Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Yusuf-Surmeli elinize sağlık. En altta boş bir satıra yazmanız yeterli, herhangi bir kullanıcı listeyi sıralayınca olması gereken yere gelecektir numaranız. Sürecinizde başarılar

• @AstamRua, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@JesusLord Günaydın ,

Düzgün bir ışık açısı ile telefon kameranızda çekmiş olduğunuz fotoğraf yeterli oluyor.

Günaydın. Ben denedim bunu da o noktada birazcık fotoğraf işlerinden anlamak gerekiyor.
    Düzenlemesini yapamadım fotoğrafın. Internette bir site var göz ağız felan ayarlatiyor. Sonra uygun olarak sana fotoğrafı veriyor. Onu da tam beceremedim. Bildiğin güme gitti son dvlotarry 😊
    Hiç riske girmeye gerek yok bu sene ins. gidip fotoğraf cekilcem

• @ATS16 üstadım kaçıncı basvurunda çıktı gc?

• @hashirama 5. veya 6. başvurusunda kazanmış.

• ⭐⭐⭐⭐

@hashirama kura başvuru dönemini kaçırmadığım her yıl başvurdum, konfirmasyon numarasını sakladım ve başvurduğumu unutarak herhangi bir hayal kurmadan çekiliş sonuçlarının açıklanmasını bekledim. İlk başvuru yılım 2010, 6.başvurumda çıktı 😉

• ⭐⭐⭐

@hashirama Günaydınlar o ağız göz ayarlayan photo tool a çok güvenmeyin derim çünkü ona internetten karpuz resmi bulun 600x600 kesin paintten koyun onu bile onaylıyor 😁 o sadece fotoyu 600 e 600 boyutlarına getirmeye yarıyor

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@hashirama kura başvuru dönemini kaçırmadığım her yıl başvurdum, konfirmasyon numarasını sakladım ve başvurduğumu unutarak herhangi bir hayal kurmadan çekiliş sonuçlarının açıklanmasını bekledim. İlk başvuru yılım 2010, 6.başvurumda çıktı 😉

Valla üstad benimde 3 oldu totemde denesem başka bir şeyde yapsam. Nasil değilmiş. Yani hayallik bir durumum kalmadı bende. Aynı senin gibi yapıp bırakıyoruz artık hayr olsun.

• @newbie97 tüh bunu daha önce bilmeliydim 😅 E nasıl yapacağız. O ayarı her fotoğrafçı biliyormudur acaba? Direk onlara ayarlatırım artık.

• ⭐⭐

@JesusLord Aşağıdaki bir sürü uygulama varken bence hiç gerek yok.

• @hashirama, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97 tüh bunu daha önce bilmeliydim 😅 E nasıl yapacağız. O ayarı her fotoğrafçı biliyormudur acaba? Direk onlara ayarlatırım artık.

şu linki inceleyin. Burada çok güzel bir anlatım mevcut.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir/1
    Ben size 2 nokta söyleyeyim. Günün aydınlık 12:00 - 15:00 saatleri arası ışık alan bir oda. Beyaz düz bir duvar , dolap veya bir nesne.
    Fotoğrafta 1. önemli husus yüze gölge düşmemesi ve ışığın doğrudan yüze vurması , sağa sola gölge bırakmaması.

Bu şekilde yaparsanız eğer sorunsuz bir fotoğraf elde edebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

Şöyle bir video buldum geçen sene çekilmiş. Adam diyor ki 143 bin kazanan vardı 60 bini kötü fotoğraf nedeniyle red yedi sistemden diye. Böyle bir şey olabilir mi ya kazananların neredeyse yarısı kötü foto nedeniyle elenebilir mi yoksa bu adam bir yerinden mi atıyor... Dakika 18 den sonrasına bakın

• ⭐⭐⭐⭐

@hashirama bu kadar kasacağınız ayarlık bir şey yok, zaten size fotoğrafta dikkat etmeniz gereken noktalar başvuru sitesinde fotoğraf gereksinimlerinde yazıyor. Oradaki noktalara dikkat edip fotoğrafınızı çekeceksiniz sonrada başvuru sitesindeki photo tool uygulamasından boyutlandıracaksınız bu kadar basit. Hiç bir fotoğrafçı sizin dv başvuru fotoğrafınızı sizden iyi ayarlayamaz

• ⭐⭐⭐

resim.png

• ⭐⭐⭐

@hashirama Kendiniz 600x600 ayarlayın hocam yada photo tooldan ayarlayın ama oda 600 e 600 ayarlamaya yarıyor

• ⭐⭐

@newbie97 İzlemedim ama resmi veriye dayandıramıyorsa ki olsaydı çoktan kulağımıza gelirdi, clickbaitten başka bir şey değil.

• @Emre-Kurtulmuş o kadarını bende biliyorum artık. Ama bazı noktalarda hassas şeyler istediğini hata yaptıktan sonra öğrendim. Neyse.

• @newbie97 anladım. Bakalım artık. Yukarıda bir arkadaş link atti onada bakacagim

• @AstamRua eyvallah üstadım deneyeceğim bunu da. 😊

• ⭐⭐⭐

@Riethian Hocam bu adam sürekli dv için canlı yayın yapar video paylaşır elindeki pdf resmi veriye benziyor fakat ne kadar inandırıcı bilemedim her 2 kişiden 1 i foto yüzünden elenir mi ya çok saçma...

• ⭐⭐⭐

@Riethian birde aklıma geldi sanki geçen senenin sohbet odasında biri buna benzer bir şey demişti, rus forumunda böyle böyle bilgi paylaşılmış elenenlerin çoğu fotodan gidiyor demişti... Acep gerçek mi kafamı kurcalamıyor değil

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |