DV2026 Sohbet Odası
-
@serel Haklısınız. Bu yazıyı yazdıktan hemen sonra danışmanım aradı ve muayene randevularının açıldığını söyledi. 25 Eylül için erkenden randevu aldım. Günübirlik gideceğim ve sonuçları mülakattan 1 gün önce teslim alacağımı söyelyeceğim.
Case numaram önlerdeydi 2025EU000005XX numara olduğu için mülakat tarihi erken geldi. Keşke mail atsalardı da daha erken öğrenebilseydim :D olur böyle ufak tefek aksaklıklar. Umarım mülakat sonucu da başarılı olur :) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şimdiden :folded_hands: -
YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi nasıl güncelleyeceğiniz hususunda buradan bilgi edinebilirsiniz.
İmzanızı güncellerseniz hangi vize sürecine dahilsiniz görebiliriz. DV2025 talihlisi iseniz, sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığı altında sormanız gerekiyor.
Diğer talihlilerin sürecinizi takip edebilmesi için 2025 DV Talihlileri Takibi excel dosyasında da bilgilerinizi girmeniz ricadır.
-
Herkese selam hepmize başarılar yeni çekiliş yılında :) mayısa kadar hep beraberiz yıne
-
4 sene olmuş bildğin ilkokul bitirmişim.
-
@sahin16 merhaba forumdan öğrendiğim kadarıyla kimlikte ne yazıyorsa onu yazıyoruz.Aarau yazıyorsa onu yazın.Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.Mesela doğum yeri il değil ilçe olarak yazıyorsa Kadıköy yazıyorsa İstanbul değil Kadıköy yazmak gerekiyor.
-
@ATS16 Söylediğinizi yaptım ancak excel dosyasının en altına mı yoksa numaramın olduğu sıraya göre mi kayıt yapmalıyım ? Örneğin benim 202500005xx Listede bu sırayı bulup sıraya göre mi yazmam gerekiyor ?
-
@Yusuf-Surmeli tavsiyem forumdaki ilgili başlıkları okuyunuz danışmanlara gerek yok gerçekten... hakkınız da hayırlısı olsun :)
-
Bu sene evde mi foto ayarlasam??
-
@JesusLord eskiden aynı fotoğrafla defalarca başvurup kazanan çok kişi oldu. Bende daha önce bunu yaptım ama kazanamadım :D Çek bi fotini, gir Canva'da düzenle :)
-
@kamile, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@sahin16 merhaba forumdan öğrendiğim kadarıyla kimlikte ne yazıyorsa onu yazıyoruz.Aarau yazıyorsa onu yazın.Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.Mesela doğum yeri il değil ilçe olarak yazıyorsa Kadıköy yazıyorsa İstanbul değil Kadıköy yazmak gerekiyor.
Teşekkür ederim Kamile Hn. İşte işin garip yanı Aarau/İsviçre yazıyor kimlikte. İsviçre kısmıda var. Çok mühim olmasa gerek. Umarım değildir. Dediğiniz gibi sadece Aarau yazmayı düşünüyorum. Province kısmına Aargau kantonunu. Ülkeye İsviçre. Umarım doğru olur. İyi akşamlar
-
Bu ileti silindi! -
@JesusLord bence boş yere dışarıda masraf etmeyin
-
@JesusLord Günaydın ,
Düzgün bir ışık açısı ile telefon kameranızda çekmiş olduğunuz fotoğraf yeterli oluyor.
-
@Yusuf-Surmeli elinize sağlık. En altta boş bir satıra yazmanız yeterli, herhangi bir kullanıcı listeyi sıralayınca olması gereken yere gelecektir numaranız. Sürecinizde başarılar
-
@AstamRua, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@JesusLord Günaydın ,
Düzgün bir ışık açısı ile telefon kameranızda çekmiş olduğunuz fotoğraf yeterli oluyor.
Günaydın. Ben denedim bunu da o noktada birazcık fotoğraf işlerinden anlamak gerekiyor.
Düzenlemesini yapamadım fotoğrafın. Internette bir site var göz ağız felan ayarlatiyor. Sonra uygun olarak sana fotoğrafı veriyor. Onu da tam beceremedim. Bildiğin güme gitti son dvlotarry 😊
Hiç riske girmeye gerek yok bu sene ins. gidip fotoğraf cekilcem -
@ATS16 üstadım kaçıncı basvurunda çıktı gc?
-
@hashirama 5. veya 6. başvurusunda kazanmış.
-
@hashirama kura başvuru dönemini kaçırmadığım her yıl başvurdum, konfirmasyon numarasını sakladım ve başvurduğumu unutarak herhangi bir hayal kurmadan çekiliş sonuçlarının açıklanmasını bekledim. İlk başvuru yılım 2010, 6.başvurumda çıktı ;)
-
@hashirama Günaydınlar o ağız göz ayarlayan photo tool a çok güvenmeyin derim çünkü ona internetten karpuz resmi bulun 600x600 kesin paintten koyun onu bile onaylıyor :beaming_face_with_smiling_eyes: o sadece fotoyu 600 e 600 boyutlarına getirmeye yarıyor
-
@ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@hashirama kura başvuru dönemini kaçırmadığım her yıl başvurdum, konfirmasyon numarasını sakladım ve başvurduğumu unutarak herhangi bir hayal kurmadan çekiliş sonuçlarının açıklanmasını bekledim. İlk başvuru yılım 2010, 6.başvurumda çıktı ;)
Valla üstad benimde 3 oldu totemde denesem başka bir şeyde yapsam. Nasil değilmiş. Yani hayallik bir durumum kalmadı bende. Aynı senin gibi yapıp bırakıyoruz artık hayr olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum