Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Öğretmenlik istihdamı açısından en çok tavsiye edebileceğiniz eyaletler hangileri özellikle Beden eğitimi ve Spor branşında

• Merhabalar amerikada yaşayan tüm arkadaşlarımdan başlıkla ilgili tecrübelerine ve bilgilerine ihtiyacım olacak tek başıma geleceğim beden eğitimi öğretmenliği veya spor [tenis yelken] branşlarında eğitim vermek istiyorum bu konularla ilgili iş ağının en fazla olduğu eyaletler ve bu konuda neler yapmam gerekiyor denklik vs anlamında bilgiye ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim
    Wes ile ilgili denklik işlemlerini araştırmaya başladım evrakları göndermem gerekiyormuş onlar any verirse eyaletlerin education center larından sertifika alabiliyoruz sanırım devlet okullarında çalışma imkanı da sunuyor yanlış bilmiyorsam

• Ben Florida eyaletinde beden egitimi ogretmeniyim. Burada fazlasiyla ogretmen acigi var tavsiye ederim. Ben Ege universitesi mezunuyum transkript ve diplomami Florida da ki anlasmali universite birimine gonderdim. 2 hafta sonra onay geldi hic bir sertifika almadim suan public school da calisiyorum.

• @GokhanSaygin hocam merhaba bende beden eğitimi öğretmeniyim sizinle meslektaş olmak mutlu etti.
    Benimde planlarım içinde öğretmenlik yapmak var Texas da düşünüyorum, ama dil seviyesi ne durumda olması gerekir B1 yeterli olur mu ? Denklik işlemi onaylandıktan sonra size okulu Florida education center mı ayarladı ? Mülakat vb şeyler oldu mu okula işe başlarken?

• Florida ve Texas da ogretmen acigi var diye duydum ve buralarda maaslar california ve new yorktan sonra en yuksek olarak biliyorum. Glassdoor diye bir site var istersen ordan da bakabilirsin. B1 yeterli oldugunu dusunuyorum ama B2 seviyesine gelebilirsen sansin daha yuksek olur diye dusunuyorum. Ise alinma surecim ise okul ile mulakat yaptim. Tum yoneticiler, okul muduru ve mevcut beden egitimi ogretmeni karsisinda bana verdikleri bir konu uzerinden ders anlattim ve ertesi gun beni arayip ve calismak istediklerini ilettiler. Ardindan Education Center Buldum ve Trankiript mi yolladim. 1 hafta icinde kapali bir zarf seklinde sonucu alip okula verdim. Okulda bir kac gun icinde beni arayip ise alim surecimi baslatti.

• @GokhanSaygin hocam çok teşekkürler.
    Glassdoor kullanıyorum. Toefl filan istemediler mi öğretmen sertifikasında yoksa alternatif sertifikalarla mı çözdün
    Özelden instagram yazabilir misiniz

Benzer Başlıklar

• 86
  • 1
  • 32
  • 7
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |