Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

Tünaydınlar

resim.png

• @newbie97 😂 Selamlar efenim

• Artık dosya sırası yerine kimin daha önce ds260 formunu gönderdiği mi önemli net bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐

@mod55 selamlar, vize mulakati alabilmeniz icin bir kac kriterin gerceklemesi gerekiyor.

1nci kriter = CN nizin cut-off araligina girmis olmasi
    2nci kriter = DS260 nizin islenmis olmasi
    3ncu kriter = Mulakat alacaginiz konsoloslugun kapasitesi

Bu 3 kriterin oldugu durumda, vize mulakati alabiliyorsunuz.

• ⭐⭐⭐

Çayımı tazeleyip tazeleyip buraya geliyorum kimseden çıt çıkmıyor vay arkadaş 😁

• @newbie97 Mayıs ayında alev alır buralar.

• ⭐⭐⭐

@OffGuard Mayıs ayında genelde sinirden alev alıyor buralar

• hayırlı sabahlar, beklenen güne 152 gün kaldı. çok bekledik artık bu sefer bize de çıksın ne olur

• Bu sene artık çıkacak 😃

• Merhaba,

Nisan’da turist vize için mülakatım var. Buradaki olumlu veya olumsuz sonuç Greencard sürecini etkiliyor mu acaba?

Randevumu ertelemeli miyim sizce?

• ⭐⭐⭐

@Kaan-3 Selamlar..Sakın ertelemeyiniz, görüşmeye gidiniz..Umarım alıp cebinize koyarsınız. Ardından HBRS olursanız işte o zaman bir çok kişiye göre avantajlı halde olduğunuzu göreceksiniz..

• ⭐⭐⭐⭐

@Kaan-3 greencard sürecinizi olumsuz etkilemez olurda turist vizesini almış olursanız ve çekilişte talihli olursanız mülakat için elinizde bir seçenek daha olur olası durumda amerikaya gelip sürecinizi aos ile devam ettirmeyi düşünebilirsiniz

• ⭐⭐⭐

Sadece benim yaşadığım yere mi özgü bilemiyorum 2 gündür göz gözü görmüyor dışarıda kömür lastik vs ne varsa yakmışlar kokusu var Ankara da. Hava kirliliği had safhada. İşin garip yanı burası full merkezi sistemli konut, etrafta 3-4 tane müstakil villa dışında lastik yakacak bina da yok. Herhalde rüzgar ters yönden esiyor tüm ankaranın dumanı buraya gelmiş

• @newbie97 Ankara' nın neresindesin?

• ⭐⭐⭐

@mert0653 etimesgut ama etimesgutun dışı yaşamkent tarafı

• @newbie97 şikayetin hakkında yardımcı olabilirim 🙂 yaşamkentin etimesgut tarafındaysan bize bağlısın tabi 🙂 doğalgaz hattının bulunduğu yerde soba kullanmak yasaktır 🙂

• @mert0653 sizce bir şeyin yasak olması bir şey ifade ediyor mudur? 🙂

• @newbie97 memlekette yalnızca hava değil aynı zamanda su,ses,görüntü kirliliği hat safhada maalesef

• ⭐⭐

@Harpy-Eagle dün armada civarında grand Mercure de konakladım vize görüşmem olduğu için planımda erkenden uyurum sabah 6 da kalkarım hazırlanırım diyordum sonuç otelin yanındaki eğlence merkezleri müzik seslerinden dolayı 1 2 gibi anca uydum

• ⭐⭐⭐

@mert0653 Yaşamkentin ilerisi yapracık tarafı. Burada sadece merkezi sistemli tokiler var. Etrafta tek tük villalar var fakat onlar hem uzak hemde komple havayı karartacak kadar böylesine koku çıkaramaz ki. Bence bazı daireler ya bu merkezi sistemden illallah etti ve imza toplayarak çıktı(ki zamanında ben de düşündüm, kaloriferi soba gibi kullanan kapıcımız var 60 da yakıyor en az kendi herhangi bir şekilde ödemediği için, binacak hayrına biz ödüyoruz neticede) yada bazı daire sakinleri hala üşüyüp soba yakıyor

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |