Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@baba-yaga Merhabalar göçmenliği kazandığınızda konsolosluk en az şu kadar rakam olması lazım diye birşey istemiyor ama forumdaki deneyimleri okuduğumuzda asıl talihli en az 15k usd yanındaki her birey için 5k usd gösterseniz iyi olur sonuçta başta orada düzen kurana kadar yanınızdaki rakamın sizi orada tutunmanıza yardım olacak daha az rakamla gidenlerde oldu daha çok rakam gösterende sadece bir miktar gösterip üzerindeki taşınmaz veya araçları gösterenlerde oldu mülakat deneyimlerinde okuya bilirsiniz gitmeden işi hazır olan bir kişinin hesabındaki para önemli değildir ama hiç bir dil bilmeden orada size yardımcı olacak kimsede yoksa kendi ayaklarınızın üstünde duracaksanız hesabınızdaki rakam önemli konsolosluğun belirlediği bir rakam yok

• ⭐⭐⭐⭐

@baba-yaga

ABD'ye giris yaptiktan sonra orada bir hayat kurana kadar devlete yuk olmamaniz icin sizden yeterli maddi birikime sahip oldugunuzu belgelemeniz isteniyor. Banka hesabinizda para gostermenin disinda, sahibi oldugunuz mal ve mulkler de kabul edilebiliyor. Eger banka hesabi gostermeyecekseniz nelerin gecerli olabilecegine iliskin bilgiler icin resmi yonergenin son 2 sayfasinda mevcut.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri?page=1

• @T-C-Kubilay-Dikici Mart'a bir varalım ondan sonra birbirimizi gazlarız artık. 🙂 💫

• ⭐⭐

@Ozden-0 En güzel kısmıda burası oluyor bir kaç arkadaş hergün amerikanın bir eyaletini paylaşıyor onları görmeye başladıkta süre yaklaşıyor diyorsun 😃 instgramda karşıma nisan aylarında coachella festivalinin videoları denk geliyor diyorum ki mayısda kazanırsam seneye kesin gideceğim oraya diyorum 🙂

Bu tarz müzikler biraz enerji veriyor bana akşama kadar pc başında finansal tablo analizleri yapınca iş yerimde odamda ses sistemi kurdum patronda bana para kazandır istersen odana disco topu koy diyor 🙂

• @Atlantis00 merhaba valla bizde başlattık ama bizim sürecimizi Amerika'daki bir avukat takip ediyor sadece arada bilgilendirme maili alıyoruz.galiba 2 yıllık bir süreç bizi bekliyor.

• @T.C. Kubilay Dikici Neee Coachella mı, 3 gündür eşime coachella sayıklıyorum eğer çıkarsa gidicez diye. 🙂 en çok istediğim festivallerden biri. Aklımda bir sürü konser, Nascar ve motor yarışları var görmek üzere hayalini kurduğum. Eşim de ben de motorcuyuz hatta ileri zamanlarda iki motor alıp eyaletleri gezmeyi bile konuşuyoruz ne hayallet ne hayaller 🙂 bakalım umarım Mayıs hemen gelir ve birbirimize güzel haberler veririz buradan, bakmışsın orada buluşup video çekiyoruz yeşil kart forumdan tanıştığımız güzel dostumuz ile beraberiz falan diye. Öyle çok insanların videosuna denk geliyorum youtubeta çok hoşuma gidiyor, süreci beraber yaşamış destek olmuş ve hayallerine kavuşmuşlar. Neden biz olmayalım ki bol bol pozitif düşünücez 🙂

Bir video da benden gelsinnn... ✨

• ⭐⭐

@Ozden-0 Aynen bende aynı kafadayım motorcuyuz bizde eşimle ama eşim kullanmıyor benim arkada 🙂 sırf rahat olsun diye goldwing aldım nerdeyse arkada uyuyacak 🙂 b1b2 başvurdum vize alırsak gc çıkmazsa seneye amerika düşünüyorum route66 dan güzergah çıkaracağım ikna edersem motosikletle gezerim edemezsem bir araba kiralayacağım 🙂

Motosiklet yarışlarını seviyorsan isle of man tt yarışlarına kesinlikle gitmelisin anlatılmaz bir yarış

• @T-C-Kubilay-Dikici ooo süper hem de motorcuyuz desene 🙂 benim eşim racingci virajcı tayfadan ben de low side yedim sayesinde sağolsun darlık virajlarında ben uslandım o da geçen gün çıkan bel fıtığı sonrası uslanıyor şimdi yavaştan honda veya yamaha bir scootera geçicek. bende de honda var grom. US gidersek orada da devam edeceğiz bakalım motor keyfine ama dediğin gibi arabayla da çok güzel olur hatta belki arabayla daha bile keyifli olabilir kamp modunda. TT bilmez miyim, mutfağımızda kocaman tablosu asılı vintage art şeklinde yapılmış bir tablo 🙂 her türlü yarışa açığım dün de Le Mans'ın filmini izledik evde. Tekrardan memnun oldum tanıştığıma. Dilerim ki Amerika'ya da beraber uzansın yolculuğumuz eşlerimizle mutlu mesut. 🙂 Az kaldı az, gün gelicek iyi seneler dileyeceğiz, gün gelecek iyi bayramlar yazacağız ve sonra o muhteşem gün gelecek 🙂 ✨

• ⭐⭐

@Ozden-0 allah kazadan beladan korusun motor konusunda eşimde motoru sevdiği için bende bir gün oraları görürsek motoru kesinlikle alıp tüm kıtayı gezmek planım 🙂

• ⭐⭐

@Ozden-0 racing motorda anın tadını alamıyorum herşey bir anda olup geçiyor ben daha çok keyifciyim
    15 yaşında mondial binmiştim arkadaşımın abisinindi ilk o zaman benim için motor herşey dedim
    ailem motara karşıydı bende aile parası yiyen biri değildim istesem de yiyemezdim ailem kıt kanat geçiniyorduk babam tır şöfürü annem kuafördü
    18 yaşında versys650 aldım çalışarak biriktirdim lisede okuldan çıktım işe gittim hafta sonları son ütücülük yaptım tekstil sanayisinde
    motoru aldım hafta sonu direk alanya ya gittim deneyim yok o gün virajı kaçırdım asfalt erimişti youtube izlediğim videolar kadar bilgiye sahibim arka teker bir kaydı motoru dikleştirdim fren yaparak durdum karşı şeride kadar çıkmıştım karşıdan araba gelse gitmiştim sonra döndüm hemen konyada bir eğitmen var türkiye çapında bilinen bir eğitmen direk eğitime gittim o zaman bildiğim herşeyin yanlış olduğu öğrendim
    sonra motorum 2011 almıştım 3 yılda 65.000km yol yaptım
    2014 de satım versys1000 aldım onlada baya gezdim
    2016 voyager1700 almıştım 6 ay sonra sattım
    2017 de k1600gt ve tracer900 almıştım
    2018 de ev almak için tracer900 satmıştım
    2019'dan 2022 kadar gs1200 aldım
    2022de goldwing biniyorum

hiç yarış motoruna binmedim biraz konfor seviyorum eşim arkada flim izler ben müzik açar kahvemi koyuyorum manzaraya karşı sürüyorum genellikle 🙂

• @minnesota bu fotoğrafı turist vizesinde de kullandım çarşamba randevum. umarım sorun çıkmaz 😞

• @T-C-Kubilay-Dikici doğal beyaz arkaplan mı olması gereklidir yoksa bilgisayar üstünden arkaplanı beyaz yapabilir mi?

• ⭐⭐

@forgondor https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/photo-examples.html

burada arka plan renk olarak örnekleri gösteriyor isterseniz bakın ben sizin yeriniz de olsam bu kadar önemli bir çekiliş için gider yeni bir fotoğraf çekinirim

• @newbie97 Erasmus ile sadece 3 ay gidebilirsin oturum izni almak çok zor sadece ön gösterim gibi bakılabilir. 4 yıllık seçmek bunun için bilemiyorum sıkıntılı

• Herkese merhaba benim bir sorum olacak. benim hali hazırda bir turist vizem var ve Amerika’ya 3defa giriş çıkışım var. Eşime ve oğluma 2 defa başvurup red aldık olduk DV 2026 talihlisi olduk turist vizesinde aldığımız red DV sürecimizi olumsuz etkiler mi böyle bir senaryo ile karşılaşan oldu mu acaba?

• @Cnbrkby merhaba sürecinizde başarılar diliyorum daha önceki başvurunuzun onaylanmaması greencard sürecinizi etkilemez.

• @Cnbrkby sürecinizi profil imza kısmına girip Excel tablosuna eklemeniz sizin için daha faydalı olacaktır.

• ⭐⭐

@Cnbrkby Sormak istediğinizi tam anlayamadım sanırım şunu söylediniz eğer dv26 kazanırsam daha önce aldığım turist vizesi red sonucu etkiler mi diye sorduğunuzu düşünüyorum

Red güvenlik nedeni ile yediyseniz belki etkiler
    Red sizin dönmeyeceğinizi düşündüğü için red verdilerse zaten göçmen vizesi olduğu için herhangi bir sorun olmaz

• ⭐⭐

Güzel bir haouse mix sizlerle paylaşıyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@Cnbrkby

Göçmen olmayan vize başvurunuz (B1/B2) sonucunda aile üyelerinizin aldığı red, göçmen vize türü olan Diversity Immigrant Visa (Çeşitlilik Göçmen Vize) sürecinizi olumsuz etkilemez sizin veya aile üyelerinizin 2026 veya sonraki yıllar talihli olması halinde. Birbirinden bağımsız ve farklı vize türleri. Bol şans

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |