DV2026 Sohbet Odası
-
@asariel yok maalesef şans yüzümüze gülmedi 2 senedir. bu sene bakacağım eğer turist vizesi alabilirsem aralıkta görüşmem var 2025'de şans yüzümüze gülmezse bu sefer tatile gideceğim gezip görüp geleceğim sonra eb3 için araştırma yaparım :)
-
good bye!
-
@tanerkaya çok zor evet ama çıkması nasıl imkansız olabilir her sene türkiyeden kaç kişiye çıkıyor.ben şimdiye kadar 10 sefer başvurdum ama ne yazıkki çıkmadı.😀
-
formu küçük harfle mi büyük harfle mi doldurcaz
-
Soooon 12 dakika, hazır mısınız :beaming_face_with_smiling_eyes: site çökecek
-
Merhabalar, sisteme yüklenilecek fotoğrafta biraz uzun sakal sorun teşkil edebilir mi ? Uygun olanı nedir acaba?
-
Haydin geçmiş olsun, hayırlısı ne ise en güzeli olsun.
-
Arkadaslar fotografin herseyi uygun sadece fotografcida cektirdim bu arada arka plan bembeyaz ve dahada onemlisi kaşimin biri asagida cikmis sorun yaratirmi?
-
Merhabalar. Yüksek lisans okuldan atılma için hangisini seçeceğiz?
-
good bye!
-
Şaşırtıcı bir şekilde site çökmedi... Bu iyi bir şey bence
-
Site çökmedi. İlk günden başvuruyu yaptık. Gerisi şansa kalmış.Eski heyecan yok artık
-
@sahin16 Merhaba "Some Graduate Level Courses" uygundur.
Forumun videosunu izleyerek doldurmanızda fayda var.
-
@Ozden-0 teşekkür ederim. İzlemiştim. Terk ile atılma arasındaki fark soru işareti yarattı. İyi akşamlar.
-
Yine geldi mi o gün? El alışkanlığı formu doldurdum gönderdim :)
-
Kız arkadaşımla başvuru yapacağız çekiliş çıkarsa nikah yapsak olur mu? Başvuruda eş kısmına birbirimizi yazmak gerekiyor mu?
-
Merhabalar, üniversite 1. sınıf öğrencisiyim ve dolayısıyla hiç ders bitirmedim, hatta hiç sınava bile girmedim. Bu durumda eğitim durumum "High School degree" mi "Some University Courses" mı olur?
-
Evreni telkin ettim bu yıl çıkıyor :smirking_face:
-
@C-Ayanlar başvurunuzu doğru bir şekilde yapın ondan sonra forumda ds formu nasıl doldurulur videosu var onu izlerseniz sorularınıza cevap bulacaksınız
-
@okanatan münasip olanı sakalsızdır 😂
Şaka bir yana sakal sizinse sorun yok
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum