Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici Hmmm dediğiniz gibi olabilir Amerika Türkiye’yi güçlü bir müttefik olarak görüyor yani size katılıyorum umarım ilerleyen yıllarda Türkiye GC programı dışında kalmaz🙂🙏🏻

• Cep telefonundan başvuru yaptım. Sorun olur mu.

• ⭐⭐⭐

@radres88 Bence kalır gibi bunlar son senelerimiz her sene yasadışı 20 bin kişi gidiyor abd ye kaçak yollardan, 5 senede bunların yarısı göçmen olsa direk kaldırırlar. Artık kaç sene sürer bilmiyorum ama bundan 7-8 sene sonrasında artık gc ye başvurabilir bir durumda olacağımızı zannetmiyorum

• good bye!

• @Yasin-Yasa-1 Yanlış hatırlamıyorsam GC yasası 1990 çıkarıldı ve Türkiye o zamandan beri programda umarım bizim düşündüğümüz gibi olmaz da programda daha uzun yıllar kalmaya devam eder🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@radres88 Resmi yönergesi yayınlanmış olan, başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 tarihleri arasında devam edecek olan DV2026 sürecinden Türkiye Cumhuriyeti doğumluların çıkartılması olası değil, sadece Trump'ın yaptığı gibi başkanlık kararı ile süreç durdurulabilir.

DV2027 ve sonrası için Department of State'in açıklamalarını beklemek takip etmek gerekiyor Türkiye'den ABD'ye göç edecek resmi ve gayri resmi göçmen sayılarına istinaden.

• ⭐⭐⭐

Mesela bu sene küba çıkartıldı bildiğim kadarıyla 50 bin sınırını doldurdular diye. Çokta umursamamak lazım bence

Birini tanıyorum Parise kaçmaya çalışırken bosnada yakalamışlar aldılar 1 haftada geri saldılar deportladılar. Üstünden zaman geçti geri çıktı yola şimdi Pariste 😁

• good bye!

• ⭐⭐

@newbie97 avrupanın çok iyi olduğunu düşünmüyorum temmuz gibi marsilyada kaçak biriyle kısa bir süre konuşma fırsatım oldu durumu içler acısıydı aylardır işsiz olduğunu iş bulmadığını dil olmadığı için kimseyle anlaşamadığını söylüyordu barcelonaya gittiğim gün göçmen ve truist istemiyoruz diye eylem vardı polis güvenliği ile sagrada familia gittik sebebini rehbere sorduğumuzda trusitler ve göçmenlerin çok geldiği için hayat pahalılığı yüzünden oradaki yerlilerin etkilenmesiydi italya ise orada yaşayan rehber ile konuştuğumda diğer bölgelere göre daha iyi olduğunu söyledi ama burada da göçmenlere iyi davranılmadığını iletti

amerika için videolarda görüyoruz kaçak geldik garsonluk yaparak araba aldık kaçak geldik şuan buradayız bunu orana vurduğunda çok düşük bir oran olduğunu düşünyorum büyük konuşmakda istemiyorum ama asla çocuğumu eşimi arkada bırakıp yada yanıma alıp kaçak gitmem hayati bir şey söz konusu değilse

• @T-C-Kubilay-Dikici amerika desenli pijama ve terliklerimi giyip, çay çekirdek hazırlayıp, amansız bir sabırsızlık bekliyorum o günleri 🙃

• @Emrah-Borazan abi neredesin sen ya her geldiğimde gözüm seni arıyor. Ah ahh... Hayıflaniyorum.. 🥲

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Avrupadaki ülkelerdeki durumları bilmiyorum mesela İsveç ilticayı en kolay kabul eden ülke diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum

Sadece abd yi araştırdığımdan abd yi örnek vermem gerekirse kaçak giren 6 ay sürünüyor tabi bir tanıdığı veya yeterli parası yoksa, çalışma izni çıktıktan sonra iş konusunda bir sıkıntı çekmiyor. Garsonluk vs yapanlar büyük ihtimalle çalışma izni almayan kişiler

Avrupa konusunu hiç bilmemekle birlikte merak ediyorum doğrusu oraya çok fazla mülteci gitti neticede bunlar çalışıyor ama hangi işleri tercih ediyorlar bilemiyorum ama hepsi çalışıyordur neticede oraya gidipte neticede bir ofis elemanının işini elinden almazlar ama bir inşaatçının alabilirler. Malesef hayat pahalılığı yarattıkları doğru en büyük örneği bizim ülkemiz

• bu yıl da kumara katıldık, katılanlara bol şans zarlar 6 gelsin 🤓

• Merhaba arkadaşlar başvurumuzu az önce yaptım sanırım şanslı bir saatte girdim hiç sorun yaşamadım 10 dk içinde başvuruyu tamamladım. Tabi artık tecrübe sahibi olduk. Başvuran herkese bol şans diliyorum.

• Vay be bu yıl beşinci başvurum olacak zaman ne kadar da çabuk geçiyor 2020 başkanlık seçimini çok iyi hatırlıyorum anlık takip etmiştim bu başkanlık seçiminide aynı şekilde takip edeceğim ve Harris kazanır umarım🙂
    İnşallah bu yıl banada forumda mülakat deneyimi paylaşmak nasip olur🙏🏻 tabi süreci ciddiye alan tüm forum üyelerinede🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@Gürkan-Karaca ios mu, android mi?
    Şaka bir yana ister telefon, ister tablet ister pc hiç fark etmez başvuruyu doğru bir şekilde tamamlayabildiyseniz confirmation numberı aldıysanız bir şey olmaz

• 11 inci kez green karta başvuruyorum. 11 yıl geçmiş dilek olay yaşlandım abd hayallerim ülkesi...

• @SYTSNGR Gardaşım Yoldaşım sen nerelerdesin ya yolunu gözledim ne zaman geleceksin diye

• Ne zaman o güzel günleri göreceğiz yoldaşlar yoksa biz mi güzelliği yanlış yerde arıyoruz diye düşünmeye başladım bir şeyin oluyormuş olacakmış gibi olması insanoğlunun en zor imtihanı hepimize sabır ve şans diliyorum

• ⭐⭐

@hashirama aslında hep buralardayım okuyup kaçıyorum 😁

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |