Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@okcash evet bu şekilde yapabilirsiniz şansınızı x2 yapmak için, devam ediyor. Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus her iki eşin de çekiliş şartı olan en az lise mezunu olması ve çekiliş formu doldururken tüm istenilen bilgileri eksiksiz girmeniz.

• Merhaba, bir sorum olacak. Nişanlımla evlilik sürecindeyiz, tahminen Şubat veya Mart ayında nikah kıyarız. Başvuru formunu doldururken evli olarak belirtsek daha mı mantıklı veya bekar olarak mı başvuralım? Eğer çıkarsa süreç zorlaşmasın diye sormak istedim.

• Benim gibi son günlere kalan var mı acaba 🙂 her sene biraz daha sonlara kalıyorum umut eksikliğinden, uzun süre çıkmayıp hala ilk günlerde başvurur yapan arkadaşların umudu lazım bana 😃

• ⭐⭐⭐

@selimsenturkcom bekar olarak başvurun eğer evlenirseniz ve çıkarsa kazandığınızda eklersiniz onu forma

• ⭐⭐⭐

@JesusLord Ben hayatta son güne bırakamam son güne bıraksam mahallede altyapıya kedi girer, telefona virüs girer, internet kafeler greve başlar, okyanus altındaki internet kablolarını katil balinalar koparır, starlinkler meteor gibi havadan yağmaya başlar felan ondan son güne bırakmamak lazım 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@selimsenturkcom, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba, bir sorum olacak. Nişanlımla evlilik sürecindeyiz, tahminen Şubat veya Mart ayında nikah kıyarız. Başvuru formunu doldururken evli olarak belirtsek daha mı mantıklı veya bekar olarak mı başvuralım? Eğer çıkarsa süreç zorlaşmasın diye sormak istedim.

Merhaba. Başvuru yaparken tam ve doğru bilgi vermelisiniz. Olur da kazanırsanız mülakata katıldığınızda ret alırsınız. Geçmişte bunun örneği oldu.

• Merhaba. Şöyle bir sorum olacaktı. Annem emekli ve kendisine green card başvurusu yapmak istiyoruz. Ben 23 yaşındayım, 21 yaşın üstünde olduğumdan dolayı annemin green card kazanması halinde kendisinden doğrudan yararlanamıyorum. Eğer anneme green card çıkarsa ben de annemle birlikte Abd'ye nasıl gidebilirim? Annemden yararlanarak benim de green card almam için bazı başvurular yapılması gerekiyor ve uzun bir süreç işliyor, bunu biliyorum. Fakat bu sürecin dışında, ben de green card alma hakkı kazanmadan annem Abd'ye ilk giriş yaptığında onunla beraber gidip kendisiyle kalabilir miyim? Eğer herhangi bir kişi gibi turist vizesi alarak gitmem gerekiyorsa örneğin 6 ay - 1 yıl gibi belli bir süreden sonra Türkiye'ye dönmek zorunda mı kalırım? Açıkçası annemin tek başına gitme ve orada yaşama ihtimali yok, yani ben de kendisiyle gitmek zorundayım. Fakat bu 21 yaş üstü çocuklar konusuyla ilgili yeterli bilgi bulamadım.

• Mesaj silinmiştir.

• ⭐⭐⭐⭐

@snlpnrky F2B vizesi Green Card sahiplerinin 21 yasindan buyuk bekar cocuklari icin basvuru yapmasi gereken gocmenlik yoludur ancak sizin de araştırdığınız üzere meşakkatli bir süreç. Forumda detayları arama bölümünden F2B vizesi olarak aratabilirsiniz.

Anneniz kazanan olursa, mülakat tarihi alabilir ve vizesine kavuşursa ilk girişte kendisine siz eşlik edebilirsiniz alacağınız B1/B2 göçmen olmayan turistik vize ile. Ülkeye girişte CBP memurunun tanımlayacağı süre kadar ülkede anneniz ile kalabilirsiniz, maksimum 180 gün. Bu vize türü ile yasal olarak çalışamazsınız, sadece turistik amaçlı olduğunu unutmayın. Bol şans

• Arkadaşlar bir yıl önce eşimden boşandım çocuklarin velayeti annelerinde çocukları da sisteme kaydettim fotoğraflarını yükledim anneleri yani eski eşim kendiside greenkarta başvuru yapmak istiyor çocuklari ben kaydettiğim için kendisi de sisteme kaydetmek zorunda mı

• ⭐⭐⭐⭐

@go_to_usa her bir başvuran kişi biyolojik olan veya biyolojik olmayan tüm çocuklarını kura başvuru esnasında bilgilerini başvuru formuna eklemeli, velayetin kimde olduğuna bakılmaksızın veya önceden sizin çocukları sisteme eklemiş olmanız fark etmeksizin.

• @ATS16 sağolun hocam teşekkür ediyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@go_to_usa bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@snlpnrky annenizle birlikte amerikaya ancak turist vizesiyle gidersiniz ilk süreçte buda size en fazla 6 ay orada kalma olanağı sağlar. Anneniz greencardını aldıktan sonra f2b başvurusunda bulunabilir sizin için ancak buda şu anlık gözüken 7-8 yıllık bir süreç sizin için

• Elendiğimiz fotoğraf ile bu sene de başvursak sorun yaşar mıyız acaba?

• @Blacksocks bu sene yeni fotoğraf çekmeni öneririm.

• ⭐⭐⭐

@Blacksocks 2-3 sene aynı fotoyla başvurup çıkanlar var... Fotoyu bu kadar önemsemeyin başvurun gitsin ama evinizde beyaz arkaplan varsa yeni foto çektirmeniz sizin için iyi olur

• ⭐⭐⭐⭐

@Blacksocks mümkünse yeni fotoğraf kullanmaya çalışın ancak eski fotoğrafla başvursanızda sorun olmaz bir çok kazanan talihli var eski fotoğrafla

• başvuru fotoğrafı için basit kullanımlı bir websitesi öneriniz var mı?
    bu yıl aklımdan çıktı tamamen başvuru sona kaldık

• ⭐⭐⭐⭐

@kkartal1903, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

başvuru fotoğrafı için basit kullanımlı bir websitesi öneriniz var mı?
    bu yıl aklımdan çıktı tamamen başvuru sona kaldık

Bu sitedeki Photo Tool dan faydalanabilrsiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |