Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@minnesota ilk olarak çoğu konuda eksik bilgileriniz var diye düşünüyorum.

ilki;

Siz görüşmenize lise diplomanız, lise mezuniye belgenizi götürmeyiniz. NOT: Türkiye Çin den sonra evrakta sahtecilik, sahte ürün üretimi, sahte belge üretimi vs konularında dünya 2. si durumunda. Amerikalı konsolosluk görevlileri de bu konularda gayet bilgilendirilmiştir. İstiyorlarsa bir sebebi vardır. Mantık aramayınız.

açıklamanız. bunu hangi veriye dayanarak yaptınız bilmiyorum ancak; tükiye'de sahte evrakla mülakata gitme oranı %1 bile değil.
    siz o veriyi muhtemelen AF ile karıştırdınız.. çünkü türkiye'de evrakların karekodlu doğrulama prosesi var.

burada da;

DV2019 kazananı arkadaşım konsoloslukta Üniversite diplomasının aslını sunmasına rağmen, konsolosluk çalışanının LİSE diplomasını göstermesini istemesi nedeniyle AP ye kaldı. Lise diplomasını götürdü ve vizesi BASILDI.

muhtemelen arkadaşınızın neyi nasıl götürdüğüne emin değilsiniz.
    konsolosluğun lise diploması istemesinin sebebi o evrağa inanmaması değil, arkadaşınızın sunduğu belgenin eksik / yanlış olmasıdır.

ankara'da üni diplomasını eksiksiz, resmi olarak götürün hiçkimseden lise diploması istenemez.
    istenen durumlar, kişinin halen üni öğrencisi olduğu durumlarda sağlaması gereken evraklarla alakalıdır.
    öğrenciyken diploma götüremeyecek kişilerin sağlaması gereken evraklar belli.
    bunu yapmayanlardan elbette ki en son aldığı lise diploması istenir.

• @gucarslan İyi ki varsınız gerçekten :)) ♥

• ⭐⭐

@gucarslan hocam en son evrakta sahtecilik yapan bir firma sosyal medya reklami veriyordu. E devletten dogrulanabilen uni. Diplomasi falan veriyorlardi.
    Hatta websitelerinde kendilerinin en durust oldugunu, diger sirketlerin sahte diploma verdigini,sozunde durmadigini, e devlet onayi olmadigini falan yapmislardi.

10 sene once afrikada fake abd elciligi acmisti TC vatandaslari. Vize falan veriyorlardi 🙂

Cinden sonra 2. Olmamiz mucize. 1. Zannediyordum Ben.

• @charon Arkadasim Univ diplomasini sundu. Lise diplomasini istediler. Daha ne kadar net yazabilirim anlayamiyorum.

• Vay arkadaş
    Şunu bi açıklığa kavuştursak, lise diplomamı bulmam zor yani 95 yılı üniversite diploması 2000

• ⭐⭐

@minnesota Ben olsam Herseyi gotururum. Sikinti yapacak bir durum yok

• @vitruvius üniversiteye kayit yaptirirken lise diplomasini alip arsivlemislerdir. okulunuzun ogrenci islerine ulasirsaniz onlar arsivden cikartip yardimci olurlar, banada lise diplomam lazim oldu mail gonderdim yurtdisindayim lise diplomama ulasmam gerekiyor diye arsivden cikartip taratip pdf seklinde bana maille cevap verdiler. ogrenci isleri yardimci olur kisaca. olmadi mezun oldugunuz liseden yardim isteyin onlarda da muhakkak arsiv kayit sistemi vardir.

• Liseden diploma sureti alıp, okulun bağlı olduğunu milli eğitim müdürlüğüne giderek apostil yapılmasını talep edin. Hepsi bu kadar bence yeterli ama isterseniz noter onaylı çeviri ardından apostil de yapılabilir ben böyle yapacağım.

• Mesela ben de bulamıyorum diplomamı. Ben 2019 yılında emekli oldum memuriyetten. Ayrılırken dosyalara baktım bulamadım. Gerçi hatırladığım kadarıyla noter tasdikli nüshası vardı bir yerlerde. Ama greencard çıkarsa işi garantiye almak için okuldan gidip tekrar çıkartacağım. Ayrıca bilgisayar kurs diplomam da soft nüshası mevcut. Basılı nüshayı da halk eğitimden çıktısını alacağım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |