@CVera bizbuysell adlı websitesine bakarsanız işletmelerin nasıl satılması gerektiği orada yaziyor.
mesela örnek;
https://www.bizbuysell.com/Business-Opportunity/commercial-landscaping-company-for-sale/2297846/
çok net yazmış, cash flow ne kadar, asking price ne kadar, inventory ne kadar vs vs. Kimse zaten sizden buraya son 3 senenin finansal tablolarını yazın demiyor, lakin sektör belli değil, dükkan mı kiosk mu nedir belli değil, hiçbirşey yazılmamış.
herhalde gizlilik anlaşması bizbuysell'de geçmiyor 
bu arada bu forumda başka bir arkadaşımız dondurma kioskunu devretmek istiyordu ve bununla alakalı başlık açmıştı. Başlıkta herşeyi yazdığını(satış dahil) hatırlıyorum.
İşletme böyle satilir. Abi gel işletme var, şöyle böyle tablosu var ama mesaj atacaksınız ile zor. En azından ben ilgilenmem, çoğu kişi de ne uğraşacağım yahu mesajla, neyi sakliyor acaba diye düşünür. En azından benim sektörümde(değerli taş) sosyal medya alıcıları ilana bakıp direk fiyata bakıyor. Fiyat yoksa yada mesaj atın fiyat için muhabbeti geçiyorsa en azından yarisi ilgilenmez. time is money diye bir laf vardir, abdyi tanımlar, bilirsiniz 
Bunun dışında amerikalı yerine neden özellikle e2 almak isteyenlere satmaya çalışıyorsunuz onu da merak ediyorum. ABD'de zibilyon tane alıcı bulunur.
Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum.