Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

1. başvurumu dün seçimin ardından tamamladım. Hiç alakasız arkadaşlarım bile başvuruyu sordu bu sene. Şans giderek düşüyor sanırım :))
  • ⭐⭐⭐ Yasaklı

@caner92 Sizinle aynı kez başvuru yapmış birisi olarak şunu net söyleyebilirim ki olayın şansla hiç ilgisi yok. Tamamen nasip. Bugün 10 kişilik bir çekiliş yapsak ve bir kişi kazansa, bu çekilişi kazanmak dahi tamamen nasip. O yüzden bu tarz düşünmeyin hiç. Nasibinizde varsa kazanırsınız 🙂

• @caner92 kazanma şansında çok büyük bir fark olacağını düşünmüyorum %0,1 %0,2 arasındaki fark kadar etkiler tahminimce.

• @caner92 100 kişi sorar 3-5 i yapar. Kalanı üşenir.

• ⭐⭐⭐

Yalnız pasaport fiyatları da uçtu, artık pasaport şartı gelse %50 bile daha az başvuru olabilir. Yeni yılda 12 bin olacak herhalde bir sonraki sene ocakta 20 bini görür rahat

• @Atlantis00, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@caner92 Sizinle aynı kez başvuru yapmış birisi olarak şunu net söyleyebilirim ki olayın şansla hiç ilgisi yok. Tamamen nasip. Bugün 10 kişilik bir çekiliş yapsak ve bir kişi kazansa, bu çekilişi kazanmak dahi tamamen nasip. O yüzden bu tarz düşünmeyin hiç. Nasibinizde varsa kazanırsınız 🙂

@dogan28, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@caner92 kazanma şansında çok büyük bir fark olacağını düşünmüyorum %0,1 %0,2 arasındaki fark kadar etkiler tahminimce.

@minnesota, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@caner92 100 kişi sorar 3-5 i yapar. Kalanı üşenir.

Bir kaç sene önce pasaport şartı gelmişti ve şansımız en az %50 daha yüksekti o zaman. Şimdi önüne gelen başvuruyor. Arkadaş gezmeye gidip gelmek için başvuru yapıyordu dün. Türkçe karakter yazıyor form kabul etmiyormuş, o kadar alakasız düşünün. Dedim sen git turist vizesi al gc cıksa bile iptal ederler. Sonra vazgeçti :))
    ayrıyetten hanımıda yazıyorum ben 10. dediğime bakmayın hanımıda katarsak birlikte 15. deneme herhalde. :))

• @caner92 eşimide yazarsak biz sanırım toplam 30. başvuruda kazandık.

• @minnesota trump yine getirir bence pasaport şartı vs. o getirmişti galiba onuda. Eskisi gibi isteğim kalmadı zaten, her gittiğimde ABD'ye isteğim düşmeye başladı. Gençlikteki istek kalmıyor yaş ilerledikçe :)) 22 yaşımda ilk gittiğimde ne istek vardı, şimdi 32 olduk eskisi gibi değil.

• @caner92 Eşim 43 yaşında. Ben 37 yaşındayım. Gitmek için 10 saniye bile düşünmedim. Sıra gelmezse diyerek DV2026 ya da başvurduk.

• @caner92 İstekler ve seviyeleri tabiki değişiyor ancak mesele çocuk olunca orada okula gitmesini istiyoruz.

• @minnesota, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@caner92 İstekler ve seviyeleri tabiki değişiyor ancak mesele çocuk olunca orada okula gitmesini istiyoruz.

benim 2 çocuk var, 2 sininde doğumu abd oldu ve vatandaşlar. 16 sene daha çıkmazsa GC, otomatik onlardan almış olacağız zaten :)))

• @caner92 o siz durumu çözmüşsünüz zaten. Bizim ki de TR dışı doğumlu ama ABD değil.

• @minnesota dayımın orada yaşaması şans oldu bizim için. Daha öncede üniversite zamanı gitmişiz heves var tabi. Hem tatil olur hem de çocuklara faydası olur dedik. Bakalım ileride ister ve işlerine gelirse imkanları var. En azından erken yaşta gitme şansları olur biz gidemezsek.

• good bye!

• Şu an bunu konuşmak için erken ama Trump zamanını bilen var mı hiç? Kazandıktan sonra insanlara noldu gidebilildiler mi yoksa herkesin hakkı yandı mı? Yasal olarak gelecek göçmenlere de mi sıkıntı yaratıyor? Eski üyeler bu konuya illa ki hakimdir merak ettim gerçekten.

• @Raskolnikov-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Şu an bunu konuşmak için erken ama Trump zamanını bilen var mı hiç? Kazandıktan sonra insanlara noldu gidebilildiler mi yoksa herkesin hakkı yandı mı? Yasal olarak gelecek göçmenlere de mi sıkıntı yaratıyor? Eski üyeler bu konuya illa ki hakimdir merak ettim gerçekten.

Göçmen karşıtlığı seçim vaadiydi hep zaten. illa ki etkisi olur. En son Anayasa'da yazan doğum yolu ile vatandaşlığı kaldıracağım diyordu. Onunda önüne geçme peşinde 🙂

• @Emre-Kurtulmuş ben pandemiden dolayı diye hatırlıyorum. pandemiden dolayı ülkeye göçmen alınmıyordu kapatıldı. gc kazanırsanız ve almaz iseniz şansınız yanıyor doğal olarak insanlar gidemedi ama trump ile alakalı değil pandemi ile alakalı. WAT öğrencileride gidemedi. pandemiden dolayı elçilikler kapalıydı kapalı olduğu için gidip vize alamadılar

• @newbie97 sadece türkiye başvurmuyorki. galiba 5 million ile 9 million insan başvuruyor. her ülkede passport pahalı değil.

• ⭐⭐⭐

@baba-yaga Bizdeki dünyanın en pahalı pasaportu ondan dolayı bizim ülke için dedim sadece

• bu sene bir farklılık yapıp son 2 saat kala başvurdum bakalım herkese bol şanslar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |