Kaybolmuş lise diploması ve Green Card mülakatı
-
@gucarslan Merhaba , Green card sürecinde " aslı kayıptır belgesi" vericez her yerde geçer bu belge dedi okur idaresi doğruluğu nedir?
-
@Witch-Lilith sorunuzu tam anlamadım açıkçası..
hangi vize türü için bu belgeye ihtiyacınız var? -
@gucarslan Göçmenlik vizesi Green kart süreci içerisinde olduğumda iki elim bir ayağıma dolaşmaması için önceden araştırma yapıyordum. Konu başlığını açan arkadaş sayesinde aslında hafife alınılmayacak bişey olduğunu fark ettim.
-
@Witch-Lilith sanırım siz çekilişten bahsediyorsunuz çünkü; çok farklı şekilde green card alabilirsiniz.
bence asıl üzerinde durmanız gereken konu çekilişi kazanmanız olsun.
sonrasındaki evrak süreci kolay halledilir. -
@gucarslan Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
-
@Witch-Lilith merhaba, eğer mümkünse orijinalini bulmaya çalışın, ama ben greencard mülakatına e-devlet nüshası ile gitmiştim. Mülakat esnasında bana orijinalini sordular, gayet rahat bir şekilde mezuniyetin üzerinden uzun yıllar geçtiği için orijinalinin olmadığını söyledim, sorun olmadı. Vizem onaylandı, tabi bu konular sizin o anki rahatlığınıza, vize görevlisinin inisiyatifine ve diğer evraklarınızda sorun olmamasına da bağlı.
-
@Dopi26 Merhaba, Nezaketiniz için çok teşekkür ederim. Lise diplomamı buldum zorda olsa :))
-
Merhaba bende 2003 lise meznuyum e devlette 2008 öncesi çıkmıyor şimdi okuduğum liseden yaz aldım ıslak mühür imzalı ama kare kod yok bunu geçerli sayarlarmi
-
@didemkrbck sayarlar.
-
@gucarslan çok tesekkurler, birde aklıma su geldi ben açıköğretım üniversitesınde kaydım vardı ama bıtiremedıgım için öğrencı kaydım silinmiş bununla ilgili de ordan belge alırsam lıse mezunu oldugumu ıspatlarım dıye düşünüyorum ınsallah bişey çıkmaz bu konudan
-
@didemkrbck aldığınız belgeler lise mezuniyetinizi ispatlar merak etmeyin.
-
@gucarslan viyanada mülakat için lise diploması isteniyor deniyor yani üniversite mezunuyum ama lise diploması için uğraşmam gerekecek.
-
@vitruvius Bunu ilk defa duydum. Üniversite diplomasının bu ihtiyacı karşılıyor olması lazım.
-
@Easychamp Mantık aramak yerine ne istiyorlarsa onu götürmek daha iyi.
-
@minnesota Merhaba arkadaşım.En son öğrenim Yükseklik durumuna göre bir önceki diplomanı bkz:(Lise) iptal olur ve Üniverste diploması yeterli olur yani esas alınan en yüksek öğretim gördüğünüz yerin diploması.Eğer ki Mezun olmama durumu var ise Üniversite gibi , Bu durumda en son mezun olduğunuz yerin yani (Lise diploması) götürülmesi gerek.Yani, 2-3 vb tüm diplomaları götürmenize lüzüm yok.
-
@Witch-Lilith Tamam. Siz görüşmenize lise diplomanız, lise mezuniye belgenizi götürmeyiniz. NOT: Türkiye Çin den sonra evrakta sahtecilik, sahte ürün üretimi, sahte belge üretimi vs konularında dünya 2. si durumunda. Amerikalı konsolosluk görevlileri de bu konularda gayet bilgilendirilmiştir. İstiyorlarsa bir sebebi vardır. Mantık aramayınız.
-
@minnesota Siz farkında değilsiniz sanırım.Asıl açıklamayı ben size yapıyorum.Ben nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum :)
-
@Witch-Lilith DV2019 kazananı arkadaşım konsoloslukta Üniversite diplomasının aslını sunmasına rağmen, konsolosluk çalışanının LİSE diplomasını göstermesini istemesi nedeniyle AP ye kaldı. Lise diplomasını götürdü ve vizesi BASILDI.
-
@gucarslan, içinde söyledi: Kaybolmuş lise diploması ve Green Card mülakatı
@Seda-Taş ön lisans diplomanız olması yeterli.
@minnesota Bu kısmı okumanızı rica ederim.
-
@Witch-Lilith tamam işte. Siz son diplomanız neyse onunla gidin. Lise diploması sorarlarsa da sonradan götürürsünüz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum