıl geçti görüşmeniz ? aldınız mı ?

• ⭐⭐⭐

@Harpy-Eagle Merhaba evet görüşme detayları konusuna yazdım ama inanın sevinemedim o gün öldüm soğuktan hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. Metrodan indim konsolosluğun önüne yürüdüm 5 dakika dışarıda duramadım ellerim dondu hissetmiyordum ellerimi. Kafeye girdim oturdum ısınayım diye sıra oluşunca bende benim saati almaya başladıklarında sıraya girdim. Dışarısı full rüzgarlıydı dondurucu soğuk vardı. Sırada aşırı yavaş ilerliyor ama ben zor duruyorum orada bir elimle kağıdı pasaportları tutuyorum öbür elim cebimde ama sürekli değiştiriyorum çünkü soğuğa el dayanmıyor. Yaşlı iranlı bir çift vardı adam dışarıda titriyordu soğuktan en sonunda güvenlik aldı onları en ön sıraya geçirdi. Ben pasaportu verdim güvenlikten geçtim o sıraya girdim ama son sırada bile ayak parmak uçlarım hala don şeklindeydi çözünmemişti. Mülakatım bitti çıktım dışarıya kar yağıyordu. Kuru soğuk olsa bu kadar olmaz nemli nemli soğuk rüzgar esince dayanılmıyor ama bende de hata var montun içine tişört giyip gitmiştim

Sabah kalktığımda hava -5 derece gösteriyordu birde ankara nın ayazını nemli rüzgarını ekleyince düşünün ne çektim o kafe olmasaydı herhalde soğuktan orada hipotermi geçirirdim abartmıyorum

@Harpy-Eagle Merhaba evet görüşme detayları konusuna yazdım ama inanın sevinemedim o gün öldüm soğuktan hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. Metrodan indim konsolosluğun önüne yürüdüm 5 dakika dışarıda duramadım ellerim dondu hissetmiyordum ellerimi. Kafeye girdim oturdum ısınayım diye sıra oluşunca bende benim saati almaya başladıklarında sıraya girdim. Dışarısı full rüzgarlıydı dondurucu soğuk vardı. Sırada aşırı yavaş ilerliyor ama ben zor duruyorum orada bir elimle kağıdı pasaportları tutuyorum öbür elim cebimde ama sürekli değiştiriyorum çünkü soğuğa el dayanmıyor. Yaşlı iranlı bir çift vardı adam dışarıda titriyordu soğuktan en sonunda güvenlik aldı onları en ön sıraya geçirdi. Ben pasaportu verdim güvenlikten geçtim o sıraya girdim ama son sırada bile ayak parmak uçlarım hala don şeklindeydi çözünmemişti. Mülakatım bitti çıktım dışarıya kar yağıyordu. Kuru soğuk olsa bu kadar olmaz nemli nemli soğuk rüzgar esince dayanılmıyor ama bende de hata var montun içine tişört giyip gitmiştim

Sabah kalktığımda hava -5 derece gösteriyordu birde ankara nın ayazını nemli rüzgarını ekleyince düşünün ne çektim o kafe olmasaydı herhalde soğuktan orada hipotermi geçirirdim abartmıyorum

eh hayirli olsun. biraz güzel haber almakta güzel 🙂

• ⭐⭐⭐

@rnc buradan herkese tavsiyem turist vizesi deneyin. Gc çıkma ihtimali %1 desek bir turist vizesi şansınızı denemeniz bir ömür boyu gc denemeye değer şansta orana denk geliyor

• ⭐⭐

@newbie97 yolculuk ne zaman belirlediniz mi benim gibi mayısı mı bekliyorsunuz

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Hayır henüz belirlemedim ancak en geç yıl sonu diye düşünüyorum

Biraz üşümüşsünüz ama sonuçta olumlu olmuş süper sevindim 😃 hayırlı olsun. detaylı yazınızada bakayım

• bu sene cok sakın burası ya 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Atlantis00 sosyal medyada gördüklerinize çok inanmayın %99u clickbait video. Sigortası varsa bir out of pocket değeride vardır 100bin ona kalan miktar değildir büyük ihtimalle sırf video izlensin etkileşim alsın diye yapmıştır

• Günaydın herkese bazen gerçekten gerek varmı bu kadar uğraşmaya diye düşünmeden edemiyorum zaten çıkma olasiligi çok düşük iki duygu arasinda gidip geliyor aklim bu aralar

• ⭐⭐⭐

@Ecehzr Eskiden forumda çoğu kişiye çıkarmış şimdi en fazla aktiflerden 1-2 kişiye çıkıyor. Geçen senenin açıklanma zamanına bakın açıklanma saatinden itibaren okuyun bir istatistik olur en azından

• Umarım bu sene benim senem olur, herkese merahabalar tekrardan!

@T-C-Kubilay-Dikici Hayır henüz belirlemedim ancak en geç yıl sonu diye düşünüyorum

Gidince planınız nedir ? Orada kalmayı mı düşünüyorsunuz? Öyleyse nasıl okul falan mi

• Hakkıma hayırlısı ise olması dileğimle umarım kazanırım.
    DV2025: HNBS
    DV2024: HNBS
    DV2023: HNBS
    DV2022: HNBS
    DV2021: HNBS
    DV2020: HNBS
    DV2019: HNBS
    DV2018: HNBS

• ⭐⭐⭐

@Harpy-Eagle Benim de çoğu kişi gibi hedefim gidip statü değiştirmek tabi benim tek farkım bir daha dönmeyi düşünmüyorum emlak piyasasına bağlıyım birazda şu an için en mantıklı seçenek buradaki evi satıp oradan almak ancak faizler düştüğü takdirde daha mantıklı geliyor çünkü şu an emlak piyasası malum aşağıda kalmış durumda. Gerçi bu bir çok kişiye ters görünebilir geri döndüğünde bir yeri olsun ister herkes ancak bende öyle bir istek yok. Gönül ister greencard çıksın işim biraz daha kolaylaşsın ama şu an tek derdim emlak piyasası gibi gözüküyor ne kadar yüksekten satarsam kar kardır

• @newbie97 Hayırlı olsun. Ben de İngiltere mevzusunu 3 Mayıs'a göre aktif edeceğim. Her şey gönlünüzce olsun

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Emre-Kurtulmuş Kadın bütün dökümanlarını paylaşmış, yorumlarda da zaten abd'de yaşayan bütün insanlar desteklemiş, etkileşim kasma amaçlı bir video gibi durmuyor. Bizzat dökümanlarını paylaştığı için emin olarak yazdım o yüzden. Kaldı ki klasik abd sağlık sistemi zaten şaşırtan bir video olmadı. Her şeylerini satıp abd'ye gidenler için uyarıcı bir video. Dünya hali ne olacağı belli olmuyor. Bir anda abd rüyasının içinde yaşarken sağlık sisteminin girdabına düşülebilir. O yüzden bir adım atarken dikkat edilmesi lazım ama 1 musibet 1000 nasihatten iyidir demişler.

• ⭐⭐⭐

@AhmetGS17 Yaşımız kaç olursa olsun bir yerlerden başlamak lazım artık. İngiltere güvenli bir ülke kesinlikle yaşanır, aslında irlanda da bile yaşanır fakat orada barınma krizi varmış vizeyle gidenler ev kiralayamadıklarını söylüyorlar kimse ev vermiyormuş gelenlere. Bir evi kiralamak için onlarca kişi sıraya giriyormuş gidenler böyle diyor

@AhmetGS17 Yaşımız kaç olursa olsun bir yerlerden başlamak lazım artık. İngiltere güvenli bir ülke kesinlikle yaşanır, aslında irlanda da bile yaşanır fakat orada barınma krizi varmış vizeyle gidenler ev kiralayamadıklarını söylüyorlar kimse ev vermiyormuş gelenlere. Bir evi kiralamak için onlarca kişi sıraya giriyormuş gidenler böyle diyor

Kesinlikle ilk söylediğinize katılıyorum. 54 yaşıma kadar hep "imkanlar dahilinde" bir hayat yaşadım. Çoğunluğumuzda böyle. Bari kalan ömrümde hayal ettiklerimin peşinde koşayım. Hani şu meşhur hikayedeki gibi; En azından hayallerimin yolunda ölürüm.
    İngiltere mevzusunda eşim ve kızımla mutakabata vardık. Beni destekliyorlar. Ben de 3 Mayıs'ı bekleyeceğim dedim. Greencard olsa da olmasa da gideceğim ama içerik ve işleyiş farklı olacak

• ⭐⭐⭐

@AhmetGS17 Önemli olan ailenizle huzurla yaşayabilmek. İngilterede bireysel silahlanma vs bildiğim kadarıyla çok kısıtlı bazı bölgeleri dışında gayet rahat kaliteli bir hayatınız olur. 54 yaşında gitmezseniz 64 de hiç gidemezsiniz zaten dünyaya bir defa geliyoruz mutlu olmadığımız yerde bir gün bile geçirmemiz hata

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |