Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cemal1153, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@ATS16 geçen sene başvurdum greencard 2025 talihlisiyim fakat yine başvuru yapılıyormuş

Başvuru yaparsın bunda sorun yok. Tekrar çıkar mı evet çıkabilir 2 kere üst üste çıkan var. Fakat 1 kere çıktı ise o şansı en iyi şekilde değerlendirmekte fayda var.

• @cemal1153 geçen senelerde olduğu gibi ekimin ilk haftası - kasım ilk haftası aralığında olacağını tahmin ediyorum

• Hadi hayırlısı bu yılda devam ediyoruz başvurmaya başarılar şimdiden.

• ⭐⭐⭐

Günaydınlar 🙂

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Günaydınlar 🙂

günaydin. öğlen oldu sanıyorum da saat 11 miş 😂

• Merhaba. 09.10.2024 tarihinde mülakatım var ancak doktor randevusu bulamıyorum. 3 hafta var ama doktor randevuları dolu. 15.10.2024 tarihine randevu alabildim. Muayene olmadan mülakata katılabilir miyim?
    Bana mülakat tarihini mail ile bildirmediler bu yüzden geç kaldım. 3 hafta olmasına rağmen bütün randevular dolu. Telefonla arıyorum cevap vermiyorlar. Ne yapmam gerekiyor ?

• @Yusuf-Surmeli https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/104 burada sormanız gerekiyor. şu dönemde mülakat almışsınız ne güzel... ben olsam kalkar Ankaray'a gider telefonla falana uğraşmazdım 🙂

• @serel Haklısınız. Bu yazıyı yazdıktan hemen sonra danışmanım aradı ve muayene randevularının açıldığını söyledi. 25 Eylül için erkenden randevu aldım. Günübirlik gideceğim ve sonuçları mülakattan 1 gün önce teslim alacağımı söyelyeceğim.
    Case numaram önlerdeydi 2025EU000005XX numara olduğu için mülakat tarihi erken geldi. Keşke mail atsalardı da daha erken öğrenebilseydim 😃 olur böyle ufak tefek aksaklıklar. Umarım mülakat sonucu da başarılı olur 🙂 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şimdiden 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@yusuf-surmeli

YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi nasıl güncelleyeceğiniz hususunda buradan bilgi edinebilirsiniz.

İmzanızı güncellerseniz hangi vize sürecine dahilsiniz görebiliriz. DV2025 talihlisi iseniz, sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığı altında sormanız gerekiyor.

Diğer talihlilerin sürecinizi takip edebilmesi için 2025 DV Talihlileri Takibi excel dosyasında da bilgilerinizi girmeniz ricadır.

• Herkese selam hepmize başarılar yeni çekiliş yılında 🙂 mayısa kadar hep beraberiz yıne

• 4 sene olmuş bildğin ilkokul bitirmişim.

• @sahin16 merhaba forumdan öğrendiğim kadarıyla kimlikte ne yazıyorsa onu yazıyoruz.Aarau yazıyorsa onu yazın.Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.Mesela doğum yeri il değil ilçe olarak yazıyorsa Kadıköy yazıyorsa İstanbul değil Kadıköy yazmak gerekiyor.

• @ATS16 Söylediğinizi yaptım ancak excel dosyasının en altına mı yoksa numaramın olduğu sıraya göre mi kayıt yapmalıyım ? Örneğin benim 202500005xx Listede bu sırayı bulup sıraya göre mi yazmam gerekiyor ?

• @Yusuf-Surmeli tavsiyem forumdaki ilgili başlıkları okuyunuz danışmanlara gerek yok gerçekten... hakkınız da hayırlısı olsun 🙂

• Bu sene evde mi foto ayarlasam??

• @JesusLord eskiden aynı fotoğrafla defalarca başvurup kazanan çok kişi oldu. Bende daha önce bunu yaptım ama kazanamadım 😃 Çek bi fotini, gir Canva'da düzenle 🙂

• @kamile, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@sahin16 merhaba forumdan öğrendiğim kadarıyla kimlikte ne yazıyorsa onu yazıyoruz.Aarau yazıyorsa onu yazın.Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.Mesela doğum yeri il değil ilçe olarak yazıyorsa Kadıköy yazıyorsa İstanbul değil Kadıköy yazmak gerekiyor.

Teşekkür ederim Kamile Hn. İşte işin garip yanı Aarau/İsviçre yazıyor kimlikte. İsviçre kısmıda var. Çok mühim olmasa gerek. Umarım değildir. Dediğiniz gibi sadece Aarau yazmayı düşünüyorum. Province kısmına Aargau kantonunu. Ülkeye İsviçre. Umarım doğru olur. İyi akşamlar

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@JesusLord bence boş yere dışarıda masraf etmeyin

• @JesusLord Günaydın ,

Düzgün bir ışık açısı ile telefon kameranızda çekmiş olduğunuz fotoğraf yeterli oluyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |