Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97 ben sonuca ilk bakanlardan olmaya çalışıyorum. belki ilk bakanlara çıkıyor, kota dolmadan yetişeyim diyorum 😂 bu çekiliş bizi nasıl bir düşüncelere düşürdü ya 😂😂
    Neyse bu sefer sizin gibi yapacağım farklı bir his deneyim

• @zakaria, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97 ben sonuca ilk bakanlardan olmaya çalışıyorum. belki ilk bakanlara çıkıyor, kota dolmadan yetişeyim diyorum 😂 bu çekiliş bizi nasıl bir düşüncelere düşürdü ya 😂😂
    Neyse bu sefer sizin gibi yapacağım farklı bir his deneyim

Ben 20 küsur senedir her türlü sehir efsanesini test ettim. Cikmayinca cikmiyor.

• @gokhanv benden çok deneyen var mıdır diyordum varmış 😀 18 sene denedim yine bana değil eşime çıktı. Son 2-3 senedir başvurup unutuyordum, fazla kafaya takınca kesinlikle olmuyor. Unutmak lazım. Hatta bu kez o kadar unutmuşum ki sonuçlar açıkladıktan ertesi gün akşam bakmak aklıma geldi. Tamamen bir şans işi ve bana hayatımda amorti belki 2 kere çıkmıştır. Matematiksel olarak çıkması bir nevi mucize o yüzden böyle bir şeye çok bel bağlamamak lazım, yine de herkes bol şans diliyorum.

• Benim ilk başvurum😀 ilk zamanlar gelen kesin çıkıcak hissi ve tozpembe hayaller yavaşça azalarak çıkarsa neyi nasıl yaparız, asıl koşturma çıktıktan sonra başlayacak farkındalığına bıraktı.O yüzden hayırlısı diyorum sadece. Ama kesin dayanamayıp açıklandığı ilk dakikalar sonucu kontrol ederim.Belirsizlik yoruyor zihni meşgul ediyor sadece.

• ⭐⭐

@cvatulip ilk başvurudaki heyecan buradaki düzen bırakmak orada ne yapacağım gibi düşünceler birde üzerine yabancı dilinizde yoksa acaba nasıl olacak düşünceler zaman yaklaştıkça artacak sonucun açıklandığı gün yoğunluktan dolayı girememe streside binecek sonucun olumlu olursa yapılacakların stresi olumsuz olursa da hayal kırıklığı hissi inan tarif edilmez 🙂 ilk başvurumda kesinlikle çıkacak bana diyordum şanslı biriyimdir iş hayatım aile hayatım olsun yatırımlarım olsun her zaman şanslı oldum bu seferde şans benden yana olacak dedim 🙂 HNBS gördükten sonra yaşadığım üzüntü dün gibi aklımda ama artık oluruna bıraktım olmazsa olmaz diyorum 🙂

• ⭐⭐

Sonucumu kontrol ederken bu müziği sadece kulağa bıraktığı his ve melodisi yüzünden son ses dinleyeceğim 🙂

birde bu

• @T-C-Kubilay-Dikici Nazar boncuğu olsun diyelim şansınız bu sefer yanıltmaz umarım sizi:) Neyse ki dil konusunda sıkıntım yok hatta en son düşündüğüm şey o. ben genel olarak her şeyin olması gerektiği zaman bir şekilde olacağına canı gönülden inanan biri olduğum için çıkmazsa da vardır bunda bir hayır diyip yeni rota oluşturuluyor modumu açarım muhtemelen😀

• @zakaria valla bu konuyu test etmiş olacağım.kardeşim ve eşinin başvurularını da ben yaptım. Başvuruyu bile unutmuş olabilirler, açıklanınca sen haber verirsin zaten diyolar 😀

• ⭐⭐⭐

@cvatulip Ben direk insan olarak çok şanssız biri olduğumu bildiğim için hiç bana çıkacak felan diye heyecanlanmıyorum, ne zaman selected ekranını görürüm o zaman içimden heyecanlanırım, mesela b1b2 ye başvurdum bana vereceklerine yine inanmıyorum vizeyi, ben olsam bana verir miydim vermezdim e o zaman onlar da vermez 😁

• @newbie97 bence o şansızım zaten diye düşünmek aslında savunma mekanizması direk,üzülmemek için aldığımız içten içe önlem gibi yani.olsun siz yine öyle etiketlemeyin kendinizi ,neden ya ben olsam veririm size vize😀

• @cvatulip Merhaba yanlış değilse biraz önce Uscıs aşıyı kaldırmış diye okudum twitter da inşallah doğrudur bende çocuk için isterlerse diye çok korkuyordum. Tabi inş. Kazanırsak 😊

• ⭐⭐

@cvatulip Geçen sene eşimle Cumartesi GC sonuçları açıklandı moralim düştü çıkalım sinemaya gidelim dedik o sırada gösterim saatini beklerken
    D&R'dan kitaplara bakıyoruz konyalıyım Mevlanın hayatı olsun sözlerinin bir çoğunu bilirim hayata bakış açısı beni her zaman etkilemiştir bu sırda karşıma bir kitap geldi mevlanın resmi var kitabı elime aldım kitabın üstünde yazan yazı beni çok etkiledi '' İstediğin Bir Şey Olursa Bir Hayır Olmazsa Bin Hayır Ara'' bu yüzden artık çıkmadığında sadece hayal kırıklığı yaşıyorum olmadıysa vardır bir hayır diyorum 🙂

Kitabın linkini de buraya bırakıyorum bağlantı metni

• @gokhanv 25 yıldır deniyor musunuz 😭💔
    böyle adalet olur mu ya çok kişi ilk başvuruda kazanır, diğer insanlar da beklerken ömürleri geçer

• @Nela Ay hadi inşallah ya 🤩

• @T-C-Kubilay-Dikici Evren size o an resmen mesaj vermiş:) çok da doğru ve güzel bir sözmüş

• @Nela neyse ki bu kaygıyı yaşayan tek değilmişim 🙂 ama gerçekten çocuk olunca insan bazı şeyleri bin kere düşünüyor

• @cvatulip benim ilk başvurularımda öğrenciydim ve param yoktu o zamanlarda çıkmadığında hiç umursamazdım. Mezun olduktan sonra, sonuca bakardım çıkmazsa @T-C-Kubilay-Dikici dediği gibi bir hayır vardır derdim, ama yine çok uzulurum. Son defa B2'ye başvurudum çekiliş olmazsa artık başka yol deneyeceğim dedim, o da olumsuz oldu. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, hep hayal ettiğim amerika bana yasak heralde düşünmeye başladım, 4-5 ay boyunca üzüntü yaşadım, kimseyle konuşmadım dışarıya çıkmadım. Yine herşeyde bir hayır vardır diyorum. Ekimde tekrar başvuru yaptım, umudum yok ama %0,1 şans olsa deneyeceğim.

• ⭐⭐⭐

@cvatulip Gc ye başlamadan önce de dahil ben neye heves etsem olmuyor 😁 Ben mesela swatch marka saat kullanırım geçen dedim bu çok eskidi yenisini alayım. Sitesine girdim onlarca saate baktım inceledim hepsinin kasa çapına kadar defalarca inceledim sonra birine heveslendim aldım. Ne olsa beğenirsin

Kasa çapına defalarca bakmama rağmen ne hikmetse bana gelen saat ufacık bir şeydi oysaki ben almadan önce 2 gün boyunca defalarca çapına baktım ama nasıl oldu da çok küçük bir saat aldım diye kendimi sorguladım. Diyorum ya evren neyi istesem muhakkak bir yolunu bulup o şeyi bana vermiyor 😁 Sonra gittim iade ettim tabi saati. Yani görmeme imkanım yok o saatin ideal çapta olduğunu gördüm sipariş ettim ama görünce şaşırdım baktım küçük çap yazıyor. Yani mümkün değil ama oluyor işte 😁

• @mbaris79 geçen gün başka biri de çok denedim olmadı sonra eşime çıktı dedi. siz de aynı şey diyorsunuz. ben de evlensem çıkar mı acaba 😂

• @zakaria B2den red yeseydim ben de üzülürdüm haklısınız sizi çok iyi anlıyorum.En azından gc lottosunda “zaten çekiliş, şansımyaver gitmedi, ihtimal zaten düşük” diyip bir yerde avutabilir insan kendini.Benim tek pişmanlığım neden daha önce şansımı denemediğim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |