Arkadaşlar Mayıs'a ne kaldı surda keşke açılsa da tekrar umutlansak ne güzel olurdu beklemek çok güzeldi
Ecehzr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
merhaba bizede ilk başvuruda çıkmadı malesef bir daha bu kadar önemseyeceğimi sanmıyorum neredeyse 1 yıldır araştırmadığım şey çalışmadığım ingilizce kalmamıştı ilk başvuruların çıkma olasılığına fazla kaptırmışız ailece çok üzüldük ama yeni umutlarla devam hayata yapacak birşey yok
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Mesut-melih-kurt Merhaba çok doğru yazmışsınız bizim ilk başvurumuzdu o kadar inandıkki çıkacağına ama olmadı çok üzüldük sanki bütün umutlarım tükendi gibi hissettim ama burda pes etmeyip çıkanları okudukça bir umut daha oluştu ama en önemlisi burdaki hayatı pas geçmemek varsa ikinci bir plan yapmak hayat akıyor sonuçta benim mesela köye göç etmek gibi bir hayalim daha var bakalım hangisi kazanıcak
herkese başarılar bu yolda -
Günaydın bu sene pasaport şartı gelebilir diye Amerika'da ki bir avukatın videosunu izledim sabah aklınızda bulunsun bakalım hayırlısı
-
Günaydın arkadaşlar hükümet açılıyormuş anlaşma olmuş artık bizde başvuru yapalım mülakat deneyimlerini okudukça çok mutlu oluyorum özellikle yıllarca başvurup sonunda gerçekleşmesi harika bir his ve bize ümit veriyor bu yüzden mülakat yazan arkadaşlar bu detayları da eklerse daha güzel olur teşekkürler herkese başarılar diliyorum
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bütün heyecanım gitti sizde de oluyormu böyle zaman zaman yükselip bazen modum düşüyor geçen sene kızım ağlamıştı çıkmadı diye ne kadar hayal kurduysam artık :(bu sefer daha tedbirliyim umarım öyle olur
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
7000 numaralar mail kontrol etsin deniyor ama öle duydum mülakat gelmiş
-
bu arada küsmüştüm ama kazananları gördükçe pes etmek yok diye düşündüm kızım daha ilkokula yeni başladı onun için başvurmaya devam edicez artık
-
@muratalper55 ekimin ilk haftası degilmi 60 gün kaldı
-
@Ben-Batur sizide Tebrik ederim çok şanslısiniz
Ecehzr tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar Mayıs'a ne kaldı surda keşke açılsa da tekrar umutlansak ne güzel olurdu beklemek çok güzeldi
-
Günaydın benim hala umudum var bu aydan.. bekliyorum açılmasını başvuruların eğer bu ayda sonuç çıkmazsa bu yıl gerçekten yapılmaz bence
-
RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki DeneyimleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
@Zeynep-Uslu Merhaba İngilizce biliyor muydunuz orada mı öğrendiniz
-
Keşke tarih belli olsaydı belirsizlik çok sıkıyor insanı bı hevesimiz bu kaldı bide toki çekilişi:)
-
Sisteme girilmiyor sanki hazırlanıyor gibi geldi ama bekliyoruz gelsin artık
-
Arkadaşlar ben resmi olarak açıklanmadan inanmıyorum o sadece bir öneri metni kesin değil
-
Kaynak: Herman Legal Group https://share.google/PdbC23tw0a6m2BhWf
-
Bu sayfada farklı teoriler yazılmış . Kaynak: Herman Legal Group https://share.google/PdbC23tw0a6m2BhWf
-
@bilalcobanoglu merhaba sizin yerinizde olmak isteyen o kadar çok insan var ki bende dahil Avrupa olsa orada yaşamak da cazip geliyor nedense sizin nedenleriniz varmı terketmek için yoksa sadece merak ettiğiniz için mi ABD
-
Günaydın arkadaşlar hükümet açılıyormuş anlaşma olmuş artık bizde başvuru yapalım mülakat deneyimlerini okudukça çok mutlu oluyorum özellikle yıllarca başvurup sonunda gerçekleşmesi harika bir his ve bize ümit veriyor bu yüzden mülakat yazan arkadaşlar bu detayları da eklerse daha güzel olur teşekkürler herkese başarılar diliyorum