Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Anladığım kadarıyla kazananlar vizelerini alamamış davalar da boşa gitmiş. Şanssızlık açıkcası. Malesef kazanma sayfasında bile bunun çıkması abd ye girişinizi garanti etmiyor diye yazıyor. Özellikle tr şartlarında zor kazansa bile vize almak

Ben valla yemek felan pişerken sohbete giriyorum buraya 😁 hiçbir sayfayı öyle didik didik okumadım, ben dereyi görmeden paçaları sıvamayı sevmem, çıkarsa o zaman okurum sayfaları diye bekletiyorum 😁

• Bugun arkadaş başvuru yaparken gecen yılın fotoğrafını koyduğunu söyledi elemelerin çoğu fotoğraflardan oluyor acı olan ise fotoğraftan dolayı elendiniz demiyor 🙂↕

• @istalin ben 3 yıl üst üste aynı fotoğrafla başvurup kazanan biliyorum 🙂 o nedenle bence fotoğraf tamamen tek başına kıstas değil

• @Nazımm çıkmayınca belki yanlış fotoğraf koymuş olabilirler fotoğraf o kadar önemli ki adamalr site açmış fotoğraf örnekleri diye

• @istalin işte site açmışlar yanlış koyulmaması için. Yani fotoğraf yanlış olsa zaten kabul etmez ve başvuru numarası vermez. Ama tabi eski yeni ayırt edemez ama benim tanıdığım birisi 3 kere aynı koydu kazandı ve gitmedi 🙂

• @Nazımm cn kaçtı ki gitmedi

• @istalin gidemedi değil gitmedi. Pasaport yok hiçbir şey yoktu boşa para harcamam ben dedi gitmedi. Cn yanlış değilse geçen sene 10k lardaydı. O nedenle pasaport ve başvuru ücreti şart ve caydırıcı bir unsur olur diye düşünüyorum hep

• @Nazımm olmuşla ölmüşe çare yok. Keşke gitemyecekse arkadaşınız baştan başvurmasaydı. Neyse.

• ⭐⭐

@istalin yanlış hatırlamıyorsam dv24 yada dv23 bir arkadaşımız başvuru sırasında eski fotoğrafını kullanmıştı ve kazanmıştı fotoğraf çok önemli olduğunu biliyorum ama eski kullandığı için elendi demek yanlış olur eski kullanıp kazananlar var

• @minnesota kimin umrundaki? Caydırıcılık olması lazım. Milli piyango bileti alırken bile parayla alınıyor. Bu piyangoda ise sadece internet paketinden gb eksiliyor 🙂 neyse herkesin kendi tercihi tabiki sırf gitmedi diye kimseyi suçlayamayız. Hakkımızda hayırlısı artık

• @Nazımm benim umrumda. Mesela çok kişi başvursa ve gitmeseler harika olur. Biz gerçekten isteyenlerinde önü açılır. Gerçekten isteyen zaten sürecini devam ettirmeye çalışır. %7 kota var zaten. Yağmur duvasına da çıkılsa ülke olarak 52.000 kotanın %7 si olan 3500 ü zaten teknik olarak aşamıyoruz.

• @minnesota hayır kimin umrundaki diyerek gitmeyenleri veya sadece başvurmak için başvuranları kastettim 🙂 inşallah gidersiniz hazır kazanmışsınız. Her şey gönlünüzce olsun isterim

• @minnesota o zaman şartlarınız el veriyorsa sizin için taşımak en mantıklısı. Gitmeyenleri ds260 doldurmayanları elersek tam sınırdasınız gibi çünkü

• @Nazımm süreci yakından izliyoruz hakkımızda hayırlısı.

• @minnesota evet herkesin hakkında hayırlısı olsun. Şimdiden hayırlı olsun size.

• ⭐⭐⭐

@Nazımm Tahmin edeyim bu sene yine başvurmuştur 😁 😁

• @newbie97 hahaha valla orasını bilmiyorum benim yanımdan tayin olup gitti hiç arayıp sormadım bile başvurdun mu diye 🙂 daha gitmeden 100k liraya yakın para gideceğini duyan zaten vazgeçiyor yada bir daha başvurmak istemiyor. Ama can sıkıcı olan bunu en başından söyleyince sanki inat yapar gibi başvurmaları.

• ⭐⭐⭐

@Nazımm İnsan kabullenmek istemiyor yada bir çıksın o zaman ki duruma göre ya giderim yada gitmem ne kaybederim ki diyor 😁 şu an en vasıfsız biri gitse sağlam çalışmaya başlasa giderlerini minimuma indirse zaten aylık 100k yı kenara çok rahat atıyor. Onların akıl edemedikleri bu oluyor genelde

• @T-C-Kubilay-Dikici ben de bu forumun yalancısıyım sonuçta ilk kaynağımız burası ben kazandım tekrar başvururken yeni bir fotoğraf koydum korkudan 😬

• @Nazımm 10 bin için abd vizesini itti

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |