Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba.Yakın gelecekte F1 vizesine başvuracağım.Geçen yıl yapmış olduğum Greencard başvurusu süreci olumsuz etkiler mi? Bu yılki çekilişe katılıp katılmama konusunda çok kararsızım bu yüzden.

• ⭐⭐

@jon-umber bilmiyorum size gelecek cevapları merak ediyorum şahsen benimde b1b2 başvurum var aralıkta görüşmem var sistemde siz hem turist vizesi isteyip hemde çekilişe katıldınız derler mi bilmiyorum yaşayıp göreceğiz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@jon-umber hiçbir etkisi olmaz.
    zamanında gc'ye başvurmuş, kazanmış, vizesini alamamış ama sonrasındaki vize başvurumu sorunsuz şekilde sonuçlandırıp vizesini almış biri olarak söylüyorum bunu.

• @gucarslan, içinde söyledi: Greencard Başvurusunun Diğer Vizelere Etkisi

@jon-umber hiçbir etkisi olmaz.
    zamanında gc'ye başvurmuş, kazanmış, vizesini alamamış ama sonrasındaki vize başvurumu sorunsuz şekilde sonuçlandırıp vizesini almış biri olarak söylüyorum bunu.

DS-160 formundan Greencard sorusu kaldırılmış sanıyorum ama bazen mülakatta soruyorlarmış.Nasıl cevap verdiniz bu soruya,tavsiyeniz var mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@jon-umber detayları linkte bulabilirsiniz;

https://yesilkartforum.com/forum/post/363715

• @gucarslan, içinde söyledi: Greencard Başvurusunun Diğer Vizelere Etkisi

@jon-umber detayları linkte bulabilirsiniz;

https://yesilkartforum.com/forum/post/363715

Teşekkürler.Umarım benimkisinde de süreç böyle olur.

• Benim de case numaram 24x küsür. Amerikaya turist vizesi alarak mülakata girmeyi düşünüyorum. Vize başvurumda sorun olur mu dersiniz?

• ⭐⭐

@bugrak Merhaba öncelikle buraya tıklayarak sürecinizi imzanıza taşımanızı tavsiye ederim forum yöneticilerin yardımcı olmalarını istiyorsanız.

Gelelim sorunuza geçen sene bu soruyu soran bir arkadaşımıza verilen cevap şu şekilde olmuştu GC henüz almadığınız için B1B2 vize almanıza engel olmadığını vize görüşmesinde GC kazananı olduğunuzu söylemeyin demişlerdi vizenizi alırsanız amerika içinde aos yapmanız gerekecek bunun detayları içinde buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: Greencard Başvurusunun Diğer Vizelere Etkisi

@jon-umber bilmiyorum size gelecek cevapları merak ediyorum şahsen benimde b1b2 başvurum var aralıkta görüşmem var sistemde siz hem turist vizesi isteyip hemde çekilişe katıldınız derler mi bilmiyorum yaşayıp göreceğiz

Foruma girmemle beraber yazınız aklıma geldi 🙂 Görüşmeniz gerçekleşti mi?

• ⭐⭐

@jon-umber hoş geldiniz tekrar. evet görüşmemizi geçen hafta yaptım vizemi aldım bugünde pasaportumu teslim aldım şimdi geri kalan sadece mayıs GC sonuçları açıklanması kaldı ona göre Haziran Temmuz gibi 15 günlük tatil yada aos yapacağım CN numarasına göre 🙂

b1b2 deneyimini de burada paylaştım bağlantı metni

• Merhaba,
    Greencard çekilişini kazanıp DS260 submit etmediğiniz sürece herhangi bir problem teşkil etmiyor zira ancak bu koşulda görebiliyorlar. Bizim başımıza şöyle bir durum geldi. Haziran 2023'te normal B1/B2 vize başvurusunda bulunup, ücretleri ödeyip Eylül 2024'e tarih aldık ancak Mayıs 2024'te DV2025'i kazandığımızı öğrendik tabii o an turist vizesini unutup hemen başvurduk DS260'a. Sonra Eylül ayında özel bir durumumuz var bunu anlatırız dedik, o gün geldi gittik görüşmeye. Consular kadın özellikle bana hitaben siz ABD'de uzun süre bulunmuşsunuz, master yapmışsınız H1B ile çalışmışsınız vs hepsini bir söyledi. Sonrada oo bir de DV başvurunuz var dedi ve benden açıklama istedi. Biz 2025 yazı için plan yaptık akrabalarımın düğünü var ona gideceğiz ama o sırada DV lottery'i kazandık vs bu durumda ne yapacağımızı bilmiyoruz vs dedim şeffaf olmaya çalıştım ama kadın kesinlikle inanmadı ve refused'u bastı. DV sürecimiz etkilenmiyor am bu durumda hem vize paramız yandı hem de vize alma ihtimali gitti. Dual intent gösterdiğiniz anda geri dönüşü olmuyor özetle.

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: Greencard Başvurusunun Diğer Vizelere Etkisi

@jon-umber hoş geldiniz tekrar. evet görüşmemizi geçen hafta yaptım vizemi aldım bugünde pasaportumu teslim aldım şimdi geri kalan sadece mayıs GC sonuçları açıklanması kaldı ona göre Haziran Temmuz gibi 15 günlük tatil yada aos yapacağım CN numarasına göre 🙂

b1b2 deneyimini de burada paylaştım bağlantı metni

Tebrik ederim hocam hayırlısı olsun 🙂 Darısı hepimize inşallah.

• @mbaris79 Olay DS form kağıdında kısacası.Bazıları red alınsa dahi yine sistemden bakıp geçmiş başvuruları görüntüleyebiliyorlar diyorlardı ondan ötürü çekinmiştim biraz.Teşekkür ederim

• İyi akşamlar, ABD’de fabrikası olan biri bana sponsor olup şu anda çalışma vizesi için USCIS ile görüşüp vize almamı sağlayabilir mi? Bu sırada ben mülakata orada girebilir miyim?

Bildiğim kadarıyla DS-260 formunu doldurduğum için başka bir vizeye başvurmam sıkıntılı. Ama ben değil de bir işveren bunu oradan yaparsa süreç nasıl ilerler?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |